zondag 30 mei 2010

VOGELVRIJ WEGENS TE DEFTIG

.

















.

VOGELVRIJ WEGENS TE DEFTIG


Deze keer geen ‘Stout Rogeetje’
Maar koppensnellers aan het werk.




Vlaams Belang-Kamerlid Alexandra Colen heeft om politiebescherming gevraagd na doodsbedreigingen aan haar adres op facebook. "Ik hoop dat iemand dat wijf eens neerknalt", luidt het op de "Anti-Alexandra Colen"-pagina van de socialenetwerksite. Ondanks herhaald aandringen werd de pagina nog niet afgesloten, waarop Colen besloot een klacht in te dienen tegen facebook.
Colen heeft wel een idee van waar de wind waait. Haar facebook-pagina wordt naar eigen zeggen al enkele dagen "gestalkt door homo-activisten". Aanleiding is volgens haar het feit dat ze herinnerde aan het pleidooi van een "homolobby-woordvoerder" uit 1996, om seks met minderjarigen vanaf 12 jaar toe te laten.

"Neerknallen"
"Waarom zo'n haat tegen holebi's? Hoe zou u reageren moest één van uw vijf thuisgeschoolde - verziekt door uw radicale gedachten - kinderen holebi zou blijken te zijn? Het arme kind zou zelfmoord plegen", luidt het in de tekst, die wordt afgesloten met de zin: "Ik hoop dat iemand dat wijf eens neerknalt, een dezer dagen."

Colen reageert geschokt. "Een politicus moet tegen kritiek kunnen, maar doodsbedreigingen zijn ontoelaatbaar." Al is het niet de eerste keer dat ze met de dood bedreigd wordt. Twaalf jaar geleden moest ze al eens politiebescherming vragen, toen omdat ze gepleit had tegen de invoering van de non-discriminatiewet. (belga/ypu)

29/05/10 13u33 IN Het Laatste Nieuws.

Digitalia…


….weet dat Linkx alles mag, tot dat het een beetje ver te ver gaat. Dan wordt Ts!Ts! gesist van Overheidswege, en alles valt stil. Was mar om te lachen. Zullen beloven van het nooit meer te doen.

Het was maar omt te lachen, dat afknallen van Merouw Cole? U ziet mij dus lachen? Want vragen wanneer eindelijk eens die troela zal neergeknald worden, is humor van de bovenste plank! Abschiessen is de ethisch verantwoorde manier om een ander gedacht dan het hunne, in te tomen. Over smaak valt niet te redetwisten : onderbroeken-lol is ook lol en een luizenkop als een rat is ook een coiffure. Linkx mag alles – maar O wee als ‘Rechts’ onder Alte Kameraden marsliedjes zingt op een ouderlingen-bijeenkomst!

Stel U voor dat Geneetje zo’n lieftalligheden moest lezen op een van onze blogs. Binnen de 2 uur was er een inval door de Zwarte Mannekes van de Speciale Interventie-Brigade. Lagen er overal scherpschutters op de daken en hing er een politie-heli in de lucht. VTM zou een verslaggeefster ter plaatse sturen en de pershyena’s zouden de gazons van de buren vertrappelen, op zoek naar informatie over de achtergronden van de dader. Een van de hoofdlijnen ’s anderendaags in de Pers zou luiden : er werden nog geen wapens in beslag genomen, maar het onderzoek gaat verder. Het parket is karig me inlichtingen, want het Onderzoek is Geheim, maar bevestigt dat de dader (!) lid is van een extreem-rechtse organisatie, die in 2004 buiten de Wet gesteld werd door het Hof van Beroep in Gent. Zijn antecedenten worden nagetrokken en de gehele familie wordt in afzondering gehouden, met verbod het Grondgebied te verlaten. Er werden DNA-stalen en vingerafdrukken voor vergelijking genomen. De laptops en de GSM’s van gans de familie werden in beslag ge nomen om verdachte contacten te traceren. Er werd een Onderzoeksrechter aangesteld, die om.. uur een persconferentie zal geven. Nu al wordt bekend gemaakt, dat de grootvader van de kuisvrouw Fabriekswacht zou geweest zijn in opdracht van de Nazi-bezetter, zodat die bijgevolg medeplichtig is geweest aan het verlengen van de oorlog ’40-’45. Dat die beschuldiging achteraf helemaal ten onrechte is geweest, doet niets ter zake. Feit is dat er ooit eren dossier heeft bestaan, en daartegen moet de Socialistische Voorvrouw tot elke prijs beschermd worden.

Nu, in voorliggend geval, gaat het slechts om een ordinaire Vlaams Belangster, die preuts en Victoriaans niet kan luchten dat het zonnetje in wat troebel water schijnt. Stel U voor : 12-jarigen de toegang tot seks met volwassenen verbieden! Dat is ethisch-hilarisch niet verantwoord! Heel de seks-affaire wordt in geuren en kleuren op school uit de doeken kleren gedaan, zo gauw de lieve kleinen uit de pampers zijn. En zij, die troela, zou daar tegen zijn! Alles moet kunnen : verboden te verbieden. Zodat die lieve kleintjes niet tot hun 18de jaar dienen te wachten om ‘uit de kast te komen’ . Dat is toch de zin van het Gemengd Onderwijs : hoe wil men anders dat er gemengd wordt, als de samenstellende delen van het mengsel niet wederzijds onderzocht mogen worden! Liefst met volwassen demonstraties vooraan in de klas, zodat ieder kind zich voor altijd de verschillen maar ook elkaars voorkeuren zich levendig zou kunnen voorstellen.

Neem nu Mieke VanHecke, de lieve bevallige cheffin van het Vrij Katholiek onderwijs, gemeenzaam ‘de Guimardstraat’ genoemd. De handboekjes ‘Seksuele Voorlichting in onze Christelijke Scholen’ is door haar niet alleen ontworpen, maar zelfs van A tot Z gepatroneerd. ‘Nihil Obstat’, met de zegen van Mgr Danneels, die daarmee hoopte Paus te kunnen worden….Niet dus.

Betrokken Volksvertenwoordigster verspreidt ten persoonlijken titel een blaadje, dat ze ‘Peper en Zout’ heeft gedoopt en waarin zij haar autoritaire en conservatieve waanideeën toelacht. Het is kosteloos te verkrijgen, maar wordt alleen gelezen door Blokkers en door de nog overblijvende rechtse kerkpilaren. Linkxe kerkpilaren hebben wel wat anders te doen.

Digitalia…
En velen met hem, neemt vrijwillig en met geestdrift de kant van Mevrouw Colen. Ergens in zijn onderbewustzijn is het verhaal van die ene Rechtvaardige blijven hangen, waar de Geschriften over verhalen, dat de Hele Wereld omwille van die Ene Rechtvaardige werd gespaard. Het verhaal is wel niet meer van onze tijd, maar het zegt iets over het verschil tussen Goed en Kwaad. Zij die liever met een molensteen om de hals, in het diepste van de zee worden geworpen, steken de hand op. Aanschuiven aan de linkerkant. Die welgedane figuur op kop is Cohn Bendit, de Idealist en Grote kindervriend. Ene die niet geeft zoals de goede Sint, maar ene die neemt waaraan hij verslaafd is. De onschuld van de kinderen rond hem.

Geen opmerkingen: