zaterdag 31 december 2011

577 ALS LAMMEREN TER SLACHTBANK GEVOERD



Caïro Kerstdag 2011-2012
---------------------






De islamitische ijstijd is aangebroken.
Na de gigantische archeologische beelden van Boeddha in het Afghaanse Bamyan, moest nu ook de hele inboedel van het Egypte-instituut in Caïro er aan geloven.
Een complete onvervangbare collectie cultuurgetuigenissen werd vernietigd en verbrand door de aanhangers van een gewelddadige ideologie van tot fanatiek extremisme gestolde domheid, die zichzelf islam noemt.
De valse naam die doelbewust aan het jihadistisch offensief gegeven werd was nooit een lente maar van in het begin een genadeloos gure winter. Nu blijkt allengs dat de Arabische ijstijd is aangebroken. Want laat ons duidelijk zijn het oorlogszuchtig gespuis dat Egypte en reeds een deel van Noord-Afrika actueel onveilig maakt is grotendeels afkomstig van het Arabisch schiereiland.
Waarom bracht de UNESCO de voornaamste stukken van dit werelderfgoed niet tijdig in veiligheid?
Na Bamyan hoorden ze vast en zeker het risico te kennen, deze supranationale vetbetaalde apparatsjiks. Waarom en op wiens bevel logen de media ons voor over een lente die er helemaal geen was?
Deze boekverbranding doet sterk denken aan die van mei 1933 in Berlijn waar op de Opernplatz alleen al 20.000 boeken in de vlammen opgingen. Alle boeken, die niet aan de eisen van de Cultuurkamer voldeden, werden toen op bevel van regering Hitler verbrand.
De nazislam wil dit millennium duidelijk niet onderdoen en vernietigt onvervangbare exemplaren en artefacten. Het woord barbarisme is hier op zijn plaats. Binnen afzienbare tijd lopen onze musea en universiteitsbibliotheken daadwerkelijk hetzelfde gevaar.
Dezelfde week dat in Nigeria christenen door islamitische terreur de dood vinden en dat enkele tientallen onder de laatste Kopten in Egypte werden gedood of mishandeld laten de islamisten niet de minste twijfel meer bestaan over hun ware bedoelingen.
Wanneer gaan al onze verantwoordelijken hier in Europa eindelijk eens beseffen dat al de grenzen dicht moeten voor islamieten ? Wanneer gaan alle dhimmies met hun tomeloos idiote praatjes verstommen ? Want zij zijn moreel mede even schuldig aan de gepleegde wandaden en misdrijven.
Het wordt nu dringend tijd voor proactieve actie.
Het enige alternatief is dat de beschaving zoals we ze kennen samen met de relatieve voorspoed verdwijnt in een alles vernietigende guerrilla-oorlog die zal worden uitgevochten op Europees grondgebied, in onze steden en dorpen.
Indien onze nationale en internationale politici het niet doen wordt het tijd om zelf te beginnen denken aan onze wettige zelfverdediging.
Lucky9 Overgenomen van http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

-------------------
Diagonaal herlezen
Als lammeren ter slachtbank, en de wereld, inclusief de Paus, kijkt toe. Met, dat spreekt vanzelf, de spreekwoordelijke ‘gemengde gevoelens’. In 1096 had Paus Urbanus V al lang en om veel minder doden tot de 1ste Kruistocht opgeroepen. Nu heeft Paus Ratzinger och arme nog een operetter-leger van ’n kleine 70 man gewapend met pieken en met hellebaarden. Een beetje mager om inderdaad Zijn leger van 2 miljard Christenen aan te voeren tegen de 1,2 miljard Muzelmannen. Het is dus beter te rekenen op de hulp van Hierboven, en af te wachten. Misschien dat ooit ergens eens een eenzame Willem Tell opdaagt met pijl en boog. Of ’n tweede Pieter de kluizenaar die toen in 1096 in de Lage Landen de vlam in de pan deed slaan….
We hebben er ondertussen leren mee leven….
Christenen! Wie maalt er nu om Ongelovige Honden, om varkens en apen of om hun beschaving daar aan de boorden van de Nijl, in het land dat hen weliswaar ooit volledig heeft toebehoord, en waar ze nu na de Moslim-Invasie niet eens meer geduld worden als varkensboeren! Egypte was, na de tijd der Farao’s, het land der Kopten (let op de medeklinkers PT zoals in EgyPTe, wat in hun taal hetzelfde betekende) en Kopten betekende hetzelfde als ‘christen’, want die twee woorden waren synoniem van elkaar….Tot de ‘Godsdienst’ van de Wrede daar anders over besliste en meteen dat vreedzame land binnenviel om daar niet alleen als een parasiet te leven, maar om meteen de oorspronkelijke bevolking op te slokken en het land in de naam van hun afgod in te nemen. Nu is de Arabische Winter voor lange tijd definitief neergedaald over het land met een der oudste beschavingen ter wereld, en wordt Egypte een der strengste Islam-staten ter wereld. Als straks de Shaira heerst in al zijn gestrengheid, zal het toerisme ook wel wegkwijnen en zal de gewone mens, net als wij, om te overleven alleen nog kunnen rekenen op de hulp van Hierboven …
En zeggen dat in het Westen de anti-Israël gezinde Linxe raddraaiers dachten (en daarvoor jubelden, want het ging volgens hen om het Nationaal en Internationaal Socialisme), dat het niet om de Eeuwige Winter ging, maar om de Arabische Lente die ze dapper mee propageerden voor heel Noord Afrika…..
Wat nu in Caïro, de nieuwe stad die het Alexandrië der Christenen moest doen vergeten, gebeurt, is een flauwe afspiegeling van wat ooit in Alexandrië zelf, de Stad van Alexander de Grote, eeuwen geleden gebeurde. Daar werd de bibliotheek, die de geschreven geschiedenis der mensheid bevatte sedert het Ontstaan der Tijden, gebruikt om na de inname door de ‘Godsdienst’ van de Wrede, de verwarmingsketels te stoken. Reden van deze barbarij : indien strijdig met de Koran : de oven in. Indien niet strijdig : geen reden van bestaan en dus de oven in.
De ‘Godsdienst’ van de Wrede moordt en brandt overal meer en meer in de Prachtlanden. Maar o wee, als onze Grote Geesten hier zouden nalaten of weigeren om financieel bij te springen met subsidies voor dezelfde ‘godsdienst’. Want fundamenteel is het geen ‘godsdienst’, maar een Wrede dienst’.
Heb ik iets gemist, maar over deze laatste barbaarse gebeurtenissen zagen wij weinig of niet op de VoRT, en kijk, als bij toeval vonden wij ook niets in de poco media. Over het hoofd gezien? Niet relevant? Was er misschien weer sprake van ’n nieuw ’kindermisbruik’ van zo’n 30-40 jaar geleden die dringend moest behandeld worden? Is Herr Flick aangestoken door ADHD? En zie : waarachtig is er in de streek van Dinant weer zo’n Geestelijke met losse handjes ter sprake gekomen : het nieuws is al 14 dagen oud, maar kom : op die manier zijn weer 10 minuten van de 30 van het Journaal weer opgevuld met ‘bashing’ van het Geloof op zijn geheel. Er wordt inderdaad niet op de bal (de man zelf, de crimineel) gespeeld, maar op het gehele veld : alle spelers op het veld zijn verondersteld schuldig… De bescherming van de privacy? Het vermoeden van onschuld tot bewijs van het tegendeel? Kom, kom : niet flauw doen! Dat zijn prerogatieven die voor Linxen zijn voorbehouden. Vijanden van Linx hebben daar geen recht op!
Waar wacht Mgr Leeuwenhart op om deze twee ongemakkelijke waarheden van op de kansel te veroordelen? Een goed Werk van Barmhartigheid zou zijn : de gevangen vertroosten en de zondaar (na bestraffing) te vergeven. Recht op privacy, vermoeden van onschuld, werk van barmhartigheid, vergiffenis schenken : voorwaar : minstens een paar4 zaken waarvoor een emanente gerechtigheid kan ingeroepen worden….
Trouwens, zou Mgr Leeuwenhart vergeten zijn, dat de Geestelijke, om 4 parochies te bedienen, zich de naad uit de broek diende te werken? Dat het na verloop van tijd meer dan de naad is gebleken te zijn, is inderdaad een ‘inconvenient truth’…..
Revenons à nos moutons Muselmans!
Nogmaals : na 11/9 hebben de USA (om reden van welke belangen) geweigerd om het wespennest uit te roken, en sedertdien zwermen de wespen altijd maar verder uit….Wespen zijn nu eenmaal een volkje die met geen enkel ander biologisch leven kunnen overeenkomen.

Persoonlijk toemaatje over Afghanistan.
Uiteraard beschikken wij in Berlusconi-land niet over een uitgebreid gamma Vaderlandsche Nieuwsbronnen…. Niet dat zulks een groot gemis zou zijn (integendeel : het is een zegen!), want op die manier zijn we gedwongen om ons licht elders op te steken. Dat wordt dan via de schotel (gratis) : Italië, Duitsland, Nederland. Om Frankrijk, Engeland enz te zien, hadden we lang tijd SKY betaaltelevisie, maar Bruintje krijgt, door de dreigende wereldcrisis, ook bij ons iedere dag wat minder voorgeschoteld….Toch curieus, hé, dat de landen die minst lijden onder de crisis, hun toch dure uitzendingen zo maar gratis en voor niets over de hele wereld kunnen verspreiden….Waaruit ik mag besluiten, dat in de ruimte de rapsten weer eens de besten zijn….
Maar ik wilde iets kwijt over Afghanistan. Als het leugens zijn, dan zijn het leugens in onderaanneming van de Tros via BVN. Daar vertelde men, dat er in het uiterste N-Oost Afghanistan, in een onherbergzaam hooggebergte, een enorme voorraad onderaards kopererts was ontdekt, de grootste van de wereld, en dat de concessie in handen was gegeven van…de Chinezen. Op die plaats komt Afghanistan inderdaad op de landkaart koteren met een gestrekte wijsvinger in de onderbuik van…China. Denk zo een beetje aan een tweede Tibet….
Klein probleem : samen met het eerste afgegraven kopererts, kwam echter ook de vele duizenden jaren oude ruïnes van een onbekende beschaving tevoorschijn…. Zowel kopervoorraad als te onderzoeken gebieden volgepropt met artefacten, waren gigantisch. De opbrengst van het koper zou volstaan om in de kortste keren het hele doodarme land tot een der welvarendste ter wereld te maken…. We hadden het kunnen weten : in Afhgaistan is er van Boedha helemaal geen sprake meer, alles is 100% Muzelman, gedeeltelijk van de slechte soort en gedeeltelijk van de allerslechtste soort….
Sof far so good, ware daar niet dat de Chineeskes, die nog erger dan de Muzelmannen, wel hun voeten vegen aan oude (godsdienstige) beschavingen, beweren zeer in tijdsnood te zitten….Er werden welgeteld een paar weken uitgetrokken voor de archeologen, die met truweel en handborstel die schatten proberen te redden voor het nagesalcht. Kwamen in beeld : wondermooie geciseleerde onderstukken van zuilengangen in tempelconstructies uit een verdwenen en vergeten beschaving. Op dit ogenblik is alles waarschijnlijk reeds vermalen door de rupsen van de graafmachines, op zoek naar het kostelijke kopererts….
Onze Minister van Oorlog is daar in dat land met enkele soldaatjes om wrede te stichten met de Taliban, de wreedaardigste Muzelmannen ter wereld. Het is een land waar vrouwen minder waard zijn dan schapen of geiten en derhalve zo goed als geen recht hebben op onderwijs. Heerlijk Islamland, in de schoot van Allah zelve….

Geen opmerkingen: