zondag 27 juni 2010

ALS TURKIJE BIJ DE EU KOMT


.


ALS TURKIJE BIJ DE EU KOMT…



Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer….

Soit, den Dolf heeft het niet gehaald. Hij wilde teveel. Op te korte tijd. Net als die andere massamoordenaar uit Corsica, wiens enig goed is geweest het invoeren van het decimaal stelsel en de Code Napoléon. Van Hitler is zeer weinig overgebleven, tenzij kapotte dromen. En een onderwijs-weetgeving, die elk kind vanaf 3 jaar, zoals in de beste Nazi-periode, wil toevertrouwd zien aan de Staat. Indoctrinatie, maar dat woord is voorlopig nog niet heruitgevonden. In Germaia bestaat namelijk, zeggen Duitsers mij hier, geen LEERPLICHT, MAAR SCHOOLPLICHT.

Wat wil zeggen, dat iedereen die zelf daartoe de nodige bekwaamheid bezit, zijn kind thuis zelf kan onderwijzen. Mis de nodige examens afgelegd worden voor de Examen-Commissie. Mevr. Alexandra Colen zou dus haar dochtertjes moeten volpompen hebben met porno-christelijke leer…waarover Danneels alles vergeten is, uitgenomen dat ‘Onderwijs’ nooit zijn bevoegdheid is geweest. Maar die van de Minister. Waarbij hij zegt te twijfelen wie van de twee bevoegd is : die ene met kennis maar zonder cultuur, of die andere met cultuur maar zonder kennis. Hij is er nog altijd niet aan uit, dus heeft hij maar blauw-blauw gelaten.

En nu dreigt er op het Internationaal Forum weer een Messias, die als een splijtzwam Europa dreigt te overspoelen met zijn 80 miljoen Turkse onderdanen, waarvan de beste elementen natuurlijk thuis zullen blijven, zodat wij gezegend zullen worden met wat daar met de nek wordt bekeken. De groep der Klote-Turken….

Samen met een contingent Marokkaanse onderdanen, kunnen ze met hun Islam-tang, van uit hun thuislanden, Europa in een wurggreep houden. Zodat het kan overgenomen en onderworpen worden aan hun primitieve woestijn-godsdienst. Eens leeggeplunderd, om er een onherbergzame woestijn van te maken, naar het voorbeeld van de Sahara. Of een woest berglandschap, naar het voorbeeld van de
Turkse binnenlanden, waar zelfs geen kameel kan overleven, laat staan op zijn poten blijven…

Wij mogen tot op de huidige dag onze beide handjes te samen leggen, dat Rommel nooit tot in Caïro is geraakt. Want daar had Hitler niet alleen vrienden en hulptroepen gevonden, maar ook fanatieke vechters tegen de Christen-honden der Geallieerden, Amerika op kop. Wat meer is, daar was olie en precies door een gebrek aan olie verloor Nazi-Duitsland de oorlog!

Het is vandaag niet anders. Als het Midden Oosten de oliekraan toe zet, zijn we morgen allemaal aan de bedelstaf…Laten we verdomme onze Arabische gasten in ere houden! Want zonder hen zijn we overgeleverd aan de Rus.
Valt nog te onderzoeken, of dat geen betere saus op ons hongermaal zou zijn….


Ze zullen in hun eigen bloed verdrinken"
E.J. BRON - 21 JUNI 2010

Sinds 16 juni heeft het Turkse leger een hele serie aanvallen uitgevoerd op de strijders van de Koerdische PKK (Koerdische Arbeiderspartij). Aan de operaties namen speciale eenheden, artillerie, de luchtmacht en helikopters ter ondersteuning deel. Na de escalatie van geweld in de Koerdische gebieden van Turkije heeft de Turkse minister-president Recep Tayyip Erdoğan de rebellen met hard optreden gedreigd: ”Ze zullen in hun eigen bloed verdrinken”, zei de Turkse regeringschef afgelopen zondag.

Deze week marcheerden Turkse elitetroepen de Koerdische autonome gebieden van Noord-Irak binnen en doodden minstens 120 mensen. Het leger stuurde nog meer soldaten naar de regio, gevechtshelikopters en vliegtuigen vielen civiele doelen in Noord-Irak aan, waar de PKK-strijders zich terugtrekken en doodden daar willekeurig onschuldige burgers.

Het NAVO-land voelt zich in Noord-Irak thuis en hoeft bij de gevechten ook niet bang te zijn voor de inmenging van de VS of andere NAVO-landen. Omdat de Koerdische PKK in de VN en de EU geclassificeerd is als terroristische organisatie, zwijgen de VN en de EU over de moorddadige terreuracties vanuit Turkije.

Het conflict met de PKK, die al meer dan vijfentwintig jaar streeft naar autonomie voor de Koerden in het zuidoosten van Turkije, heeft tot nu toe meer dan 40.000 mensenlevens geëist. Waar blijven de kreten van verontwaardiging, de protesten, de humanitaire acties, de vermaningen, de appèls en de protestdemonstraties van de linkse zogenaamde mensenvrienden en moraalapostelen en de veroordeling door het Europese Parlement en de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties?

Maar de anders zo verontwaardigde ”goedmenschen” van de linkse socialistische en communistische partijen, maar ook van het burgerlijke kamp in Duitsland en de EU, laten hier hun ”ware gezicht” zien en zwijgen over de massamoord op de Koerden, de onbeschrijflijke ellende van deze mensen interesseert ze geen zier.

De bedreigde situatie van de christenen in Turkije, de perversie van de ”eermoorden”, gedwongen en vroege huwelijken evenals de onderdrukking van de vrouwen in de islam interesseert deze schijnheilige ”strijders voor de mensenrechten” net zomin als de huidige etnische zuivering van Kirgizië, die al meerdere duizend slachtoffers heeft geëist – hun zorgenkind is alleen Hamas en de ”Palestijnse zaak”.

Turkije vecht sinds 1984 tegen de Koerdische minderheid. De oorspronkelijke eis naar een onafhankelijke Koerdenstaat heeft de groepering inmiddels opgegeven. Nu is het haar doel om een etnisch thuisland voor Koerden in het zuidoosten van het land te stichten.

Bron:
http://www.eip-news.com/2010/06/erdogan-droht-sie-werden-in-ihrem-eigenen-blut-ertrinken/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron in Het Vije Volk.

STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK !!

Geen opmerkingen: