dinsdag 22 juni 2010

STREKKING NOORD EN STREKKING ZUID



.

STREKKING NOORD EN STREKKING ZUID


Je sème à tout vent….

BEEKSLA, volgens Gezelle,
Pissebloem of paardebloem,
beddepissers voor de West Vlamingen (*),
zijn gezond voor de blaas maar de
zaadpluisjes zijn wel een echte plaag….

Gelukkig wie kan vertrouwen op zijn vrienden.
Lijk bij De Wever :daar zal ergens wel een zeer geleerd aandoende Romeinse spreuk voor bestaan (zou ik moeten navragen aan mij kinderen. Kinderen zijn altijd slimmer dan hun vader). Deze keer gaat mijn dank uit naar Guvaal, die 9/10 een goede kijk heeft op de zaken. Een paar dagen geleden stond bij hem (na 4-5 dagen na Gele Zondag) dat de Niveanen er best de stekker zouden uittrekken. Weliswaar met enige vraagtekens daarrond in de lucht. Het was dus de Guido die me voor het eerst sprak over Noordflank en Zuidflank bij de Niveanen. Noordflank zouden de Nieuwe Schilzen zijn (De Wever, Bracke) en Zuidflank zouden de anderen zijn, nieuwkomers die meer onze kuren zouden hebben, die van het Vlaams Belang.
Het bewijst alleen maar dat de Belgische ziekte reeds heeft toegeslagen. Noordflank zal willen grazen op een klein hoekje van de Geitenweide, en Zuidflank zal nog liever doodvallen. Ze hebben gelijk!
Wat is dat toch met al die Flamingantetweede-keus die weigeren te geloven dat er één partij is die radicaal genoeg is om alle Vlaams Nationalisten een warme tehuis te geven? Het is niet omdat de belgicisten op ons spuwen, dat de lauwen ons moeten ontvluchten! Ik zou eerder het omgekeerde zeggen! Stop de lafheid in woord en daad, en kom uit voor Uw ideaal!
Bij de Volksunie hebben we zowat van alles wat gehad. Een voorman die op het einde van zijn leven de dwalingen zijns weegs inzag (Schiltz) een Quickie, een Bart Tommelein, ooit trommeljongen, en een Bartje Somers, nog altijd voorlopig ondergebracht bij de Blauwen (een mens moet toch kunnen leven, nietwaar?) Verder een Bleiter die om den brode zowat langs is geweest bij alle politieke families, om uiteindelijk, uitgerangeerd en moe van strijden, bij de Verworpenen der Aarde te belanden….Allemaal verloren strijders voor Moeder Vlaanderen, die toch nooit geen echte zijn geweest. Want een echte Vlaams Nationalist blijft nationalist tot in de kist!
Samengevat : de Volksunie is eerst een onderafdeling van de Tjeven geweest, die na Gele Zondag de rollen voor efkens heeft omgedraaid. De Sous-Chef is voor even Boven-Chef geworen. Net zolang als de hoofdhuurders van het belgisch eethuis hen laten bedijen. Want zowel Laeken als het Establishment gunnen elk diertje zijn pleziertje..Als zij hun vast plaats aan de kassa maar mogen behouden…
Ja, wat weten we eigenlijk meer sedert Gele Zondag?
We weten dat elk vuurwerk nooit lang duurt, en zeker geen verkiezings-vuurwerk. En dat het ogenblik der waarheid als een raket afkomt op ons arme hoofd. Net als de 180 jaar ervoor, zal Vlaanderen ook deze keer weer bij de bok gezet worden. Al zal deze bok, als hij binnengehaald wordt tenminste, misschien wat minder stinken en wat meer opgeblonken zijn dan al de vorige keren…
Maar ook dat is goed, al zou een totale mislukking à la Leterme beter zijn. Als het maar niet te lang duurt. Komt er in de eerste tijd een nieuwe stembusgang, het zou best kunnen dat het dan geen Zwarte of Gele zondag wordt, maar een Zwart-Gele zondag! De kop zot gemaakt of niet, de Vlaming blijft, in het stemhokje, de toestand meester. Het zijn de Leiders die niet willen volgen!
Weet U, er is ons niet veel tijd meer gegeven. De Nieuwe Belgen, en dat zijn er van langs om meer, stemmen niet voor Vlaams Nationalisten. Laat het dus vooruit gaan. En ook, als de moerlemeie rond het belgisch sterfbed nog lang moest duren, zullen de mensen misschien de hoop op verandering opgeven. Eerst met Leterme, dan met De Wever…
Nu nog, naast wat spontaan gegroeid is bij de Niveanen, nog een Westflank en een Oostflank, en de overstap naar het Vlaams Belang is een feit…Welkom thuis, vrienden. Naar andere partijen overlopen biedt, zoals U kunt vaststellen niet veel toekomstperspectief….De tijd van de oude kleurpartijen is voorbij. De toekomst behoort aan Rechts en aan de Nationalisten. Zelfs bij het Perfiede Albion, de uitvinders van de democratie, is de vlam in de pan geslagen. Maar daar is de Islamisering al wat ver gevorderd…De redding moet komen van de Noordse volkeren, en van Centraal Europa. Van landen die de ‘zegeningen’ van het communisme hebben genoten….Van Polen, om maar één land te nomen…

(*) Om e bitje West Vlams te oefnen, zelfs de grotste dommekloat kunt d’er weg mee! Stik et bie joen favoriets, op de lange duur gao je ’t nog geirn zien! ’t Is de toale worin da Gezelle e leren dichten!
http://vls.wikipedia.org/wiki/West-Vlams/Detail/Diksmude


STOP EEN BLOKKER BLOGGER IN UW TANK !!

Geen opmerkingen: