zaterdag 26 juni 2010

NIEUWE GESTAPO METHODEN


.

NIEUWE GESTAPO METHODEN


Operatie “Kelk”

Nu syt wellecome, Jesu Lieve Heer….
Gy komt van al so verre, van al so hoog….

Avondmijmeringen zonder pretentie….de tweede dag na het optreden als een olifant in een porseleinwinkel, van de belse Justitie..waar het ene kwaad bestreden wordt met een ander….
Over ‘Operatie ‘Kelk’ en de initiatiefnemers daartoe : hun broodje is gebakken! Zij zijn, na vandaag, voorbestemd om de hoogste en best betaalde posten te bekleden. Op hen wacht bevordering op bevordering, want zij hebben ‘Het Land’ een enorme dienst bewezen…Zij hebben, zonder aanzien des persoons, de Kerk in haar blootje gezet, voor de camera’s van de hele wereld, en aldus de weg bereid voor de machtswissel met de Islam…
Het was anderzijds de eerste test te velde, om de theorie om te zetten in de praktijk. Ingezet werd voldoende materieel en qua gerechterlijk personeel 20 kleerkasten, jong, overmoedig, in hemdsmouwen. Met het oog op een vriendelijk imago in de Internationale Pers. Niet des morgens om 05 uur volgens de klassieke overval-technieken van alle Gerechterlijke Stillen ter wereld,: maar op het uur van het aperitief, kort voor elf uur, zodat de Pers, die tijdig getipt werd, mooie platjes kon schieten. (tijdens de kantooruren). Het onderzoek is geheim, maar niet voor de Linkxe Broederschap!
Deze keer werd de nieuwe geheime tactiek, gebaseerd op vriendelijkheid, niet uitgeprobeerd tegen het Vlaams Belang, of tegen de Vlamingen in het algemeen, maar tegen ‘De Kelk’. Wat bewijst dat Vijand Nr ÉÉN voor het Establishment niet de Vlaming is, maar de katholieke kerk. Een beetje rangorde zit er wel in! Eerst Nonkeltje, en dan pas Nonkeltjes kinderen….Die van de Loge kennen hun Pappenheimers!
Trouwens, kindermisbruik is geen klachten-delict, maar een delict van van openbare orde, dus zodra de Procureur kennis krijgt van inbreuken, is hij verplicht op te treden. Dura Lex, sed lex….Denkt U werkelijk dat het voor hem/haar een lachertje is? Iedereen had die dag liever bij de gewone werkzaamheden gebleven (de krant lezen), maar als de Bazen spreken, nietwaar!?
Geviseerd werd een verzameling oude mannen, van beroep bisschop, broederlijk aan het vergaderen, onder het welwillend oog van Rome, een aartsbisschoppelijk paleis en een kathedraal met praalgraven en met een klokkentoren die tot ver in Rusland is bekend. Met de 9 bisschoppen miek men korte metten : deur op slot, afsluiten van de buitenwereld, goed laten sudderen en na 10 uren, met of zonder misbruik, gewoon overgaan tot de orde van de dag. Inderdaad, Mgrt Leonard,het geheel was inspiratie opgedaan bij Kuifje in Wonderland (!), of bij de Da Vinci Code, de verschillen ontgaan mij.
Geviseerd werd eveneens een honingzoet Aartsbisschopje en Kardinaaltje op rust, intieme vriend van Laeken, die, nadat hij door schuld van die Vlaams Belangster Colen zwart gemaakt in Rome, zelfs een Duitser als Paus moest laten voorgaan. Hj, de grote Kindervriend, moest een gewezen Flak-Hilfer uit de Duitse Wehrmacht laten voorgaan…Wetende dat hij de leeftijdgrens van 80 jaar zal bereikt hebben vooraleer er nogmaals een Paus moet gekozen worden….Pastoor Devillé en pastoor De Bethune van “Rent a Priest” zullen wel niet vreemd zijn aan de actie…Zij werden door Danneels uit hun ambt ontzet nadat zij niet hadden kunnen weerstaan de roep des vlezes. Maar kindermisbruikers onder elkaar, dat mocht dan weer wel…
Zoals Johan Cruyf het ooit zo treffend verwoorde, als hij zei “Elk nadeel heb se voordeel’, moeten we toegeven dat de inval ook een goede kant heeft. Het kerkelijk-bels symbool bij uitstek, de Vlaminghater Mercier (*), eveneens als verdacht onderzocht en binnenste buiten gekeerd, moet zich in zijn sarcofaag hebben omgedraaid als een kip aan ’t spit! Na een rustperiode van 84 jaar in vredige rust, verdacht worden van medeplichtigheid (!) aan kindermisbruik, zal hem naar adem hebben doen happen. Maar aangezien het onderzoek geheim is, werd hierover niets vrijgegeven.
Wat echter als een paal boven water staat, is de link naar La Reine Betty de Bavarois (!), beter gekend als de frivole Koningin Elisabeth van Beieren, die met een dode echtgenoot op haar geweten goed zichtbaar ergens in de crypte van Laeken ligt begraven. Zij en Mercier waren een zogezegd ‘Konigskoppel’, want partners in crime (Vlamingenhaters), en het is slechts na zijn dood in 1926 dat zij haar loopbaan als Lustige Weduwe heeft ingezet. Hier geen kindermisbruik, maar puur masochisme, bijgebleven na het aanschouwen van op een bevoorrechte plaats, van de dagelijkse slachtpartijen aan de IJzer, die ze ’s avonds in bed met haar gemaal intensief herbeleefde door het bedrijven van MS.

Maar neen, geheime bergplaatsen voor geheime documenten en geheime mappen werden niet ontdekt. Wat denkt U wel! Het zijn domme muizen die maar één gaatje hebben! Als de Schat van de Tempeliers na 700 jaar nog niet gevonden is, hoe zou men dan het materiaal over kindermisbruik van de laatste honderd jaar nu al kunnen terugvinden!
Tenzij men misschien de blikken richt op Laeken, en de aldaar begraven Seks en Coburgers. Bij Leopold I zou men waarschijnlijk nog de uitgeteerde geraamtjes vinden van de ter zijner intentie ingevoerde kind-hoertjes, terwijl bij Lepold II het eerder zou gaan om identieke creaturen, maar dan uit de Parijse onderwereld. Het staat weer als dezelfde paal boven water dat deze misdaden verjaard zijn, maar nu de verjaringstermijn voor kindermisbruik zal worden geschrapt, bestaat de kans dat deze kinderverkrachters post-morten nog zullen kunnen vervolgd worden.
Naarmate vandaag de dag is gevorderd, sijpelen steeds meer geruchten binnen als zou Paus Ratzinger gechoqueerd zijn door de gebeurtenissen in onze kerkprovincie. Ons bereikt hier de mare, dat Hij zijn Zwitserse Wachten zal sturen, om orde op zaken te sturen. De Pauselijke Zouaven tegen dfe belse “Stillen”. Dat wordt een giller, waardig aan de Da Vinci Code….Voor de verfilmings-rechten wordt echter door Woestijnvis nu reeds druk onderhandeld.

(*) Over Desiré Félicien François Joseph kardinaal Mercier memoriseert Wikipedia volgende tekst, als eeuwige schande over het ‘Herenras’ dat de Franscouillons voor zichzelf (nog altijd) voorbehouden.
Karikatuur van Mercier uit zijn tijd, met als tekst (citaat vertaald uit het Frans en Nederlands commentaar in oude spelling): '"Ik ben van een ras dat voorbestemd is om te heersen en u van een ras dat voorbestemd is om te dienen", woorden van Zijne Excellentie Kardinaal Mercier aan een zijner Vlaamsche priesters. Nooit was de verdrukking der Vlaamschgezinde priesters zoo geweldig als onder de dwingelandij van dezen Waalschen politieker.'


STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK !!

Geen opmerkingen: