maandag 21 juni 2010

ONTRADINGS TECHNIEKEN

.





.
.

ONTRADINGS TECHNIEKEN



Ria Valk! Ria Valk! Kom naar hus
want de koe’n stoan opsring’n…
Kom naar hus en zing van die worstjes op je borstjes
Want WORST zal ons anti-raketsysteem zijn!

**************
Eerder bij toeval, zoals alle grote ontdekkingen, werd het Anti-Muzelman-Virus ontdekt. Nu, vrijdag laatst in de vooravond. In Parijs, bij een volksfeest, waar de geurende dampen van een varkens BBQ de bij het Vrijdag-Gebed uit de moskee uipuilende Muzelmannen en Muzelvrouwen de hulp van de politie deed inroepen. En aldus geschiedde, naar hun woord. Zoals in het Scheppingsverhaal! Weg worstjes en weg coteletjes, weg de boudain, weg ‘coups de blanc’ en de verboden alcoholische dranken, weg de frivole décolletée’s, de frisse toiletjes, de blote armen en de blote halzen : de bezetters ‘style nouveaux est arrivé’ hadden gesproken!
Wat in 4 jaar tijd niet gelukt was aan de Duitse Feldwebels, werd, 65 jaar later, in een oogwenk geklaard door de eigen Franse ‘Sécurité’’…. Par peur et par prudence, dat wel….
De tam-tams zullen geroerd geweest zijn.
Vanaf volgende week (overal in Europa) weer vis-dag, zoals vroeger, op vrijdag weer vleesderven. En slechts éénmaal daags Uw ‘nooddruft’ nemen! Deze keer niet bewaakt van op de kansels door Meneer Pastoor, maar door baardige Immams, in de straten zoekende wie ze zullen verslinden, vergezeld van Muzelmanse zedenpolitie in lichte tankvoertuigen, snuivend en snorkelend naar verdachte geuren uit de huizen der ongelovige honden en apen.
Tiens, dat doet er mij aan denken, dat de Niveanen nog niet veel te horen zijn geweest over deze nieuwe medeburgers met het allernieuwste Nieuw Geloof. Waarbij het besluit zich opdringt : zwijgen is instemmen. Zij peroreren wel dat ze het Land B. willen zien ‘verdampen’ – maar over Muzelmannen zeggen ze niets. De strategie is duidelijk : als er niets gezegd wordt over een heikel punt, wordt het misschien vergeten….Krek hetzelfde standpunt als de Raad der Wijzen bij de Joden onder de Duitse bezetting. Die wilden ook niet ‘onnodig’ provoceren maar zij werden wel bijna en bloc naar Ausschwitz gevoerd…
Weet U, toen de Joden in het Ghetto van Warschau, op het einde van de oorlog, eenmaal in het verzet waren gekomen tegen hun beulen (en tevergeefs wachtten op de toegezegde hulp van de Russen, die maar bleven talmen…) dan waren zelfs de vermetelste SS-Stoottroepen met tanks niet in staat om de opstand neer te slaan. Al hadden de opstandelingen noch serieuze wapens noch gevechts-ervaring.
Chers amis Parisiens : A bon entendeur, demi-mot suffit!

**************

Precies vandaag verschijnen de schoelies voor hun rechters, die enkele jaren terug de Parijse banlieu Villers-le-Bel in brand hadden gezet. Stel U voor : 2 inbrekertjes van Noord-Afrikaanse origine hadden, op vlucht voor de politie geprobeerd zich te verbergen in een electriciteitscabine….Vanzelfsprekend met het noodlottige gevolg. De dood van die 2 ‘martelaren’ was de aanleiding om de boel dagenlang gewelddadig op stelten te zetten, zodat Sarko toen zei met Kärchers de straten te moeten schoonspuiten….Angeltjes schrijven hierover op hun blog : “De 5 worden beschuldigd van poging tot moord in georganiseerd bendeverband. Opnieuw ontstaat er een broeierige sfeer van onderhuids verzet, want dit proces "zal niet eerlijk verlopen" volgens een beweging "Eerbied - Waarheid - Rechtvaardigheid" die vorige zaterdag een steunbetoging organiseerde ten voordele van het tuig”…

Voor wie nog altijd geen verband ziet tussen de jaren ’30-’40 en het heden, een greep uit een artikel bij de Standaer/L’Etendard van vandaag, over Joden die vandaag vluchten uit Antwerpen. Neen, niet voor de SS of de Gestapo, maar voor erger…Het is het gekend fenomeen in zeevaartkringen, als men het heeft over stormvogels die vlugger dan de mens begrijpen dat er gevaar op komst is.
De diamanthandel is inderdaad grotendeels overgenomen door de Indiërs, en, op een ander niveau, zoals U hieronder zult lezen, vervangen door het klassieke ‘onveiligheidsgevoel’ – wat de poco-vertaling is voor angst.

ANTWERPEN - De moderne joodse gemeenschap in Antwerpen dunt uit. Een onveiligheidsgevoel en magere carrièrekansen doen vooral jonge joden uitwijken. De chassidische joden blijven achter in pure armoede
De niet-joodse directie bevestigt dat het antisemitisme toeneemt en beweert dat de uittocht geen nieuw fenomeen is, maar 'wel meevalt'. David R. is een Antwerpse jood die in New York studeert. Ook hij beschrijft Antwerpen als een onvriendelijke stad voor joden. 'Er hangt een reukje van antisemitisme dat wellicht het gevolg is van de nieuwe Belgen', zegt hij. 'New York is echter een paradijs voor joden. Niet-joden zijn pro-Israël. Dat is in België wel wat anders.

Samengevat.
Ons doel is in zicht, we zijn, dank zij de Niveanen, met de hete adem van het Vlaams Belang in hun nek, een goeie stap vooruit gekomen. Eindelijk is het gemeengoed geraakt, in beide landsgedeelten, dat het zò (en ook niet anders) niet meer verder kan. De wereldpers is komen kijken en luisteren en zal de nodige conclusies trekken….We komen er, met tijd en boterhammen, dat wel!
De Niveanen hebben alle tijd van de wereld…Wij (zonder daarvoor tot de partijleiding te behoren, noch de pretentie te hebben namens veken te spreken, want de twee doelstellingen zijn puur als zuivere diamant, voor iedereen even duidelijk) zien het gevaar van weer eens in de hoek te worden gepalaberd, terwijl ondertussen de demografische samenstelling van onze samenleving dramatisch gewijzigd wordt. Opgelegd van ‘hogerhand’. Onder druk van ‘Europa’ en de francofonie.
Maar! De oude garde sterft stilaan uit en de jonge garde heeft geen besef meer van de lessen uit het verleden. De tijd dringt dus….
Onafhankelijkheid krijgt men niet, nergens ter wereld. Onafhankelijkheid wordt genomen en bevochten. Eenmaal baas in eigen huis, kan het tweede monster, de wilde immigratie, ook gemakkelijker bedwongen worden. Al zal dat niet zo simpel zijn!
Het is echter zodanig erg geworden, dat er op een soort ‘Vluchtelingen-dag’ mag en kan gepleit worden voor nòg betere opvang…nog beter onthaal, in plaats van het signaal uit te sturen van ‘Mensen, gaat naar huis, de vertoning is over’….wt in Niveaanse termen luidt : wij doen iets aan de sociaal-economische noodzakelijkheden…



Man! Man! Man! Wat een spannende dagen
voor een Vlaams Blokker Blogger !

Geen opmerkingen: