maandag 21 juni 2010

NA DE ONDERHANDELINGEN


.

NA DE ONDERHANDELINGEN



Snapshot van een der opgepakte volksbedriegers
onderweg naar hun herstelligds-oord,
nadat de handdoek in de belse ring
werd geworpen…..
Geen namen AUB. Denk aan hun privacy….



Het staat in de sterren geschreven. Daar waar volkeren, net als aardplaten die aan de basis liggen van aardbevingen, tegen elkaar schuren, daar zijn botsingen nooit uit de lucht. Taal-cocons zijn al erg. Wat erger is, zijn twee totaal verschillende rassen of volkeren : het Germaanse en het Latijnse…die, volgens het CGKR, niet bestaan. Want rassen, die bestaan niet. Er bestaat geen zwart, geen geel, geen rood ras, en zeker geen blank. Dat is een uitvinding, niet van de natuur zelf, maar van de Nazi’s. Past niet in het kraam der progressieven, en wordt dus bestreden. Vandaag bestrijdt men woorden en begrippen, morgen de maan en de sterren! Precies alsof die daarvan onder de indruk zouden zijn!
Moeten die twee grenzen nu net door dat O Dierbaar belgië, o edel land der Vaad’ren lopen!!!….Hadden de vroede vaderen in 1830 dan nog geen kennis van verschuivende en tegen elkaar wringende tektonische platen? Kenden ze niets van Geschiedenis? Of was het inderdaad alleen de imperialistische slechte kant van hun karakter, die de val van Napoleon Bonaparte (Waterloo 1812) nog niet had verteerd?
Dat ze, in ieder geval, de Vlamingen een kool wilden stoven, heeft jaren later de Führer aller Germanen willen rechtzetten, door de administratieve organisatie van ‘Belgien und Nord-Frankreich’ (Frans Vlaanderen dus) in één hand samen te brengen, in ‘Gross Brüssel’, onder de ogen van een goeie Duitse Prins, die luisterde naar de naam van von Saxen-Coburg-Gotha…..En was die verdammte Holländische Köningin Wilhelmaina geen platte Brötchen gaan bakken bij de Tommies in Londen, zodat ze tot niets kon gedwongen worden, dan waren de ‘Nieder*alnde nu al 60 jaar herenigd geweest. Waarschijnlijk voorgoed onder de Swastika. Maar slechter dan nu zou dat wel niet geweest zijn, want onder de onderste lijn van fierheid willen gaan lukt ook niet. Zie maar waar we gekomen zijn! En, zegt Milquet : respecter les francophones c’est un devoir! Dat zei (in der Schweissz) de Oostenrijke Landvoogd Kessler ook, en hij eiste zelfs eerbied voor zijn hoe, die opgesteld stond boven op een hoge paal. De rest van het verhaal van Willem Tell kent het kleinste kind….
Maar nu over ‘The Day After’….
Die zit era an te komen, vroeg of laat. Zo zeker als het morgen weer dag wordt. Bart De Wever & C° kunnen de palliatieven zorgen wat rekken, de doodstrijd wat uitstellen, maar Magere Hein staat achter de deur. Met zijn zandloper…Die is besteld en laat zich nooit afzeggen…..
Vandaar mijn inspiratie van de dag : wat doen we met de volksbedriegers die als wezen zullen moeten achterblijven? We kunnen ze, in verhouding, niet straffen, want de Liga voor de Mensenrechten zal nauwlettend toekijken..De schade recupereren zal ook wel niet kunnen: die kerels zijn te gewiekst! Dus : oppakken zoals tijdens de ‘épuration’-tijden : onaangekondigd en totaal onverwacht, ’s morgens om 05 uur. In pyjama maar zonder tandenborstel. Want waar ze naartoe gaan, zijn geen tandenborstels meer nodig.
Hierboven ziet U een kunstenaars impressie van hun behandeling. Want ze zijn aartsgevaarlijk! Nog gevaarlijker dan adders of krokodillen, want met beesten weet men vooraf waar men aan toe is. Met hen niet.
Ik ben er echter niet aan uit wat er moet gebeuren met die van Laeken. Dat ze allemaal een taalbad zullen moeten nemen, staat vast. Maar wat absoluut niet vast staat, of een van hen daarin de eindmeet zal halen. Als men nu eens zou beginnen met iedereen terug te sturen naar hun respectieve thuislanden : Spanje, Italië, Wallonië (dat voor de vrouwen), Duitsland (Saksen), Oostenrijk (de Habsburger). De nakomelingen hebben de vrije keus, maar altijd buiten de landsgrenzen. Bij vertrek (zie hoger voor de werkwijze) zou alleen handbagage toegelaten zijn. Zoals bij Ryanair : 10 Kgr per persoon, gecontroleerd op waardevolle voorwerpen door de ‘Security’
Dat men voordien al de vermogens, waar ook ter wereld, in beslag zou genomen hebben, spreekt vanzelf. Hoe zou men immers anders hun torenhoge Staatsschuld kunnen inlossen?


Man! Man! Man! Wat een spannende dagen
voor een Vlaams Blokker Blogger !

Geen opmerkingen: