dinsdag 1 juni 2010

FREE GAZA = BEVRIJDT GAZA

.




















;

FREE GAZA = BEVRIJDT GAZA




Gaza… Staat dat gelijk aan
‘Der Dantziger Corridor’ in 1939 ?
“Dantzig Freistadt’ dat was het toenmalig speeltje van Nazi Deutschland…
Goddank! Dantzig is Gdansk geworden,
maar met de Aartsbisschop van Krakow
als Paus Woytilla, Paus van Rome…
GAZA zal toch nooit het speeltje worden van de
Tweede Nazi-golf, de golf der Muzelmannen…

God sta ons bij!


Free Gaza? Gaza bevrijden? Is Gaza dan iets dat moet bevrijd worden? Zij de inwoners daar dan niet vrijwillig? Zijn ze gegijzeld? Gegijzeld door de Muzelmannen? Of door de Joden? Want dat zou pas erg zijn! Het uitverkoren volk dat andere volkeren gijzelt! Pas op! Dat is de stop uit een expansie-vat trekken, om de Muzelmanse heksenketel vrij spel te geven. Als heksenketels ontploffen, regent het Oude Wijven op de Oude Wereld….Liever voorzichtig zijn. Met omzichtigheid tewerk gaan. Dantziger inwoners, per slot van rekening, waren ook maar mensen!

Vrije Westerse Wereld : ik zou zeggen: bezint eer gij begint! Niets is wat het lijkt….


Israel vs Free Gaza - Het volledige verhaal
YOCHANAN VISSER - 31 MEI 2010
Bron Het Vrije Volk

In de nacht van 30 op 31 mei 2010 enterden Israëlische commando’s de schepen van de “Free Gaza” vloot die op weg waren vanuit Turkije naar Israel. Hier is het volledige verhaal.

Ondanks herhaalde verzoeken aan de kapiteins van deze schepen om koers te verleggen naar Ashdod de grote haven in het zuiden van Israel bleven de schepen opstomen naar de kust van Gaza.
De organisatoren hadden eerder duidelijk gemaakt dat het doel van de missie was om de marine blokkade van Gaza (Hamas) te breken.
Israel gaf herhaaldelijk te kennen dat de marine deze actie niet zou toestaan en verzocht de leiding van de actie om de voor Gaza bestemde humanitaire goederen gewoon in Ashdod te ontschepen. Ook werd een aanbod afgewezen om de Free Gaza organisatie supervisie over de aflevering van de goederen in Gaza te geven. De Israelische marine zond radio boodschappen uit met de oproep aan de schepen om af zien van het breken van de blokkade.
Bij het vertrek van de schepen uit Turkije werden herhaaldelijk spreekkoren aangeheven zoals “Dood aan de Joden” (Yitbakh al Yahoed)
Vanaf het begin van de operatie “Free Gaza” bestond er samenwerking tussen Hamas en de organisatoren. (bron: right side news)

De entering van vijf kleinere schepen van de Free Gaza vloot verliep zonder noemenswaardig geweld. De boot “Mavi Marmara” bevatte het grootste aantal activisten waaronder een groot aantal leden van de IHH een Turkse Islamistische organisatie die collaboreert met Hamas en Al Qaida.
Ook de leider van de extremistische Islamistische Beweging in Israel Raed Salah was aan boord van het schip.
Op het moment dat de Israëlische commando’s dit schip enterden werden zij door een groep activisten met messen en ijzeren staven aangevallen, ook werd er met pistolen op de soldaten geschoten en werd een van hen van zijn wapen beroofd.

In het vuurgevecht dat vervolgens ontstond kwamen 10 van de aanvallers om het leven en werden 10 commando’s gewond. De gewonden werden door Israëlische legerartsen behandeld en per helikopter overgebracht naar ziekenhuizen in Israel.
De Israëlische marine heeft -op het moment van publicatie van dit rapport- nog altijd geen volledige controle over het schip Mavi Marmara, sommige activisten hebben zich verschanst in hun hutten.

De Israëlische beslissing om deze actie in internationale wateren uit te voeren was legaal volgens het internationale recht. Volgens de San Remo Manual voor het Internationale Recht voor conflict op zee is het toegestaan om “neutrale schepen op open zee aan te vallen wanneer er reden is om aan te nemen dat zij smokkelwaar vervoeren of van plan zijn een blokkade te breken. Echter niet nadat men waarschuwing had ontvangen, opzettelijk weigerde te stoppen of opzettelijk zich verzette tegen onderzoek, entering of overname van het schip.

Zoals hierboven al werd aangegeven en aangetoond met video beelden voldeed de Israëlische marine aan deze voorwaarden. De organisatoren van de Free Gaza vloot maakten eerder bekend dat zij van plan waren door de Israëlische zee blokkade van Gaza te breken (Greta Berlin AFP 27 mei 2010).
De leider van de IHH, Bulent Yildirim, gaf een aantal interviews waarin hij aankondigde om “verzet” te plegen tegen iedere Israëlische poging om de schepen te doorzoeken.
De IHH verzekerde zich van de aanwezigheid van enige EU parlementsleden aan boord van de Mavi Marmara, hetgeen men zag als een verzekeringspolis in geval van ingrijpen door de Israëlische marine.

Forza Niente, Digitalia, Soldaat, weet….

…al geruime tijd (geleerd tot zijn scha en schande in een vorig leven, waar hij beroepshalve veel diende te zwijgen, om vuisten in zijn zakken te maken!) dat de waarheid altijd en overal kort, maar krachtig is.
In het geval van het zogenaamd ‘Uitverkoren Volk van Israël’ en de naburige volkeren, is in hun 8000-jour oude geschiedenis wel eens een en ander niet de gehele waarheid en niets dan de waarheid geweest – maar, net als met de Griekse, de Romeinse, de Indische, de Chinese, de Japanese, enz, oude Beschavingen, moeten wij de Wijsheid der Ouderen durven erkennen. Vooral zij die stilaan zelf tot de Geschiedenis zullen behoren, hebben een beetje meer recht van spreken dan de jongeren. Want wij, we weten hoe het zal aflopen met hen. Zo d’Ouden zongen, zo piepen de Jongen’….
Weet U…wie was er het eerst : de kip of het ei…..
Het begrip Israël bestaat al 8000 jaar, en de Muzelmanse agressie nog maar sedert A.D.623. Let wel: als we schrijven A.D. (Anno Domine) dan bedoelen we de Christelijke jaartelling. Wie het meest recht heeft om een morzel grond te bewonen en te bebouwen, na eeuwen daar verjaagd te zijn geweest, is derhalve duidelijk. Komt nog daarbij, dat het Joodse volk niet op oorlog uit is. Maar het bijt wel van zich af.
Julius Caesar! Wat hebt gij ons aangedaan! Had ons liever, Germaanse volkeren onderelkaar, de hersenen laten inslaan…Dan haden wij nu, kleine 2.00 jaar later, ons niet druk hoeven te maken àver Gaza. Gaza Who? Bij Wodan! Gaza aan de andere aknt van de wereld!

Gaza bevrijden: bevrijden van wie? Wie nu precies moet wie bevrijden…That’s the question….

Geen opmerkingen: