dinsdag 11 mei 2010

PENSIOENEN DROOM OF WERKELIJKHEID

.

























.
PENSIOENEN DROOM OF WEKELIJKHEID



Wegens fouten aan enige cruciale onderdelen van onze Ongestelde Lichamen een tijdeke afwezig geweest. Verder bericht volgt. Zodat de Geschiedenis niet langer in het ongewiss moet blijven….
Maar in den vreemde (zo noem ik thans mijn geliefd Vlaanderen) had ik al die tijd, neen, geen gazetten en geen TV, da’s alleen maar voer voor progressieve marginalen) om bij de vrienden van SeniorenNet.be steun en toeverlaat te zoeken, iedere keer dat een computer in mijn omgeving opdook. En wat denkt U: ik ben voor gelicht alsof ik erbij ben geweest. Neem nu hun blog over ons al te krap ‘leefloon’: http://blog.seniorennet.be/angeltjes/ ….Zoiets moet toch van de daken worden geschreeuwd!
Op onderstaande tekst staat geen copy-richt. Bede hem aldus tot in het oneindige te willen doorgeven, zodat alle 1.856.210 gepensioneerden met daarnaast alle gepensionneerde ambtenaren (een klein half miljoen, denk ik) de leugen kunnen doorprikken, op zondag 13 Juni.
Het Rode Stempotlood is daartoe het best geschikte instrument: als iedereen stemt op een V-Partij (maar liefst op het Vlaams Belang, dat spreekt vanzelf!) liggen de Sossen en de Tjeven op kiesavond groggy in de touwen. Een spektakel waar ik al meer dan 50 jaar op wacht!
Doen! Meisjes en Jongens! We geven alle kleurpartijen die dag een stamp aan de achterkannt van hun Edele Delen….Niet aan de voorkant dus, want we zijn beschaafde mensen! Zelfs in ons woordgebruik verlagen wij ons niet tot hun niveau!....
Alleen Jong De Croo mag gespaard worden. Laat hem voorlopig in leven. Als belgicist is die wel te mijden als de Pest Voor Vlaanderen, maar die bedrijft politiek tenminste op een zakelijke manier. Hij is jong, heeft talent en met de mini-partij die de VLD zal blijken te zijn, is hij best op zijn plaats als tweede zweep-partij om naast het Vlaams Belang op de ruggen van de witgekalkte graven te ranselen.
Weet U : waarop wachten wij om de Vlaamse Leeuw een tweede maal, en deze keer in extenso te zingen in de Praatbarak? Hoe kan Dewael beschaamd zijn omdat de Nationale hymne van de Vlaamse ‘Deelstaat’ ten gehore wordt gebracht? Hij verdient voor het Krijgsgerecht te worden gebracht, om er zijn gerichte straf te ondergaan! Ik stel voor : met een houten hamer, zoals de boer zijn zwijntje slacht….

Waar is de poen van uw Pensioen ?

Wij stemmen voor den Baard en zijn kliek ! Het zal nog niet zijn : 200 euri pensioenopslag per maand. Tenzij morgen de tjeven (de grote of de kleine) beter doen en 250 of 300 opslag in het vooruitzicht stellen.
Caroline Gennez heeft het echter beloofd en den Baard, die van zijn gans leven nog nooit één keer waarheid heeft gesproken (hij is genetisch geopereerd om te liegen) stond met gebalde vuist te roepen tijden het congres : "Waar is de poen van uw Pensioen ? In mijn koffer van het Zilverfonds bij Ali Baba". En al de socialisten in de zaal lachen, joelen en Gennez hinniken. Het was een vrolijk congres.
Nadat wijzelf bijgekomen waren van het lachen, zijn we even op zoek gegaan, wat deze schitterende verkiezingsbelofte betekent, omgerekend in poen. U mag er uw telraam bijnemen, of u mag ons ook op ons woord geloven, wij zijn namelijk geen politici wier bestaan drijft op graaien, onrust zaaien, liegen en bedriegen.
Eind 2009 leefden er in het land B 1.856.210 gepensioneerden en rechthebbenden als ex-werknemers en zelfstandigen. Dus zonder de gepensioneerde ambtenaren. Aan werknemers- en zelfstandigen pensioenen werd in totaal 20,9 miljard euri uitbertaald, dat is ongeveer 940 euri per maand, per gepensioneerde.
De socialisten stellen 200 euri opslag voor, per maand en per gepensioneerd. Dat vertegenwoordigt een jaarlijkse meeruitgave van 4,5 miljard.
Waar komt dit gigantische bedrag vandaan ? Wetende dat in 2011 er een tekort zal zijn van circa 15 miljard op een begroting die geen nieuwe initiatieven kan dragen en die de tekorten van de sociale zekerheid automatisch moet bijpassen ?
Laat u niet beetnemen door loze verkiezingsbeloftes die dezer dagen schaamteloos naar voren gebracht worden door allerlei figuren die nog nooit hun woord gehouden hebben. Deze ballon van de scoialisten hebben wij met genoegen doorprikt.
De volgende !
@ Pensiontalk

In onze brievenbus : Opeenvolgende ministers van pensioenen ...

Dit is een lijstje met de namen van de 10 laatste federale ministers van pensioenen : allemaal sossen. En nu komen diezelfde sossen ons een opslag beloven van € 200 per maand. Denken die eencellligen nu werkelijk dat de kiezer dom blijft ? Hierna het lijste van de opeenvolgende rooie pensioenministers :
Alain Van der Biest (zelfmoord), Freddy Willockx (helaas nog niet), Gilbert Mottard, Marcel Colla (sjoemel en boemel), Jan Peeters, Frank Vandenbroucke (de verstoten zoon), Bruno Tobback (de keizerlijke zoon) Christian Dupont, Marie Arena (zot van glorie), Michel Daerden (zot van het zuipen).
Ottorongo

/


Pssst
De foto bovenaan is bedoeld als vertrouwens signaal dat ons pensioen in veilige handen is. Vergeet niet dat Genez ondertussen goochelt met de lege doos van het Zilverfonds. Want het is bekend dat een Socialist moeilijker voorbij een hoopje geld komt, dan een hond voorbij een hoopje saucissen. Die schrokt maar tot hij moet overgeven, maar een socialist weet dat er met geld nog veel meer saucissen kunnen gekocht en gefret worden.

Geen opmerkingen: