maandag 26 december 2011

DREIGENDE GZENOCIDE IN VLAANDEREN


.
maandag 26 december 2011
567 DREIGENDE GENOCIDE IN VLAANDEREN





De Francofone stormram






Op de vermeende Vlaamse stelling van Bart DeWever


-----------------


Wat is een genocide anders dan de opgang van een volk tegenwerken, het onder dwang beroven van zijn rijkdom (à rato van minstens 12 à 13 miljoen euro transfers per jaar) : alleen het bloederige is er niet bij…. Al kan men, met een vleugje humor erbij, devolgende gedachte wel aan : achter de poort van de burcht der Niveanen, is er alleen de diepte, terwijl het trouwe Heir der Echten, zich verdekt heeft opgesteld, wachtend tot zijn tijd is gekomen…..
Di Rupo Il Jeanetto en de Mechelse Aartsbisschop Leonard , respectievelijk Hoofd van de Regering en Hoofd van de kerk, kop van de Francofone stormram, willen daarbij, als bekroning van hun jaar 2011, vooral in het gevlei komen van de echte machthebbers achter de schermen, de internationale groot kapitalisten, met Coburg & C° als koplopers van de Frères, de Leysens, de Lippens, de Davignons en wie nog allemaal. Kortom, zij die spreken door de mond van ‘de markten’ die als Lynxen omheen hun prooi draaien. De ene Lynx die de andere Linx opvreet : ziedaar de ware strijders!
----------------------

Di Rupo wil verdere doorbraak N-VA tot elke prijs vermijden
---------------------
Premier Elio Di Rupo heeft vlak na de eedaflegging van zijn regering de Franstalige regeringspartijen opgeroepen om "alles te doen" om hun Vlaamse partners "de volgende verkiezingen te laten winnen". Hij wil een verdere doorbraak van N-VA tot elke prijs vermijden. Dat schrijven de Coreliokranten en LeSoir na een onderzoek.
Di Rupo deed de opmerkelijke oproep tijdens zijn eerste ministerraad op 6 december. "We moeten alles doen om de Vlaamse partijen in deze regering te steunen, om hen de volgende verkiezingen te laten winnen", luidde het. Het gaat dus om CD&V, sp.a en Open Vld.

De premier vroeg ook om giftige opmerkingen achterwege te laten. "Laten we de gelederen gesloten houden." Als de regering standhoudt, wil Di Rupo er een tweede ambtstermijn bijdoen, weten de kranten onder aanhaling van meerdere partijvoorzitters. Vanaf 2014 duurt die ambtstermijn vijf jaar. De ambitie is dus door te gaan tot 2019.

Uit Di Rupo's oproep blijkt ook dat hij een verdere doorbraak van N-VA bij de volgende verkiezingen wil afblokken. "Als dit mislukt, weet ik echt niet of we ooit nog een Belgische regering kunnen vormen", zegt een partijvoorzitter. "Als de N-VA in 2014 de verkiezingen wint, zijn we vertrokken voor een regering van lopende zaken die het enkele jaren zal moeten uitzingen. Daarna komen we in een confederaal land terecht. Het zal vreselijk worden", klonk het elders. "Als een van de Vlaamse traditionele partijen implodeert, is het afgelopen met België." (belga/sps)

-------------------
Diagonaal herlezen

De chantage wordt dus niet meer onderhuids gevoerd, maar open en bloot. Dat doet een vijand pas, als die zich oppermachtig waant, en het ijzer moet smeden terwijl het warm is. In de euforie van ‘we zijn er geraakt’, ‘we zijn weg van de afgrond’, willen ze er op en erover! Vlaanderen nogmaals geel laten kleuren : ze weten dat zoiets de doodsteek betekent.
Daar staat nu ons Weverken, die na zijn verkiezingsoverwinning van jun i 2010 weigerde van naar het Staatshoofd te stappen, om met opgeheven hoofd mede te delen dat hij als overwinnaar van de verkiezingen, de regering ging vormen zoals de Vlamingen hem dat hadden opgedragen….Niet met het oplappen van oude gewaden, maar door voor de eerste maal in 181 jaar, het Land te regeren volgens de wens van de meerderheid.

Het aa, de gang zijnde charme-offensief vanwege de Francofone overheersing, ook en meest nog in de Vlaamse collabo-media, die iedere dag meer en meer op een bezettingsmacht gelijkt, kent zijn weerga niet in de Vaderlandse Geschiedenis sedert 1830. Zelfs de Nazi’s gingen minder openlijk en minder agressief tewerk. Zij hadden nochtans de wapens, de mankracht en de macht. Maar ze wisten misschien iets te duidelijk dat hun tijd beperkt was!
Nu worden methodes aangewend, die zelfs voor Dr. Goebbels te gortig zouden geweest zijn! Maar het is voor hen ‘nu of nooit’, en de vrees zit er dik in dat het ‘nooit’ zal worden.
Dat de 2 Staten in de Staat, de Tjeven en de Sossen, elk met hun aanhang, binnenkort hun rijkjes zullen mogen opdoeken : het staat in de sterren geschreven. Terwijl de Riberalen nu al het water aan de lippen staat, en de Niveanen stilaan in de peilingen op hun eentje naar de +50% gaan ….U weet wel : de valse poort die de Franscouillons met alle macht willen bestormen….
Zij denken dat het Vlaams Belang, veilig teruggetrokken in de eigen egelstellingen, nu al tot het verleden behoort als een rariteit van een deel gefrustreeden die het verleden maar niet kunnen loslaten. Zij weten dus niet, dat de Geschiedenis zich altijd en overal herhaalt…. Laten zij dus de kop maar verder in het zand steken : het ontwaken op verkiezingszondag zou voor hen wel eens verschrikkelijk kunnen zijn.
De Nazi’s waren erg, maar de Francofone overheersing is, wegens de geluidloosheid ervan, nog erger, ook al omdat de Nazi’s ‘de vijand’ waren, en zij, de eigen landgenoten. Er is echter met de tijd van toen nog een ander groot verschil. De mensen zijn mondiger geworden, en de vrije meningsuiting kan, dank zij Internet, niet meer aan banden worden gelegd. Zo komt het, dat al die recuperatie-pogingen weldra als een boemerang in hun gezicht zullen ontploffen.
Na gisteren Kerstdag 2011 ben ik persoonlijk als naïeve Christenmens nog aan het bekomen van een andere dolksteek in de rug.
Dat de Hovaardigheidsbekleders van de Kerk onbeschaamd en zeer agressief partij kiezen tegen ons, is altijd veelzeggend geweest. Dat er voortaan met stenen zal gegooid worden, in plaats van met lof, is ook een emanente gerechtigheid! Persoonlijk heb ik lange tijd een zwak gehad voor het optreden van Mgr Leonard, die ik op deze blog tot ‘Mgr Leeuwenhart’ had omgedoopt, wegens zijn rechtlijnigheid, maar zelfs hij volgt nu weer, net als zijn voorgangers, de kromme richtlijnen van hen die ons onderdrukken in woord en daad. Hij gaat zelfs zover van op RTL de Vlaamse leiders aan te vallen, wel wetende dat zij op dat forum niet eens aan een wederwoord geraken. Hij, de gevierde debater, vlucht het debat omdat hij weet daar grandioos te worden verslagen. Hij misbruikt de preekstoel, door in de BGrusselse basiliek, in het Frans, op Kerstdag op te roepen tot steun voor het straatprotest, de ‘indignados’, in plaats van de hedendaagse Farizeeërs de speculanten van ‘de markten’ ter verantwoording te roepen. Hij roemt de zwakkeren, om in het gevlei te komen van de machtigen….
Natuurlijk doet hij dat niet openlijk want het zijn dezelfden die ons volk leegmelken, dezelfden die ‘de markten’ in handen hebben : de naamloze groot kapitalisten die hoe slechter het gaat,des te meer geld verdienen voor de eigen zak.
Ik zoek al maanden naar namen (want ik voel aan mijn elleboog wie het zijn!), wie in staat is om al die almaar duurder wordende leningen toe te staan. Zij die dus dat geld bezitten om het te kunnen uitlenen tegen woekerrente. Op Europese schaal zijn het vele miljarden geworden die in steeds hogere sprongen de koordjes naar beneden steeds harder aantrekken. Ik kan net zo goed zoeken naar de namen die achter de schermen de belgicistische recuperatie dirigeren. Het zijn inderdaad dezelfde namen, zij het niet allemaal. Want zij weten zeer goed, dat als Vlaanderen zich kan losmaken uit de Francofone wurggreep, er andere heren komen die hun plaats zullen innemen.
Dus daarover gaat de strijd : om macht.
En precies op dat vakgebied moeten wij Vlamingen, steun zoeken bij onze mogelijke bondgenoten. Ons gezamenlijk verleden wijst ons daarbij de weg!
Die bondgenoten hebben nu al, denk ik, voldoende kennis gemaakt met de zegeningen van ‘Europa’, dat andere ‘belgië’ in het groot : een geldverslindend monster dat leeft als een bloedzuiger op ons lichaam. Zij maken mee in het groot, wat wij in het klein als bijna tweehonderd jaar meemaken : uitgemolken worden en daarbij geminacht. Wij nemen best de Helvetische samenleving als voorbeeld, waar er geregeerd wordt door het volk voor het volk!
Samen kunnen we, als we eruit willen komen, eruit geraken! Door ons met harde hand te verzetten tegen de Islamisering. Door de Heel-NJederlandse gedachte te promoten. Vlaanderen in zijn oude glorie hersteld, als waardige partner met het glorieuze Nederland van De Gouden Eeuw, om weer één te worden in een Herenige Vrije Republiek der Lage Landen….
Mijn schild en mijn vertrouwen….

STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

Geen opmerkingen: