zondag 23 mei 2010

HET LAATSTE NIEUWS OP ZONDAG

.
























HET LAATSTE NIEUWS OP HOOGDAGEN



Het Laatste Nieuws (was het maar waar!) op hoogdagen: het is me wat!

De bekwaamste-en-slimste-hoofdredacteur-ter-wereld slaapt dan uit ergens in de groene Vander Meersen, ergens in de buitenwijken, in zijn luxe-loft-naar-socialistisch-model. Zijn krant wordt ondertussen volgeschreven door de thuiswachters. Zij die normaal alleen mogen schrijven in de rubriek ‘Gebroken Armen & Benen’…Het is er maar naar….

Vergeten ze toch wel weer de nationaliteit en de politieke partij van de daders te vermelden. Zodat iedereen meteen weer de eigen fantasie moet doen spreken. Waren het Jong-Blokkers geweest, dan stond naam, toenaam, de vader en zijn beroep, en diens politieke partij vermeld, want de krant houdt er aan zijn lezers correct te informeren, nietwaar Peterken?

Verder ben ik er nog niet uit, uit hun titel. Waren het ‘mensen zonder motief’ die neergestoken werden, of werden ze gewoon, zo maar, zonder motief, neergestoken? Get een en het ander is een wereld van verschil! Hadden ze de boodschappen-jongen van de gazet de titel doen vinden, dan had die (bijvoorbeeld) kunnen schrijven : Drie mensen zo maar neergestoken zonder motief. ‘In Antwerpen’ mocht weggelaten worden, want waar anders zou zoiets kunnen gebeuren : het stralende logo van de stad “A” , twee maal herhaald in het woordje zo m A A r neergestoken, ware voldoende geweest om een lamme, dove en blinde lezer voldoende in te lichten. De ironie van de toespeling (met dat logo) zou dan zelfs aangezien kunnen worden als balsem op de verwondingen : de slachtoffers bloeden wel, maar Patje waakt via dat logo…

Neen8 Moest ik aandeelhouder zijn bij HLN (God-beware-me daarvoor!), dan zou Peterke Vander Meerselke als CEO rap de duer uitvliegen!

Want zie : al de aan het Regiem niet-welgevallige lezers-reacties zijn gebleven, terwijl er geen, maar dan ook geen een reactie afgedrukt wordt, die de zegeningen van de multicul bewierookt! Dergelijke slordige nalatigheid is gewoon crimineel! Er moet op staande voet onderzocht worden of die thuiswachters misschien in ’t geniep geen lid zijn van het Vlaams Blok/Belang….

Ik kan hier met klem ontkennen, dat Jong Decroo telefonisch om rechtzetting zou gevraagd hebben, leteen te kennen gevende dat de betrokken verantwoordelijken op staande voet moeten ontslagen worden. Er wordt mij verzekerd, dat alleen Steve uit Hasselt over dergelijke macht beschikt, maar die hoort bij de Roden, en niet bij de Blauwen.

Meisjes en jongens : er is, zoals U ziet, werk aan de winkel. Uw omgeving moet er van doordrongen worden, dat er op 13 juni effectief verandering kan komen. Geef Uw stem niet meer aan de volksverlakkers, de belovers en de profiteurs. Laat hen, die beweren onkreukbaar te zijn, de kans krijgen om te bewijzen dat ze goed kunnen besturen. Gewoon omdat het niet slechter meer kan. We hebben alles al gehad – nu is het genoeg geweest….


Drie mensen zonder motief neergestoken in Antwerpen

Enkele jongeren hebben in de nacht van vrijdag op gisteren zonder enig motief drie voorbijgangers neergestoken en twee anderen bedreigd en geslagen. Dat staat in de Corelio-kranten.

Kabaal
Een bewoner uit de Clementinastraat in Antwerpen kreeg vijf messteken toen hij de straat opliep omdat er veel kabaal was. Vier jongeren, twee gewapend met een mes en een met een zware steen, vielen hem aan. Iets eerder hadden de jongeren al twee andere buurtbewoners afgetuigd.

Handtas stelen
Een beetje later probeerden twee jongeren de handtas van een vrouw te stelen in de nabijgelegen Montignystraat. Toen de vrouw zich verzette, werd ze gestoken. Haar vriendin kreeg een messteek in de zij. Er zouden sterke aanwijzingen zijn dat deze daders ook betrokken waren bij het geweld in de Clementinastraat. (belga/ep)
23/05/10 07u23

57 reacties
peter _B, Lier
Dertig jaar geleden was antwerpen een bruisende stad waar men s'avonds met plezier rondliep en vriendelijke mensen tegenkwam. Vandaag de dag is antwerpen een bijna totaal verloederde stad waar een stilzwijgende avondklok geldt wil men geen mes tussen de ribben krijgen. Erg, wreed erg...

Beter weter, Antwerpen
Mensen denk eraan als je op 13juni in het stemhokje staat! Het was Brussel, en langzaam komt het naar hier!

Angelo Dewitteridder, De Klinge
de Montignystraat; is da niet die straat waar die Turkse advocaat van de CD&V-lijst de helft van de straat heeft opgekocht? Waar

Zonder motief bestaat niet he ... verveling, mentale handicap, wraak op de maatschappij ... er zijn genoeg redenen. Ik kan al raden de welke het was, maar ik wacht eerst even af, vooraleer een onjuiste uitspraak te doen.


Yoris vonteck, Grez-Doiceau
hoe zit het met de arrestatie van de schuldigen ? . of zijn ze intussen al weer vrijgelaten ?

s s, hulshout
Alee, deze 'jongeren' doen toch niets verkeerd? Als iemand neersteken al niet meer mag. Wat een ophef voor zo'n klein fait-divers. Als het aan mij lag werden die met héél de familie én aanhang opgepakt, de boot op naar het land van grootvadertje, waar ze dan zweepslagen krijgen om het minste vergrijp.

jack daniëls, st-niklaas
wat baat een kaars en bril als patrick janssens niet zien wil. die is te druk bezig met de verkiezingen en dat heeft prioriteit. . agenten waren er niet op straat want die zijn aan het flitsen en parkeerboetes aan het uitschrijven want foutparkeerders moeten uit de maatschappij geweerd worden want dat is potentieel gevaar voor de burger. en de boer(lees : jongere) ploegde ( lees: stak) verder

jos vanderwielen, Bonheiden
ik hoop dat de mensen toch wel eens goed gaan nadenken op wie ze gaan stemmen als je dat alemaal hoort en ziet wat er alemaal gebeurt in ons land ik zou zegen stemmen zo veel mogelijk vlaams belang geef die mensen de kans voor te bewijzen wat hebben we te verliezen.

pe pe, Gent
Wat zijn wij vlamingen toch een laks volk.Het zou eens omgekeerd moeten geweest zijn, ons land stond op stelten.Het wordt tijd dat we eens wat doen aan ons land of het is naar de vaantjes.Of is dat al zo?

janine stevens, Edegem
Ik zou echt willen dat er eens een paar ministers of hun familieleden aangevallen worden, vraag mij af wat dan de reactie zou zijn. Ik verhuis uit Antwerpen en ben zeer blij want het is wel een gevaarlijke stad, juist zoals Brussel. Zolang die jongeren niet strenger gestraft worden zal het nog verergeren, maar waar is de verantwoordelijkheid van ouders gebleven ? Daar wordt met geen woord over gerept. . Spijbelen op school ? neem het kindergeld af en de ouders zullen wel reageren.

jean willems, Deurne
C.W.uitspraak van de rechter indien jij je verdedigd hebt ,en omdat beklaagde het recht in eigen handen nam(hun mes afpakte)veroordeel ik hem tot 3jaar effectief daar het slachtoffer geen reden van bestaan had en op deze manier zijn beroep uitoefende ,welk hij nu niet meer kan daar hij zwaar verwond werd door beklaagde .u krijgt tevens ook een boete van xxxxeuro

mario il magnifico, Reet
Projecten als Park Spoor Noord, budgetten voor buurtfeestjes en gratis vaten als er een olifantje geboren wordt, prachtige initiatieven van Patje Janssens.... alleen is Antwerpen intussen het Chicago langs de Schelde aan het worden onder zijn bewind ! Het enige waar de politie sterk in is zijn Alcohol-controles, terwijl intussen misdaad verder groeit ! ! ! !

marjoo alibaba, Tongeren
Ik kijk echt uit naar de dag dat politici die uit eigenbelang de grenzen wagenwijd open houden en dit crapuul binnenlaten, zelf een mes tussen de ribben krijgen.

The Rocket, Zottegem
het vlaams belang: dé oplossing mensen

WOUTER WEETERS, Sint-Niklaas
And the honorable mayor was sleeping safely with a cop.

Luc Lefis, Heist-Op-Den-Berg
Er zijn ook voordelen om in die wijken in Antwerpen rond te lopen. Je hoeft geen centen in de parkeermeter te stoppen want controle of parkeerwachters zie je daar niet.

Tom Tom, Scherpenheuvel-Zichem
Ik zou mijn dank willen uiten aan de klassieke partijen die ervoor gezorgd hebben dat deze "kleine" criminaliteit amper bestraft wordt. Het is mij een raadsel dat er nog zovele blind blijven dat voor dit bestuur kiezen, mensen word toch eens wakker !

Andrea De Belder, Antwerpen
ik heb nog nooit zo verkiezingen getracht,wat er nu allemaal gebeurd in antwerpen, en de daders worden niet bij naam genoemd ze klinken te arabisch. Maak het maar mee!!

Gertrude Alinton, Antwerpen
Blind immigratiebeleid, alleen maar rechten, geen plichten, totale straffeloosheid en zeker voor minderjarigen. Wanneer wordt hier nu eens een einde aan gemaakt !

Pssst
Nog een uitsmijtertje, gelicht uit de Vaderlandsche Pers, waar weet ik niet meer. Ik had het graag bewaard gezien, ware het maar voor zijn profetische waarde…
Ik ben namelijk zo blij met die 750 nieuwe leden en hoop vurig dat die komen van de Rode BRT-Burcht….
Volgens De Wever is er geen enkel probleem in zijn partij. 'Siegfried Bracke wil een onafhankelijk Vlaanderen en hij wil een samenleving die gebaseerd is op waarden. Dat zei hij me voor zijn toetreding en dat is ook mijn wereldbeeld. Er is geen enkele tweespalt in de partij. Ik kan enkel vaststellen dat sinds Siegfried toetrad, we al 750 nieuwe leden hebben.'

Geen opmerkingen: