dinsdag 1 juni 2010

COLLEGA SOCIAAL WORDT STAATSGEVAARLIJK

.




















.
COLLEGA SOCIAAL WORDT STAATSGEBAARLIJK



Alle wegen leiden naar Rome. Maar voor veldweegjes
moet U CVP of Niveanen-geduld hebben.
Het Vlaams Belang wil de snelweg gebruiken.




Inderdaad : collega ‘Sociaal’ wordt staatsgevaarlijk. Hij schrijft:
Wanneer Alexander De Croo weg van de onderhandelingstafel is gestapt was een "akkoord" héél dichtbij (volgens de overige onderhandelaars) het was nog een kwestie van enkele uren geweest volgens de ene of een kwestie van een maximuum 2 dagen volgens Marianneke........een akkoord was in ieder geval in de maak.......

WAAROM dan........is er die paar uur of paar dagen, ondertussen NIET verder onderhandeld geweest ? ? ?

Kon niet ? dat is gezever, dat kon wel.....iedere deelnemende partij kon wel iemand afvaardigen ZONDER dat één of andere aftredende minister een belemmering moest zijn.
Men moet NIET op één of andere onbenullige markt "flyers" gaan staan uitdelen aan NIETgeinterreseerden terwijl er, ondanks een aftredende regering, positievere zaken kunnen afgehandeld worden.

Ik dacht van op z'n minst één politieke partij te zien die als slogan zou gehad hebben :

BESTE KIEZERS........WIJ hebben er van geprofiteerd om aan POSITIEVE POLITIEK te doen en zijn er in geslaagd, samen met de overige politieke partijen, tot een POSITIEF AKKOORD gekomen voor wat betreft de Staatshervorming en B-H-V en kunnen U nu dus ook volgende punten voorstellen waarvoor wij ons in de toekomst zullen inzetten.....

Het was toch maar een kwestie van een paar uren ? ? ?

maar men houdt zich liever onledig met forum radio en TV om te verklaren dat ze NIET in een regering stappen met die of die, ofdat ze wel willen met die of die maar onder die of die voorwaarden..........allemaal BULLSHIT dus.......dagvulling, gratis eten en drinken, proberen interessant voor de dag te komen met al dan niet stomme antwoorden........

enne.....ook nog NIET gehoord dat de volgende regeringsweddes aangepast worden en op dezelfde hoogte gesteld worden van een gepensioneerde arbeider/bediende.........wees gerust de belangstelling zou al vééééééééééél minder zijn om naar Brussel te trekken........

Forza Niente, Digitalia, Soldaat…

denkt dat zijn lieve collega dringend 2 zaken moet in orde stellen. Uit bezorgdheid voor zijn familie-leden. Naar de Notaris gaan om zijn testament te maken, en in het terugkeren binnenspringen bij zijn verzekerings-makelaar, om zijn levensverzekering op te trekken.
Zo is hij voorbereid op wat komen zal. Denk aan de Gestapo en de klop op de deur, midden in de nacht en de slaap der onschuldige, ‘s morgens om 05 uur. Amper tijd om tandenborstel en pyjama mee te grissen, om tussen 2 mannen in lederen jassen en met deukhoed op, in de wachtende auto geduwd te worden. Richting Breendonk. Waar ondertussen het 3de Hoofdstuk in voorbereiding is. Breendonk I (pensionaat onder de swastika), Breendonk II (verhoor-pensionaat met swastika-methoden, onder de driekleur), en nu Breendonk III (aangepaste en verbeterde uitgaven van Breendonk II, maar nu onder de Rode Halve Maan)
Enfin, ‘moeten’ is het West Vlaams equivalent van ‘zou het niet beter zijn’…want moeten, dat is dwang, en bleiten dat is kindergezang.
Hij weze gewaarschuwd : alle politiekers zouden elkaar de kop afbijten, om de slimste te zijn, en nu komt dar een burger-boerke (bedoeld is agrariër) met een idee op de maat van een Eerste Minister! Onuitvoerbaar, want veel te simpel! Weg met die provocateur.
Weze daar niet die dreigende 13de! dag van deze maand! De Dag des Oordeels. Wij, van het Vlaams Belang zijn bereid ons vonnis te aanhoren. Als het volk ons veroordeelt, en Barabas verkiest, willen wij niet beter zijn dan de Man die beladen met alles zonden der wereld, naar Golgotha gedwongen werd. Het is natuurlijk een godslasterlijke, oneerbiedige en audacieuze vergelijking : denk even na : wie spreekt er nu nog van die Barabas?
‘k Weenie, maar ik heb een zeegroen appelblauw vermoeden dat de kaarten gunstig liggen. Immers, collega Sociaal komt met een even gelijkwaardige oplossing als het Vlaams Belang : had men werkelijk gewild, dan was alles al lang opgelost! Vele wegen leiden naar Rome, en het Vlaams Belang verkiest de snelweg!
Na lezing, volhardt en ondertekent,

Forza Niente, Digitalia, Soldaat,
In dienst van zichzelf en
van de Waarheid.

Geen opmerkingen: