zondag 20 juni 2010

KRANTEN ZIJN OUD PAPIER

.





.

KRANTEN ZIJN OUD PAPIER


Uit de tijd dat de Waarheid
nog te achterhalen viel

Wat zou een mens moeten aanvangen, zonder onze lieve hippe vijanden van het Anti Fascistisch Front (AFF). Niemand als zij is beter om op de hoogte te blijven van wat (in hun ogen) verkeerd is in, rond of met het Vlaams Belang. U weet, ik twijfel er al lang aan, of die jongens en meisjes al-dan-niet op de loonlijst staan bij ons!
Neem nu hun gekwetter over onze Alexandra Colen. Dat is nieuw, dat ze bij het AFF in beeld komt. Waarschijnlijk wegens haar succes. Zo krijgt ze een ereplaats naast onze Fluppe, de Morendoder, die gewoonlijk de hardste Kop van Jut is. Zouden ze bij het AFF misschien een nieuwe hype De Wever willen voorbereiden? Bij den Bart is het ook begonnen met oppompen van zijn naambekendheid…Zouden ezels dan werkelijk altijd over dezelfde stenen vallen?
Kijk, ik versta die van het AFF wel. Neem ons van het Vlaams Belang weg, en ze hebben geen reden van bestaan meer! Wij (en de gedrogeerde idioten die zij perse aan ons willen linken!) zijn hun enige inspiratiebron. Komt daarbij dat er op ons en onze voormannen alleen maar kan gekapt worden op zaken waar zij zelf afkerig tegenover staan : waarheid, correctheid, rechtlijnigheid, vasthoudendheid en nog wat van die ouderwetse deugden die een beschaving maken tot wat ze is.
Even rekenen, jongens. Met de cijfertjes over bijvoorbeeld vruchtafdrijving van ongeboren leven in de moederschoot, wat jullie verhullen met woordkramerij zoals ‘abortus’. Beter ware het kind bij zijn ehte naam te noemen, en te spreken over ‘abortus provocatus. Maar die toevoeging klinkt niet al te sympathiek, vandaar dat jullie ze liever weglaten. De gegevens komen uit een rapport van het Internationaal Instituut voor Gezondheid (www.ifpe.org *) verstrekt door Mevr. Colen in haar blaadje ‘Peper ’n Zout’. Mevrouw Colen is, zoals U weet, moest U ‘Peper en Zout’ lezen, ook zeer hard tegenover pedofilie, en ligt daarvoor zeker niet in de bovenste schuif van het Episcopaat en het Establishment. Dus ook wel niet bij jullie….Kerk en Leven schreef immers tot in 1984 dat pedofilie zeker niet moest bestreden maar alleen betreurd moest worden. Vooral niet shockeren als het kind de band met de pedofiel als fijn aanvoelt. Veel overtuigde Christenen kunnen nog heel wat leren van pedofielen. Het verdient de voorkeur dat er een vertrouwensband ontstaat tussen de ouders en de pedofiel. Dat Marc Dutroux dat vaderlijk advies een beetje teveel ter harte genomen heeft, was even buiten de waard gerekend…..
Zakrekenmachientjes klaar?
In Europa (waar tegen 2050 maar liefst 50.000.000 immigranten gevraagd worden) worden jaarlijks 7.469 moorden op ongeboren mensenkinderen gepleegd, zonder de niet-gekende meegerekend.
Tegen 2050 zal de oplossing van die ene ‘ethische kwestie’ reeds ongeveer 100 jaar bestaan.
Berekening: 7.469 x 365 x 100 = 272.618.500
Goed. Aan deze redenering kan er een en ander verkeerd zijn : in het eindcijfer zitten ook medische ingrepen die noodzakelijk waren om het leven van de moeder te redden bijvoorbeeld, en 100 jaar is misschien wat te breed genomen…
Van zo’n getal wordt ik mottig!
Volgens Wikipedia zou Europa 499.000.000 (2008) tellen, wat wil zeggen dat Europa meer dan de helft van zijn bevolking als ziekenhuis-afval naar de verbrnadiungsoven zal gebracht hebben tegen 2050. Voor zijn plezier, niet uit noodzaak. De doden op de slagvelden en in de goelags zijn in die rednering op overtal!
De misdaden van Stalin, Mao, Hitler en C° zijn, in vergelijking met die voortdurende kindermoorden, nog klein bier geweest! Een voetnota in de Geschiedenis….
Valt het dan te verwonderen dat er moord en brand geschreeuwd wordt om ‘nieuw bloed’ in te voeren? Met alle risico’s vandien? Ik kom daar seffens op terug, op de Veroverings-immigratie….
Lieve Mevrouw Colen : waarom vraagt U niet dat Uw en mijn vertoornde God weer eens een stukje zondvloed ziu zenden, om dit mensengebroed uit te roeien met wortel en tak? In de Bijbel, die we natuurlijk al lang niet meer geloven, staat er nochtans ook al eens iets dat de gewone overlevering ons leert : omwille van die ene rechtvaardige, besta de wereld voort. Of was het de boer die ploegt.
Het woord is nu aan de Meisjes en Jongens van het AFF.
**************
De krantenverscheuring maandag 7 juni op de Antwerpse Groenplaats wil la Colen herhalen zodra ze terug in het parlement is. Onmiddellijke aanleiding zijn de fake persberichten van een met Woestijnvis gelieeerd zogenaamd onderzoeksbureau. “De Vlaamse pers heeft zich laten rollen door Woestijnvis dat een jaar lang persberichten over verzonnen onderzoek de wereld in stuurde”, meldt Alexandra Colen op haar website. Volgens Alexandra Colen behoren de Vlaamse media tot de slechtste ter wereld. “Ze controleren niets. Ze verzinnen er zelf op los, ze zijn niet objectief, ze verdienen een nul op tien voor journalistiek, maar matigen zich in hun arrogantie wel aan om oordelen te vellen over anderen. (…) Ik heb mijn verachting voor de Vlaamse media laten blijken door tijdens de voorbije kiescampagne kranten te verscheuren. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad (Het leverde haar massale persbelangstelling op, nvdr.) en ik neem mij voor in het begin van het volgende parlementaire werkjaar in het parlementsgebouw kranten te verscheuren uit protest tegen de manipulatie van de publieke opinie door de zogenaamde vierde macht. Ik zal alle Vlaamse parlementsleden, kamerleden en senatoren op die krantenverscheuring uitnodigen. Ik ben benieuwd wie de moed zal hebben zich bij mij te vervoegen.” Wil Alexandra Colen kans maken één parlementslid naar haar nieuwe krantenverscheuring te krijgen, moet ze ervoor opletten niet woensdag 3 november die krantenverscheuring te organiseren.
Die dag moet nieuwbakken federaal volksvertegenwoordiger Tanguy Veys immers voor de rechtbank in Dendermonde verschijnen. Gisteren viel de dagvaarding daarvoor in zijn brievenbus. Aanleiding is een kloppartij die op 26 november 2009 plaatsvond op de trein van Gent Dampoort richting Sint-Niklaas. Volgens Tanguy Veys zat een man van Afrikaanse origine lang uitgestrekt, met zijn voeten onder de zetels aan de overzijde, aan de middengang van het treincoupé. Veys zette zich tegenover de Afrikaan neer, en plaatste zijn rugzak in de middengang. De Afrikaan schopte de rugzak verder door in de middengang. Toen Veys recht stond om zijn rugzak te gaan halen, stond de Afrikaan eveneens recht en gaf hij Veys twee vuistslagen in het aangezicht. Veys zou geen woord tegen de Afrikaan gezegd hebben, en na de vuistslagen zonder meer verderop in de trein zijn gaan zitten. De versie van de Afrikaan is niet bekend. Veys is wel meer waar er klappen vallen. In 1997 was hij betrokken bij schermutselingen naar aanleiding van een toespraak van de militante vakbondsleider Roberto D’Orazio aan de Gentse universiteit, en in 2000 deelde hij klappen uit aan een student in de Gentse uitgangsbuurt. Hij werd hiervoor tot twee maanden effectieve celstraf veroordeeld, maar in beroep kreeg hij opschorting van straf. Toeval of niet: zijn voornaam Tanguy is een Bretoense naam die onstuimige krijger betekent.

Pssst (van Digitalia)
Ziet U het vertrouwde recept weer opduiken? Halve waarheden en hele leugens….Wat heeft Veys te zien met de gazettten-stook van Colen, tenzij dat er negatief kan bericht worden over het Vlaams Belang. En die Veys, dat is nu eens een echt gevaarlijk manneke, sè! Op de trein kwebblen krijgen met een balorige ‘Afrikaan’ (bruin, zwart of koffie met veel melk?) – bij de communistische raddraaier d’Arazio in de menigte zijn (wie was er niet!) en wandelen gestuurd door de Gentse rechter omdat er klappen gewisseld werden in het Gents studenten-kwartier…
Vraag: die ‘student’ (of ‘studenten?) – waren dat misschien de Linkxe stoottroepen van de Verenigde Proletariërs Aller Landen, die door begeerte aangestoken, de mars door de instellingen wilden organiseren? Die zullen zich wel niet heel erg hebben moeten verantwoorden bij Meneer-de-Juepee, in tegenstelling tot de Onstuimige Krijger…
O Ja! En wedden dat dat ‘trein-incident’ slechts een gevolg zal krijgen in de annalen van het AFF, als Veys gestraft wordt?!
Ziet U ook waarom Alexandra Colen gelijk heeft als ze de gazetten verscheurt? Ik geef haar zelfs de raad om ook alle tijdschriften in haar gebeden te gedenken. Om maar te zwijgen van ‘de boekskens’
Maar opgepast! Alles wat altijd - meestal – gewoonlijk de waarheid geen geweld en doet, mag blijven verschijnen. Moet dus niet verscheurd worden. Want eenmaal de leugenbeesten opgeruimd, zullen de waarachtigen hun oplagen zien omhoog gaan. Leugens en volksverlakkerij : Bah!

(*) Wilt U gewezen worden op een wezenlijk verschil in berichtgeving? Wij, die ‘vuile rechtsen’ genoemd worden, geven altijd onze bronnen door. Zonder weglating of bijkleuring. Is het daarom dat de Linxen zo nijdig zijn?


Man! Man! Man! Wat een spannende dagen
voor een Vlaams Belanger !

Geen opmerkingen: