dinsdag 18 mei 2010

QUI A DIT LA VERITE

.




















.

QUI A DIT LA VERITÉ

IL DOIT ÊTRE EXÉCUTÉ




Een lezersbrief uit Knack

Integraal overgenomen:
SNAREMAN | 17 mei 2010
"Als ik mij niet vergis , wat overigens altijd best mogelijk is , hebben wij zoiets van een 55 ministers en secretarissen in een land ter grote van een keukenschort , als je weet dat deze gemiddeld tussen 17000 en 15000 € ontvangen elke maand , ga jij maar werken , inleveren en veel belastingen betalen om deze profiteurs samen met circa 300.000 inwijkelingen en nieuwe belgen een opperbest bestaan te geven. Onkelinx ,Reynders ,Milquet, Vandeurzen, De Crem ,De Gucht ,Michel Ch, Dewael, Laruelle , Magnette ,Turtelboom ,Vervotte , Arena , Van Quickenborne allemaal 16.667 € per maand – Schouppe , Devlies ,Laloux, Wathelet , Chastel ,Clerfayt , Fernandez , Demotte , Daerden, Simonet, Fonck , Lalaan ,Tarabella,Antoine , Courard , Marcourt , Donfut , Lutgen, Peeters , Van Mechelen ,Vandenbroucke, Vanackere , Anciaux ,Bourgeois , Crevits , Keulen ,Van Brempt , Ceysens , Piqué ,Vanhengel ,Cerexhe ,Smet, Huytebroeck, allemaal 15.000 € per maand - Staatssecretaris Depuis ,Kir , Grouwels , Minister CG Karl-Heinz Lambertz , Gentges ,Paasch , Weykmans ook allemaal 15.000 € per maand - Totaal 55 ministers 10.209.000 € + 55 CHAUFFEURS : 2.310.000 € + circa 55 mensen personeel van ministers : 26.400.000 € + 503 gedeputeerden 35.210.000 € - Frankrijk en Engeland hebben veel meer inwoners en elk hebben zij 15 ministers ! T’is maar dat je weet voor wie je alle dagen je nikkel gaat afdraaien en denk eraan als je in dat hokje staat op 13/06 En ja laat Belgie nu echt een keertje echt ROCKEN !!!"
http://www.bloggen.be/roeland/

O_O_O_O_O_O_

Mogen wij stellen dat deze man van 99% der Vlamingen een decoratie mag verwachten? De 1% die denkt van niet, dat zijn de mininstriëlen die aan het bewind zijn.
Toch maakt de Heer Snaremans één kapitale fout. Al kan het ook, dat Knack een beetje creatief heeft omgesprongen met zijn lezersbrief. Van Knack kan men inderdaad alles verwachten en daarom is dat roddelblad van de familie Nolf dan ook te weren als de pest. “Met wie men verkeert, wordt men vereerd’ : de nog resterende lezers wezen gewaarschuwd! Knack is duizendmaal erger dan Humo en Dag Allemaal samen!
Meneer Snaremans maakt dus de enige mogelijke conclusie niet, en het is nochtans de innige wens van meer dan 50% van de Vlamingen (de V-partijen) Stop met dat federaal gedoe. Vlaanderen, minder dan 10 % groot van Frankrijk en/of Engeland, kan dus ook perfect bestuurd worden door hooguit 10% van de Ministers aldaar. Allez, laten we breed denken : door 50% ervan, wat dan zou neerkomen op 7-8 stuks (gedreven en bekwame) Excellenties die trouw moeten zweren aan de Wetten van het Vlaamse Volk.
Zou Gendarm Genez niet ergens in die richting beginnen denken, om het nodige geld te vinden voor de beloofde pensioen-opslag van € 200 per man en per maand? Met de uitgespaarde ‘Koninklijke Dotaties’ daarbij, zou dat zelfs € 250 kunnen worden. Dan hebben de meesten van ons meteen de benodigde cash om zich een abonnement op een digitaal Pallieterke te kunnen veroorloven….
A propos : U weet toch dat het ‘Zwart Moniteurke’ vandaag zijn 65ste Verjaardag viert? Van uit mijn persoonlijke getuigenis, kan ik bevestigen dat dit ‘rioolkrantje’ er beter uitziet dan ondergetekende op zijn 65ste…..Niet te geloven, maar waar! Tegen de dag dat er maar 7-8 Ministers meer zouden zijn (=doordenkertje) worden er best geldschieters aangetrokken om van dit weekblad een dagblad te maken. Mijn voorstel aan de Hoofdredacteur is nu al geweest de zieltogende De Morgen over te nemen. Niet om deze te redden van het faillissement, maar om op een goedkope manier aan de benodigde infrastructuur (tegen een schappelijk prijske) te geraken. We zouden als titel ‘De Nieuwe (Morgen)’ kunnen nemen, in zwarte letters op geluw veld, geflankeerd door twee klauwende leeuwen. Met in beide bovenhoeken op het mantelblad de letters AVV-VVK. Zulks om duidelijk te maken dat de lezers van De Standaer voortaan weer weten waar ze hun eigen vertrouwde nieuwsbron kunnen terugvinden.
Ten gerieve van onze Franstalige Zuiderburen zou een binnenbladzijde kunnen toegevoegd worden, in de taal van Robespiere. Het zou hen aanzetten met weemoed terug te denken aan de belgique-de-papa. Wie weet zou het hun intellect wat bijscherpen, zodat ze in staat zouden zijn om onze taal te begrijpen. En vooral om te begrijpen wat ze weggegooid hebben.
Moraal van dit verhaal : op 12 Juni kunnen wij de eerste stap zetten om tegen aan de 50 werkloosheidsformulieren C4 uit te reiken aan de overtollige ministers en staatssecretarissen. Een Onafhankelijk Vlaanderen heeft genoeg aan 7-8 Ministers. Die we goed kunnen controleren of ze wel goed werk leveren. En indien niet : hen het gat van de timmerman wijzen!
Meisjes en jongens : wat beleven we spannende tijden! 180 jaar uitbuiting volstaan!

Pssst
Voor geval 13 Juni tegenslaat, bied ik aan de Heer Snareman aan, om politiek asiel te vragen in Berlusconi-land. Sedert de communistische socialisten hier op hun bakkes gekregen hebben, is democratie hier de regel. Wat meer is, nergens ter wereld zijn de Signora’s zo bevallig als hier. Gewoon altijd indachtig zijn dat de meesten de beschikking hebben over een jaloerse echtgenoot, en Kees is klaar. Kees mag dus kijken, maar niet aankomen…..

Geen opmerkingen: