zaterdag 29 mei 2010

WAARMEE ZIJN TURKEN BEZIG

.






















wAARMEE ZIJN TURKEN BEZIG




Antwoord : Turken (niet allemaal, gelukkig maar) zijn zo wat hetzelfde als de ‘Brandenburgers’ (*) van het oprukkende en zegevierende Duitse leger in WO II: wij noemen ze ‘5de Colonne’. Maar dat is een te simpele vertaling van het begrip ‘Brandenburger’. Een Brandenburger is zo wat het equivalent van James Bond…Maar dan geen James 007 als vrouwenversierder, maar ene met het mes tussen de tanden, die alleen ‘pardon’ zegt tegen een dood lijk.

‘Brandenburgers’, dat waren dus de inwoners van Brandenburg in Duitsland?

Ja, gij onwetende sukkels, die alleen de officiële belse nieuwsberichten uit die tijd heeft gevolgd , de inwoners van de stad Brandenburg in Neder-Saksen waren, en zijn trouwens nog altijd, brave Brandenburgers. Wees gerust! Slechts hier en daar liep er ooit een verdwaalde Seks-en-Coburger tussen. Maar die waren dan van lage verarmde adel. Die zijn later uitgeweken naar Laeken-bei-Brüssel.

De precieze relatie tot de ‘Brandenburger Tor’ in Berlijn echter heb ik niet opgezocht. Het volstaat Uw aandacht te vestigen op de overeenkomst in ‘grandeur’ tussen het ene en het andere. Denk aan de Arc du Triomphe in Parijs die daar nu niet precies werd opgericht om Franse nederlagen te herdenken. Over Neder-Saksen durf ik ook niet veel woorden vuil te maken. De naam Saksen-Coburg is al zwaar beladen genoeg, zonder daarbij Gotha te moeten betrekken.

De Brandenburgers waren dus de elite-soldaten uit de Duitse Abwehr (contra-spionnage), die, voor er weer eens een ander land werd aangevallen, het vijandelijk uniform boven hun eigen Duits uniform aantrokken, om achter de vijandelijke linies allerlei kattenkwaad uit te steken. Een soort ‘kleine criminaliteit heet dat nu. Ze waren opgegroeid in dat vijandelijk land, hadden er heel hun leven gewoond en gewerkt en hadden de plaatselijke taal als hun moedertaal. Meestal als officier met veel goud op hun kraag, infiltreerden ze de vijandelijke legers voor sabotage-opdrachten. Enfin : ze speelden het oorlogsspel zowat als cowboy en Indiaantje. Betrapt worden stond gelijk met de executie als spion op staande voet, tenzij zij vliegensvlug het bovenste uniform hadden kunnen doen verdwijnen. In dat geval waren ze alleen maar…krijgsgevangenen…..Het waren dus kameleon-soldaten, of dubbeldekkers als U wilt. Maar bovenal bleven ze (in dat geval) fervente Duitsers…

Bij het uitbreken van de vrede, verdwenen zij geluidloos in alle windrichtingen : naar het Franse Vreemdelingen Legioen, naar de nieuwe Afrikaanse Potentaten, naar de Arabieren, naar het Oostblok. Enfin, naar overal waar er, tegen betaling, bloed moest vloeien….Zij deden (en doen nog altijd) dezelfde job….Nu niet meer voor de Abwehr, maar voor de meest-biedende.

Vooraleer nu te lezen over de 2 Turken uit onderstaand artikel van Angeltjes, zou ik aanraden om toch maar eens nadere informatie op te sporen op het Internet over de Brandenburgers…..Met in Uw achterhoofd de wetenschap dat de 007’s van onze tijd, net als toen, wolven zijn in schaapsvacht. Die, onder hun bovenste zichtbaar uniform, een tweede uniform dragen. Als onderdanen van een vreemde mogendheid. Desnoods getraind als moordmachine in hun thuisland…

Een verschil met de Brandenburgers uit vroeger dagen is in ieder geval, dat die van vroeger geen eigenaars waren van een dubbele nationaliteit. Turken, Marokkanen, enz, kunnen op het juiste ogenblik de nationaliteit van hun voorkeur kiezen. Eenmaal de wachtwoorden gegeven zullen zij de uitgespuwde slogan van het Vlaams Belang wel tot de hunne maken :’Eigen Volk Eerst’…..Dood aan de Ongelovigen, de Apen en de Zwijnen…..

Enne, à propos : blader eens in de eigen Vaderlandse Geschiedenis, daar waar het gaat over ‘De Brugse Metten’, toen de wachtwoorden van onze kant kwamen, en tegen de Leliaerts gericht waren. Het was in zekere zin ook ‘Eigen Volk Eerst’, maar toen vertaald als ‘Shild en Vriend’, zijnde ’s Giledenvriend, ofte een wel zeer vroege vakbondsactie. Zoekt men het op den vreemde : ga dan naar de ‘Siciliaanse Vespers’ : het is een ongeveer gelijkaardig geval….

Enfin, ik bedoel maar, dat wat nog in een verre of nabije toekomst staat te gebeuren, al zo dikwijls en zovele keren in het verleden werd voor gedaan. De Geschiedenis is een eeuwig wentelend wiel, die altijd maar zichzelf herhaalt…Nich min noch meer, de schuld van Adam en Eva….



o-o-o-o-o-o-



Allez, Angeltjes. Zeggen jullie het nu eens. En beleefd blijven, hé! Altijd met 2 woorden spreken, en zo dom zijn als ik. Door Uw evennaaste te beminnen lijk Uzelve….wetend dat ons aller belastingsgeld dient om ook de vijand te voeden…Die 2 Turken, Tjeven, worden niet alleen gevoed en onderhouden, ze vragen daarenboven onze stem om zich nog dieper in de kaas te kunnen vreten….

Ter Attentie van de Staatsvuiligheid : die van Angeltjes, die zijn echt staatsgavaarlijk. Ze zeggen dat niet allen (zoals ik) maar ze bewijzen het. Ga daarom rechtstreeks naar hun laatste alinea, waar ze Uw eigen Dappere Diensten (met D, hoofdletter) belachelijk maken. Die Sint Maartensfondsers waren, 60-70 jaar geleden jonge dwazen, die dachten Vlaanderen vooruit te helpen. Het is onvergefelijk dat ook maar te durven deken, ook nu. Turken de hand boven het hoofd houden, is voor Uw diensten veel veiliger. Die zullen, als het er op aan komt, hun dankbaarheid betonen. Misschien zelfs in klinkende munt…Alhoewel Muzelmannen nu niet perse bekend staan als vredelievend, eenmaal zij de baas zijn. Daarvoor, beste spionnen, worden jullie op deze plaats tot in der eeuwigheid geen Staatsveiligheid (wat U zou moeten zijn) genoemd, maar Staatsvuiligheid.



De Genkse Schepen Ali Caglar en het Antwerpese gemeenteraadslid Ergün Top zijn dit weekend opgemerkt op een bijeenkomst van de "grijze wolven" in Luik. Dat is een Turkse extremistische organisatie die het Turkse ras superieur vindt (en of !) en die geweld, bedreiging, intimidatie ten overstaan van critici van de islam en de Turkse identiteit propageren. Laat ons sympathiek samenvatten : hetzelfde programma als de AKP van Erdogan, maar wat meer gepeperd.

Caglar zelf, die voor CD&V op de vierde plaats staat voor de verkiezingen voor de Kamer, zegt dat hij geen Turks nationalist is en dat hij niets heeft gemerkt van de aanwezigheid van de 'grijze wolven'. Ofwel is Caglar een beetje blind, ofwel liegt Caglar zoals het een welopgevoede Turk uit een Vlaamse tjevenpartij betaamt, als het er op aankomt, zich eruit te praten tegen niet-moslims.

Op foto's en videobeelden zijn de rode vlaggen met drie halve manen - het symbool van de vereniging - te zien en maken mensen met hun handen het teken van de wolf - hetgeen betekent dat men lid is van de groepering. Daarnaast wordt ook de komst van de voorzitter van de MHP, de partij van de 'grijze wolven', aangekondigd. Caglar beweert dat hij er anderhalf uur was, maar dat hij in die tijd geen vlaggen van de extreemrechtse nationalisten gezien heeft. Caglar moet dringend zijn ogen laten nakijken bij het Christelijk Ziekenfonds, dat kost bijna niets en bij Hans Anders is een speciale actie aan de gang voor fijne monturern tegen applausprijzen. Enkel op het einde van zijn bezoek heeft hij naar eigen zeggen mensen het teken van de wolf zien maken : dat is de pink en de wijsvinger uitsteken en de midden- en ringvinger wegplooien in de handpalm.

Naast Caglar was ook het Antwerps gemeenteraadslid Ergün Top (CD&V) aanwezig op de bijeenkomst. Hij was er naar eigen zeggen voor een concert. Top is een groot muziekliefhebber en toevallig had hij vernomen dat in Luik uitgerekend die dag een groep optrad, die hij absoluut wilde zien. En toen, als door de hand van allah geleid, stond hij patsboem temidden van zijn vaderlandgenoten. Straf hé ! Top is een advocaat, die ooit verklaarde op een Turkse meeting in Brussel, dat als het er op aankomt, hij de Turkse wapens zou opnemen tegen het land B. Waarom niet ? Hier wonen, profiteren en de grote mijnheer uithangen, maar als het echte Vaderland roept, gehoorzaamt den Top.

Het partijbureau van CD&V heeft voorlopig nog niet gereageerd op het nieuws en wij denken dat er niet zàl gereageerd worden. Sauwens is destijds kunnen opstappen als minister in de Vlaamse regering, omdat hij aanwezig was op een jaarlijkse viering van het Sint Maartensfonds, de vereniging van Vlaamse oud-oostfrontstrijders. Dat is staatsgevaarlijk, mannen van 70-80 jaar die hun kameraden herdenken. Opzwepende Turkse veroveringspraat beluisteren, is koeltoer.

Ray



(*) U vindt, in een archie-slecht Nederlabds want vertaald door Google, zo goed als alles op http://en.wikipedia.org/wiki/Brandenburgers

Geen opmerkingen: