woensdag 12 mei 2010

HET ROMMELEN MOET OPHOUDEN

.






















.

HET ROMMELEN MOET OPHOUDEN


Onweerswolken?
In deze verkiezingstijd?!




De partij gaat winnen !


Het Vlaams Belang heeft een moeilijke tijd achter de rug. Wie dat ontkent, spreekt de waarheid niet. Maar het zijn juist die moeilijke momenten die ons dichter bij mekaar moeten brengen. De geruchten die ik op het ‘terrein’ opvang zijn in elk geval zeer positief. Voor vele Vlamingen is het spel van De Wever en zijn ‘nieuw belgië’ te doorzichtig. Vele militanten, onbaatzuchtige mensen van het eerste uur, hebben er terug ‘goesting’ in gekregen. Terug de beuk erin verdomme! Solidair in alles wat ons bindt. Solidair tegen de vijand !
De prioriteiten:
1. Onafhankelijk Vlaanderen
2. Stop de multicul
3 .Halt aan de islam
4. Harde aanpak van de criminaliteit
5. Een leefbaar Vlaanderen met respect voor normen en waarden.

Het wordt dan ook tijd dat ‘anderen’ dat beginnen te beseffen. Het spel van de vlotte jongens en knappe madammen, wat ook hun verdienste mag geweest zijn, moet maar eens ophouden. De verruimingsoperatie is een dode mus gebleken. Bon, iedereen kan zich eens vergissen. De spons daarover.
Maar dat uitgerekend de vertrouwensman van wijlen Karel Dillen, die ook het vertrouwen genoot van de hele basis, zich laat meeslepen in deze opgezette vaudeville, maakt de zaak nog droeviger. Met bepaalde geruchten uit de privésfeer wens ik geen rekening te houden, dat gaat mij niet aan. Maar als die privéaangelegenheden de partij schaden, moet er opgetreden worden.

Heeft de partij ideologische fouten gemaakt ? Bij mijn weten niet. Heeft de partij haar programma verloochend ? Bij mijn weten niet. Is de partij afgeweken van haar radicale lijn ? Bij mijn weten niet.

Bijgevolg kunnen alleen nog opportunistische motieven aan de basis liggen van de ‘afbraakwerken.’
Ofwel blijft u, en bent u solidair. Ofwel gaat u. Het spel heeft lang genoeg geduurd.

Sans rancune

Roeland Van Walleghem
Oud-senator en radicaal militant van het Vlaams Belang

o-o-o-o-o-o-

Eigenlijk zegt deze elite-soldaat van het Vlaams Blok/Belang wat iedereen aan de basis voelt : hoe kan men nu bij ons horen, als er dekking gezocht wordt als de strijd ontbrandt?! Straks zal ik mij veroorloven hier een artikel van Marc Grammens, die nu toch niet bekend staat als extremist, te publicerenn waar die schrijft dat dat Vlaanderen op dit ogenblik een der cruciaalste ogenblikken uit zijn Geschiedenis beleeft….Precies op die ogenblikken wordt er vaandelvlucht gepleegd.
Remeber het woord van de Dichter : het leven is de krijfgsbanier, gescheurd, bevlekt, ontvallen schier, tot in Gods handen (tot het einde toe) dragen….
Om het even de persoonlijke motieven (en daar verschilt ondergetekende grondig met steler van voorgaand artikel, het persoonlijke staat NIET boven het gemeenschappelijke. Zelfs niet naast het gemeenschappelijke. Het persoonlijke moet naadloos overgaan in het publieke….Waarmee ik wil zeggen, dat wat gebeurt in de persoonlijke sfeer, en kwalijk dreigt te zijn voor het gemeenschappelijke, reden, absolute reden moet zijn om in stilte (en tijdig) de rangen te verlaten. Een echtschender en hoerenloper kan geen Leider meer zijn in een Christelijke Volkspartij, net zoals een crimineel dat niet meer kan zijn in een andere sociale partij, noch een bisschop zijn Ambt kan blijven waarnemen na kindermisbruik. Het is FOUT de Linkxe Progressievelingen na te bouwen, die verkondigen dat het publek gedrag van iemand totaal kan/mag verschillen van zijn privé-gedrag. Men is eerlijk, of men is het niet. Men gedraagt zich in daad, zelfs ’s nachts (!) als overdag, ttz. in het donker van de huiskamer zoals in het licht van de camera’s. Wie het anders zegt, illustreert alleen maar dat men moet luisteren naar zijn woorden, maar niet mag kijken naar zijn daden!

Hoge bomen vangen veel wind – en wie, zelfs als het kleinste lid van een biljard-club, de reglementen van die club niet wil naleven, moet die club verlaten. En zijn marbelen teruggeven! Want die behoren niet hem toe, maar de club!

Zelfs al blijft men het gedachtegoed getrouw in woord en daad, dan nog, als men de rangen verlaat, wordt van de ware Vlaamse Vaderlanders verwacht dat ze er alles aan doen om dat gedachtegoed niet te schaden, noch in verlegenheid te brengen. Dit geldt voor een gewone frontsoldaat, maar des te meer voor iemand die ooit een voortrekkersrol werd toegedicht.
De ‘verruiming’ is voorbij. Na een ‘Streepje’ dient nu een Uitroepteken te worden geplaatst. Want wie niet voor ons is, is tegen ons!!!!!
Vanwege het Bestuur verwachten we eindelijk klare taal. Een taal zo helder als het programma, dat geen 4 of meer punten bevat, maar slechts één : welvaart door zelfbestuur. Als de hefbomen der macht in Vlaamse handen zijn, valt de rest als rijpe vrucht in onze schoot. Als dat de carrière van carrière-jagers schaadt, des te beter. De korte pijn is de beste pijn. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!

De partij gaat winnen? Zeker : de partij zal niet vergaan en als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Daarvoor gezegd artikel van Marc Grammens : Klokke Roeland, kleppe brandt en ‘k luide storm in Vlaanderenland!

Geen opmerkingen: