dinsdag 1 juni 2010

ISRAEL

.



















.

ISRAEL



Europa is gebouwd op de Joods-Christelijke traditie.
Is politiek gevaarlijk om zeggen,
maar is de waarheid….

Smetje van ’t Gazetje heeft ook een mening. Of die ongefundeerd is, of totaal naast de kwestie, doet niets ter zake : we leven in een vrij land (voorlopig toch) waar vrije meningsuiting heilig is, als die maar gelijklopend is met wat de Grote Geesten voorschrijven.
De arrogantie van de Palestijns/Turks/Islamitische uitdaging laat Smetje onbesproken ; dat zijn de vrienden. Dat die troep gesponsorde onruststokers moedwillig het embargo schenden, doet niets terzake. Dat ze bewust uitdagen, om geweld uit te lokken : wie zal hen kwalijk nemen, want bij Allah wachten 72 dag-dagelijks verse maagden met teruggegroeid maagdenvlies, op de helden.
Ach en Och! Moest Smetje nu eens beginnen met naar de wortel van het kwaad te vissen…Isräel wordt/werd dagelijks bestookt met kinderachtige ‘raketten’, speelgoed in feite, geleverd door de Moslims Broederlanden van uit Gaza. Niet dat die veel mensenlevens hebben gekost, of veel materiële schade hebben veroorzaakt, maar een bevolking die op alle mogelijke uren opgeschrikt wordt door sirenes en naar de kelders moet vluchten, is niet bevorderlijk voor de liefde tot hun buren-raketschieters. Als Iraël riposteert om aan die speldeprikken voorgoed een einde te maken, dann vallen er slachtoffers…Voilà, de cirkel is rond : de hele wereld veroordeelt dat onevenredig geweld en de Araben hebben wat ze gewild hebben : tumult en goodwill. Wat kan hen die paar honderd vrouwen en kinderen schelen : voor een Araab zijn dat peanuts…
Ach en Och! Waarom moet Israël dan dat onmenselijk embargo tegen Gaza instellen?
Antwoord: als wij voor de keuse staan, wie in de vuurlinie moet staan tegen de Arabische oorlogsvoering, Isräel of wijzelf, dan zal het antwoord vlug gevonden zijn, zeker?!
Maar Djezesmarante Mensenlieve deugd! Wie spreekt er nu van oorlog met die brave Arabieren/Palestijnen/Turken? Die worde toch binnenkort allemaal binnen gehaald in de Europese Unie! Juist! Helemaal juist! En als de Europese Unie ze niet vrijwillig binnenhaalt, dan zullen we een breekijzer gebruiken….
Enfin, dat is mijn mening. Ze is wel een beetje ‘staatsgevaarlijk’, maar daarom juist zo correct! Ik mag ze verkondigen, en U kan ze lezen, zolang de man van de Staatsvuiligheid, die dit leest, maar geen Achmed of zo heet. Want dat zou dan het bewijs zijn, dat ik gelijk had in 2010, om in Israël de schildwacht te zien, die de eerste klappen moest opvangen…

Slim Smetje : waar zoudt gij gezeten hebben, moest een habdvol Engelse dwazen zich niet blijvend verzet hebben tegen het Duits Nationaal Socialisme, zelfs als zij helemaal alleen stonden in dat verzet? Er is geen het minste verschil tussen die Nazi-ideologie en de Islam-ideologie. Beiden willen de wereld beheersen en achten de medemensen alleen als ‘Untermenschen’ of als honden, apen en varkens. Maar omdat de Nazi’s niet konden winnen, en die dwaze Engelsen wel, zijn jullie dat een beetje vergeten. Het staat ook zo ongemakkelijk! JaJa, de mensen, vooral de Socialisten, vergeten vlug…..Bijna nog vlugger dan de Communisten…

Na lezing, olhardt en ondertekent. Smet, ga Uw gang.
Soldaat Forza Niente, Digitalia

Israël
01/06/10 07u01

• Hoe fout moet je zijn vooraleer je die fout kan toegeven? De Israëlische aanval op een maritiem hulpkonvooi voor Gaza is op geen enkele manier te vergoelijken. In het beste geval kan je het omschrijven als buitengewoon disproportioneel geweld. Maar je kan het, met de woorden van de Turkse regering, even goed en even terecht, staatsterreur noemen. Nog los van de politieke controverse over de Gaza-zeeblokkade, kan je niet om het feit heen dat de aanval gebeurde in internationale wateren, en dat de actie van het Israëlische leger dus in complete tegenspraak was met de internationale rechtsbeginselen. Het geweld dat de leden van het konvooi gebruikten, is vergelijkbaar met die van iedere "warme" betoging waar stenen en projectielen door de lucht vliegen en de ordediensten uitgedaagd worden. Een beschaafd land gebruikt dan een waterkanon of een gummistok, maar schiet niet met scherp. Mocht de Brusselse politie op dezelfde manier optreden bij iedere betogingsrel, er vielen hier ieder jaar tientallen doden.

Zeggen dat dit een "evenwichtige" confrontatie was, of noodweer haast, wordt compleet ongeloofwaardig wanneer men de bootjes van het konvooi zag liggen naast de marineschepen en de speedboats van het Israëlische leger. Dit bruut en onverantwoord geweld proberen goed te praten door meteen "sympathieën voor Al Qaida" boven te halen, ligt in dezelfde retorische verdedigingslijn als die waarbij men iedere kritiek op de Israëlische politiek tegenover de Palestijnen afdoet als antisemitisme. Het slaat nergens op.

Israël is te ver gegaan, mijlen en mijlen te ver. Dat bewijst ook de overweldigende internationale kritiek, die lang niet alleen uit Arabische hoek komt, maar ook geformuleerd wordt door bondgenoten. Uitzichtloos en excessief geweld leidt niet tot oplossingen, maar tot verdere verscherping van het conflict en tot diplomatieke isolatie. Het enige moslimland dat een brugfunctie in het conflict had kunnen spelen, Turkije, is nu - mogelijk definitief - van het speelveld verdwenen.

Het incident is dus niet alleen buitenproportioneel, maar ook contraproductief voor Israël.

In zo'n situatie, zal iedere specialist crisiscommunicatie je vertellen, is het eerste wat je doet je fout toegeven om de schade nog enigszins te beperken. Maar zelfs dat is te veel gevraagd voor deze generatie Israëlische politieke leiders.

Yves Desmet,
• Onderweg naar Damascus, waar hij, net als Saulus/Paulus, ooit wel van zijn paard zal gebliksemd worden.

Angeltjes, evengoed Forza Niente-Soldaten, maar met meer anciënniteit en hoger in rang dan Soldaat Digitalia, hebben een paar YouTube-filmpjes over deze actie! Ga maar eens zien!
Wat die mannen erbij vertellen, is zeker niet politiek-correct, want zij beschrijven vredelievende Muzelmannetjes en Muzelvrouwtjes, die met zachte ijzeren staven de koppen strelen van de ongewenste aan boord geklommen Israëliers. Die hadden wel even vergeten gebruik te maken van hun vuurwapens. De snoodaards!
Deze video (er zijn er meerdere op Youtube) zal u denkelijk niet te zien krijgen bij de linkse media. De film werd opgenomen vanaf een Israëlisch marineschip en toont dat de passagiers van de Mavi Marmara, een van de "Free Gaza" flotieljeschepen, met geweld de mariniers aanvallen die het binnendringend schip probeerden te enteren. Dit na hethaalde verwittigingen om de koers te wijzigen.
Grote groepen "vredelievende passagiers" stortten zich op de mariniers en slaan dezen met metalen staven en stoelen en gooien zelfs een soldaat over boord. In het gevecht worden pistolen afgenomen van de Israëli's en er wordt mee gevuurd. Zeven mariniers zijn gekwetst en negen passagiers zijn gedood.
De "Free Gaza" flotielje hadden publiek verklaard geen gewelddadige intenties te hebben. Aan boord werden messen, metalen buizen en staven, vuurbommen en andere gelijkaardige voorwerpen gevonden.

Maar foei! Angeltjes toch! Dat waren humanitaire hulpgoederen waaraan dringende nood was in Gaza!
Ja – en luister – ik heb altijd geleerd dat een militair afgeschermd gebied proberen binnen te dringen, gewoonlijk niet van een leien dakje loopt. Nooit geprobeerd, tijdens de Koude Oorlog, zo rond de jaren ’55, het militair domein op de Kemmelberg binnen te dringen? Daar waren geheimzinnige werken aan de gang, voor ’t Amerikaans Leger, zei men. Er hingen overal bordjes met iets als volgt op :
Betreden Verboden. Er wordt geschoten zonder waarschuwing. In maar liefst 4 talen, met het zo bekend zijnde teken van ‘Mijnen’…..
Wij waren wel wijzer, en toen een Jeep met Belgische MP’s de poort uitstoof, waren wij met onze verrekijker rap weg. ’t Was daar gelukkig berg-af!
Ongeloofwaardig, zegt U? Ga dan maar eens een kijkje nemen. Sedert kort is de site, uiteraard tegen betaling, te bezoeken. U wordt binnen geleid in het geheime hoofdkwartier van de belse Generale Staf, die daar zou gaan schuilen zijn, in geval van…Wat meer is : ze waren daar dicht bij de Franse grens, voor in geval van, en als het nood deed ook dicht bij Duinkerken. Voor de vlucht naar Londen. Hadden ze ervaring mee, met dat laatste. Waren ze zelfs sterk in! Want van op afstand versloegen ze toen en daar den Duits!

Geen opmerkingen: