vrijdag 25 juni 2010

DE ROUWDAG VAN MR KERMANS


.

DE ROUWDAG VAN F. KERMANS



Tesaam verêend in vreugd en nood,
Als d’een sterft is d’ander ook dood!
(Gebrs. Van Raemdonck, Steenstraete)

Dit stukje gaat over een lezersbrief aan Palllieterke, opgevist bij het AFF, gecontroleerd op zijn waarheidsgehalte in ’t Pallieterke zelf, en : deze keer klopt het als een bus. Zelf de inleiding van het AFF dat een VB-militant, die stelt dat na 13 Juni de mosselen weg zijn uit de partij-mosselpot, daar kan ik inkomen. Maar heel zeker niet met de ‘rouwdag’ van de schrijver van deze defaitistische brief uit Kontich.
Dit is voor mij een rouwdag. ‘Vlaanderen’ heeft gekozen voor een confederaal België mix ‘solidariteit’ en multicul, en niet voor onafhankelijkheid, eigen volk en identiteit. Men is er in gelukt het probleem van de migranten, asiel en islam, de moord op ons volk, uit de verkiezingen te houden. Ik zal me nooit meer kunnen thuis voelen in een ‘onafhankelijk’ Vlaanderen, bij mijn eigen volk, met eigen normen, waarden, religie. Het zij zo. Voor mij hoeft het niet meer. Mijn ‘Vlaams’ mosselvolk, het ga u goed.” Was getekend: F. Kermans, uit Kontich.

Uw analyse is voor zover juist, Mr Kermans, dat de massa zich eens te meer heeft laten ringeloren. En dat is grotendeels onze eigen fout. Hadden we veel vroeger de lokroep van de sirenen moeten weerstaan! Hadden wij van het Vlaams Belang ons het dirigeerstokje door de Vette Vis niet moeten laten afnemen, dan was het nooit zo ver gekomen. De exacte thema’s van de verkiezing : veiligheid en zelfbestuur werden gekaapt en begraven. En wij stonden er bij en keken er naar…Content dat we weer eens een leuk zinnetje over Mohammed hadden kunnen lanceren….Maar daar moet ieder van ons nu wat aan doen. Door niet naar ‘anderen’ te kijken, binnen of buiten de partij, maar door gewoon iedere dag op te komen voor ons ideaal. Moeilijk kan dat niet zijn, want het is loepzuiver als het mooiste bergkristal : baas in eigen land.
En neen, het is niet simpel, om zelfs door onze eigen bloedbroeders als revolutionairen en straatvechters te worden gebrandmerkt. Laten we toch eens die ballon voorgoed doorprikken : ze doen dat alleen maar om er zelfs beter van te worden! Eigen persoonlijk profitariaat!
Wij, Vlaams Nationalisten, zijn gewoon onze tijd te ver vooruit. Zaken die wij, 30 jaar geleden en meer aan de kaak stelden, en nu voor iedereen zo helder als pompwater zijn geworden, deed ons belanden in het kamp van de ‘racisten’ – waarvoor wij zelfs veroordeeld werden door medeplichtige loge-rechters, die sindsdien van promotie naar promotie zeilen… Wat toen in de akte van beschuldiging stond, ten onzen laste, staat heden ten dage openlijk in de pers. In Nederland is de PVV van Geert Wilders er groot door geworden. Want het verzet is niet meer te stuiten. Wij waren er gewoon te vroeg mee begonnen.
Idem hetzelfde met de slogan ‘België Barst’ – België IS gebarsten, maar wanneer de stukken uit elkaar vallen, is nog niet geweten. Iedereen, zelfs de meest verstokte Anti-Vlaming moet toegeven dat we stilaan in twee verschillende landen met twee verschillende culturen leven. Wij waren er gewoon te vroeg mee begonnen. Niet alleen om deze evidente waarheid te verkondigen, maar ook om de oplossing aan te reiken.
Niemand van ons staat voor een revolutie te vuur en te zwaard. Wij staan gewoon voor de revolutie van het gezond verstand. Er wordt al 180 jaar geprobeerd om de stukken te lijmen, om stilaan, met mondjesmaat, de rechtmatige eisen der Vlamingen schoorvoetend in te willigen. In de hoop dat ze telkens weer een tijdje zoet zouden zijn. Maar de mallemolen gaat steeds sneller draaien…Wat gisteren een ‘concensus’ bleek (de taalfaciliteiten) blijkt vandaag een splijtsteen te zijn… Na 3 jaar Letermre-rondjes draaien blijken de Wallo.Bruxelaars gematigder te zijn geworden. Tenminste, dat zijn de geruchten vòò de onderhandelingen zijn gestart. We zullen later wel zien….
Welnu, we zullen later zien wat we zullen te slikken krijgen….Als we braaf zijn, mag di Rupo Premier worden, krijgen we waarschijnlijk een regering die deze jeer niet meer stoelt opeen Franstalige meerderheid, en krijgen we wat borrelnootjes, met misschien hier en daar daartussen, een magere vis, alles overgoten met de saus van een ‘Grote Staatshervorming’. Een ‘Grote Staatshervorming’ zonder de grote stukken dan : geen splitsing van de sociale zekerheid, geen inzage in het potverteren van Wallo.Brux en een 4de Gewest Regering, deze der Duitstalige Gemeenschap. Met 67 ministers en een honderdtal nieuwe ‘regeringsleden’. Als tegenprestatie zullen wij via de transfers blijven ons vel afgestroopt worden, want aan die sacrosante solidarité mag niet geraakt worden. Bij iedere Waalse ‘toegeving’ hangt een miljarden-rekeng aan vast….De immigratiekranen zullen vastgesoudeerd worden op ‘Max Open’ en binnen de 10-20-30 jaar waarvan di Rupo spreekt, zal het kiezersbestand, desnoods met een nationale kieskring de Vlaamse demografische meerderheid omgebogen hebben naar een minderheid…
Mark my words!
Dus, Mr. Kermans uit Kontich : nu juist niet wegvluchten in zelfbeklag, maar gehoor geven aan de roep van Uw hart : te wapen! Elk op zijn plaats, de idealen verwoorden en uitdragen, van De Panne tot Opgrimbie, ter zee, op het land, in de lucht!
Leterme heeft in heel zijn carrière slechts gezorgd voor één goede zaak. En dat is de uitdrukking, want ze is van toepassing in de eerste plaats op hemzelf : ‘Wie gelooft die mensen nog’….Willen wij ons ooit weer thuis voelen bij ons eigen volk, dan moeten wij in de eerste plaats daar zelf iets aan willen doen. Als iedereen veegt voor zijn eigen deur, dan blijft de hele straat proper!
Vlaanderen is reeds grotendeels ontkerstend. En de laatste zekerheden worden dezer dagen afgebroken…AVV-VVK mag van de IJzertoren gehaald worden ; hij staat daar te pronken met andermans’ veren! Nu nog de driekleur hijsen, dan mag binnen enkele jaren de aanhechting bij Frankrijk een feit genoemd worden….
Gaan we dat laten gebeuren?
Daarom mag niemand van ons, de Oude Garde, het ooit, al ware het maar één minuut, opgeven. Wij moeten volhouden en de jeugd proberen te bezielen. Bij ons geen geleerde Latijnse spreuken, geen drollen van lollen, maar duidelijke stellingen : wat we zelf doen, doen we beter. Maar we moeten de kans krijgen!

In deze liefde wil ik leven en sterven….

STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK !!

Geen opmerkingen: