woensdag 30 juni 2010

ZOEK DE ZEVEN VERSCHILLEN


.

ZOEK DE 7 VERCHILLEN

Dominikaner Rechtbank der H. Inquisitie

…gehoord hebbende de beschuldigde in al zyne middelen, recht wijzende op tegenspraak, luidt het vonnis : voor onbeperkte tijd verbanning naar Het land der Sanitaire Cordonieten.

Geen verschillen gevonden?
Ik zal het U bekennen, beste mensen, er zijn er geen. Alleen de namen der spelers misschien, en een klein beetje het tijdsgewricht Vlaanderen was voor, en Nederland was in ’t begin wat tolelanter. Maar in beide landen, die in feite één natie zouden dienen te vormen, luidt de leuze dat ‘niemand mag uitgesloten worden’, waarmee alle soorten vreemdelingen worden bedoeld, maar zeker niet het eigen hard werkende volk.
Maar naarmate de toestand bitsiger wordt in het kamp der verliezers, worden de schutkringen wijder en hoger. Ze reiken nu tot bijna aan de hemel….Het is voor de kleurpartijen en hun vriendjes een strijd op leven en dood geworden. Een strijd die ze zienderogen verliezen….
Of dat gezond is?
Wait and see, zong Vera Lynn, toen The white Cliffs of Dover voor Europa ooit symbool stonden voor een harde vrijheidsstrijd…Als de vuren branden, komt het signaal. Dat is al zo van in de tijd van Willem de Veroveraar, die eerst in Hastings voet aan wal zette…
Wij, kleine bloggers, hoeven onze Leiders niets voor te zeggen. Als zij de strijdlust in alle onze publicaties lezen,kunnen ze alleen maar verharden. Wij zijn niet zoals de Tjeven, die beweren ‘Nooit op te geven’, maar die amper 4 dagen na de verloren verkiezingen, de handdoek in de ring gooien. Voorwaar, als het Establishment steunt op dergelijke figuren, is het nog minder dan een reus op lemen voeten.
Is het teveel gevraagd, collega’s, om de boodschap van Geert Wilders tot de onze te maken?

Spreektekst van Geert Wilders

Vz, Op 9 juni 2010 heeft de kiezer gesproken. Om een bekend filosoof te citeren: daar was geen woord Spaans bij.

Anderhalf miljoen kiezers. De Partij voor de Vrijheid de derde partij van Nederland. Een winst van vijftien zetels.

Vz, veel partijen hebben het er steeds over dat je bevolkingsgroepen niet moet ‘uitsluiten’. Maar de elitekliek heeft er een stuk minder moeite mee als anderhalf miljoen kiezers worden uitgesloten, worden buitengesloten. Dat vinden ze geen enkel probleem.

Die groep kiezers is zojuist de afgelopen weken buiten de democratie geplaatst. Die mensen hadden net zo goed niet naar de stembus hoeven gaan. Hun stem telt niet mee. Anderhalf miljoen mensen worden gekwetst in hun rechtsgevoel. Anderhalf miljoen mensen vragen zich af of de democratie nog wel voor hen geldt. Anderhalf miljoen mensen zijn afgeserveerd door een politieke elite die het zo goed met zichzelf heeft getroffen en dat vooral zo wil houden en anderen wil buitensluiten.

Er is geen seconde onderhandeld met de grote winnaar. De grootste winnaar van de verkiezingen. Geen seconde. De Partij voor de Vrijheid is behandeld als een paria, als een melaatse, als een zwerver die de elite liever op de stoep laat staan. Er staat nu een cordon sanitair om anderhalf miljoen burgers, om anderhalf miljoen stemmers, om anderhalf miljoen belastingbetalers, om anderhalf miljoen Nederlanders. Ze bestaan en ze maken geluid, maar het lijkt alsof de politieke elite wil zeggen, laten we alsjeblieft niet luisteren naar die mensen.

Veel partijen in de Tweede Kamer vinden dat zo snel mogelijk moet worden onderhandeld met terreurorganisaties als Hamas of de Taliban. Maar praten met de PVV, dat is een groot taboe.

Dan worden grenzen overschreden.

De PvdA boekte het op een na slechtste resultaat uit haar geschiedenis. Alleen Ad Melkert was een nog grotere brekebeen. En uitgerekend die partij levert nu de informateur. Meneer Tjeenk Willink mag nu zijn partijgenoten aan baantjes helpen. Kan iemand mij de logica eens uitleggen? De verliezer van de verkiezingen krijgt nu een informateur cadeau.

Op de verkiezingsposters van de PvdA stond: ‘iedereen telt mee’. Maar anderhalf miljoen PVV-stemmers tellen helemaal niet mee. Op andere PvdA-posters stond: ’niet je afkomst telt maar je toekomst’. Echter: als je afkomst PVV is, heb je geen toekomst in de democratie waar PvdA-bonzen de dienst uitmaken.

Het CDA spant helemaal de kroon. Het CDA weigert te onderhandelen, ze weigeren zelfs te komen praten met de PVV en de VVD zonder dat die partijen eerst een akkoord hebben gesloten maar het CDA wil wel direct aan tafel met de PvdA en de VVD. Zonder voorwaarden vooraf. Dat is onbegrijpelijk, dat is inconsistent, maar dat is ook onbeschrijflijk arrogant tegen onze kiezers.

En de VVD rent nu in de armen van Job Cohen. In de verkiezingsstrijd werd het verkiezingsprogramma van de PvdA nog aangeduid door de heer Rutte als ‘de langste zelfmoordbrief uit de geschiedenis’. Maar nu weet Mark Rutte niet hoe snel hij zijn handtekening onder dat suïcidale geschrift moet zetten. De mensen die op de VVD hebben gestemd krijgen dadelijk de PvdA en misschien zelfs Groen Links en D66 erbij. Je zult maar VVD hebben gestemd.

Vz, de kans is groot dat er een kabinet komt van het brede midden. Maar welke partij is breder dan de PVV en wie vertegenwoordigt het hart van de democratie meer dan de Partij voor de Vrijheid. Zijn Henk en Ingrid dan soms melaats? Zijn 60 procent van de Nederlanders dan soms niet goed snik als ze de islam de grootste bedreiging van onze identiteit vinden en is 60 procent van de burgers soms achterlijk omdat zij de massa-immigratie de grootste vergissing sinds de Tweede Wereldoorlog noemen?

Gesproken wordt nu onder leiding van een nieuwe informateur met Groen Links, VVD, PvdA, D66 en CDA. Het zijn de oude bestaande middenpartijen die elkaar opzoeken uit angst voor de flanken. Angstvallig naar elkaar toekruipen. Maar ik voorspel u: het politieke midden zal imploderen. Waar we nu getuige van zijn is een laatste stuiptrekking van de oude politiek die weet dat ze haar langste tijd gehad heeft maar elkaar houvast en troost voor het naderende einde biedt.
Bron : Secretariaat PVV

Pssst
Die Oranje Koning-Moeder is nog erger dan al onze Sex-en Coburgers samen. Die van ons vraagt tenslotte de winnaar van de verkiezingen het eerst op de koffie. Zo is althans de schone schijn gered. Staatsraison, zegt U? Hoog tijd dus dat er een paar kegels omver gaan!
Moesten wij nu eens een Wassenbereld Museum, van het genre van Me Tussaud, aanleggen? Dan hebben die twee poppenkasten meteen subiet een tweede leven te gaan, in afwachting dat ze in was onbeweeglijk in de houding, het verre verleden uitbeelden….


STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK !!

Geen opmerkingen: