dinsdag 27 december 2011

569 WREDE OP AARDE

<.
maandag 26 december 2011

569 WREDE OP AARDE


Tijdsopname


Beginner – Geoefend - volleerd---------------------

Regeringsleiders veroordelen aanslagen op kerken Nigeria
maandag 26 december 2011 09:03 ELSEVIER
Wereldwijd hebben regeringsleiders met afschuw gereageerd op de terroristische aanslagen in Nigeria. Op kerstavond en Eerste Kerstdag kwamen tientallen Nigerianen om het leven door aanslagen op drie christelijke kerken. De acties zijn opgeëist door de radicale moslimgroep Boko Haram.
'Inwoners van het vrije westen vieren dit jaar het kerstfeest weer in vrede en voorspoed. Niet zo vanzelfsprekend is het lot van christenen die dezer dagen in islamitische landen de geboorte van Jezus vieren - of niet kunnen vieren.'

Geen vredige kerst voor christen in moslimland
De Amerikaanse president Barack Obama liet vanaf zijn vakantiebestemming Hawaii weten het 'zinloze geweld' te veroordelen. Amerika heeft hulp aangeboden om de verantwoordelijken voor de rechter te krijgen.

Blinde haat
VN-chef Ban Ki-moon zegt mee te leven met het volk van Nigeria en veroordeelde de aanslagen scherp. Ook Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Israël reageerden met afschuw. Israël stuurt medische hulp naar Nigeria.

Het Vaticaan noemt de aanvallen op kerken 'blinde haat die is bedoeld om 'nog meer haat en verwarring te veroorzaken'.

Vermoord
Boko Haram heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen opgeëist. De sekte wil een islamitische staat stichten in Nigeria.

Ongeveer de helft van de Nigeriaanse bevolking is moslim. De andere helft is christelijk. Volgens de organisatie Open Doors, die christenvervolging in kaart brengt, zijn in Nigeria het afgelopen jaar de meeste christenen vermoord, gevolgd door Egypte en Irak

-------------------
Diagonaal herlezen

Wat iedereen opvalt, maar niemand over spreekt, is dat er vanwege de Muzelmannerij bij ons, weinig of geen commentaar, en al zekerlijk geen afkeuring komt voor dergelijke barbaarsheden. Waarbij ‘zwijgen’ gelijk staat met ‘instemmen’. Dat ‘instemmen’ is voor o.a. de Nigeriaanse beulen, een aanmoediging….
Die houding kadert volledig in de strategie die de Islam overal ter wereld volgt. Onder de 5% hoort men ze niet. Zodra ze daarboven komen, beginnen ze te roepen om hun ‘rechten’. Dan worden die ‘rechten’ stilaan ‘eisen, en boven de 20% willen zij de rollen omgedraaid zien en stellen ze zichzelf en hun vermeende ‘godsdienst’ boven de oorspronkelijke bewoners. In landen waar de christenheid grotendeels verdrongen is, hebben zij ondertussen faciliteiten verworven, en worden ze zelfs, ten koste van het welzijn van de eigen bevolking, financieel gesteund. Waarbij, volgens hun eigen verklaringen, de buiken van hun vrouwen, de bajonetten zijn….
Ondertussen wordt de maatschappij verder gedestabiliseerd door criminaliteit, drugs, futloze justitie, overvolle gevangenissen, een falend beleid met een steeds aanzwellende staatsschuld, en zedenverwildering. Specialiteit : groepsverkrachting. Want dat is het recht van de overwinnaar : de vrouwen bezitten van hun vijanden, er één grote harem van maken. Een afwijking bij het mensdom, dat zelfs niet bestaat in het dierenrijk….De meeste steden tellen nu al meer dan 30% volwassen Muzelmannen en +50% jeugdigen. Voorlopig geldt het zelfs als een eer, als er Allahtonen in belangrijke functies gepistoneerd kunnen worden. Er worden zelfs ‘quata’s’ opgelegd, waarbij onze bloedeigen Vlaamse Regering bij Wet vastgelegd heeft dat er in die ene richting positief mot gediscrimineerd worden. Anders gezegd : als 2 kandidaten met gelijke kwaliteiten aan de aankomstlijn arriveren in hun kandidatuur, wordt aan de ‘gekleurde medemens’ de voorkeur gegeven. Een kleurrijke illustratie van ‘Eigen Volk Laatst’…..
Ja, natuurlijk! Want ‘Eigen Volk Eerst’ is een racistische leuze van de groep ‘wilden’ (Kardinaal Danneels) en van ‘mestkevers’ (Karel De Gucht, fiscaal fraudeur)
Politieke en kerkelijke Leiders spannen samen, in naam van de sacrosante ‘solidarité’, om de (Waalse) leegloperij te promoten of in stand te houden, en wie het anders wil, wordt geacht zijn talenten voor de verkeerde zaak in te zetten. Waarbij, in een ons vreemde taal, bijna met de handen ten hemel, een beetje voordien werd gepreveld : ‘Comment est-ce qu’il ose!’ : Hoe durft hij een compromis voorstellen met gelijke rechten voor Vlamingen en Walen! Wat trouwens overeenstemt met zijn vroegere verklaringen (Di Rupo) ‘Ja, gelijke rechten, dat zou democratie zijn, maar dergelijke democratie is meteen het einde van België….Je vous le jure’!!!!
Zo wordt stilaan het verzadigingspunt van het incasseringsvermogen van de modale Vlaming bereikt, en, als er geen opstand komt, zal de massa uiteindelijk, om den brode, niet beter vragen dan zich te onderwerpen, om rust en kalmte te zien terugkeren. Ook is ondertussen de tijd van ‘eisen’ voorbij, er wordt, mits het nodige geweld, hun eigen woestijncultuur opgedrongen. Weer is, zonder één schot te lossen door een aanvals- en bezettingsleger, een land ingenomen en hoort het voor eeuwig aan de Islam toe. Want hun ‘Heilig Boek’ zegt : daar waar ooit één Moslim tot Allah gebeden heeft, dat land behoort voor altijd de Islam toe.
De cartoon hierboven spreekt boekdelen…..
Onze leiders? Die sukkelen van ‘compromis’ naar ‘compromis’, steeds verder achteruit, nooit vooruit. Die vreemde culturen werden binnengehaald omdat ‘ze nodig waren om te werken voor onze pensioenen’. Maar onze pensioen- en andere kassen zijn leeg gevreten en die vreemden zijn er gewoon bijgekomen om te blijven. Dat ziet toch iedereen, maar dat mag niet gezegd en nog minder geschreven worden….
Of zoiets dan nooit luid-op zal mogen gezegd worden? Waarschijnlijk niet. Want dat heeft de ‘model-democratie’ niet graag. Was in Oost-Duitsland ook iets in die zin. ten tijde van de DDR. Die noemde zichzelf ook ‘democratisch, maar die steunde onderwijl op de Stasi, de Geheime Staats Politie. Nog vroeger was die gemeenzaam bekend onder de Nationaal Socialisten met de afkorting: GESTAPO.
Wij hebben gelukkig nog geen Gestapo, maar een CGKR. Alleen het wegslepen naar ‘werkkampen’ die uiteindelijk ‘uitroeingskampen’ zijn gebleken, kan het Spionnencentrum nog niet. Maar daar wordt aan gewerkt : de Tjevenregering van Meneerke Peeters wil een Vlaamse Afdeling van het CGKR. Tegen dat wetsvoorstel is één partij radicaal tegen. U mag 2 keer raden welke….


STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

Geen opmerkingen: