donderdag 29 december 2011

Zelfs de Nazi”s hebben dat nooit gedurfd


Maar met de Internat. Socialisten : geen tierelantijntjes meer onder de boerka! Leve de NazIslam!
--------------------
Dit stukje gaat over het onderscheid tussen de H. Drievuldigheid en de Drievuldigheid-der-Damen…. Het is gewoon een beetje leuteren over de gevaren van de al-dan-niet pikante lingerie, die altijd en overal gebonden is aan de (eerder jonge) anatomie van het vrouwelijke helft der mensheid. Fasten seat belts, en there we go…..
------------------------
Ik denk dat wij, de (autothone) inlandse mannelijke helft der bevolking (nu we dat nog kunnen en nog mogen), onze inheemse en oerdegelijke Vlaamse vrouwen moeten in bescherming nemen, nu ze ten oorlog zouden moeten…..
Geharnast en gestaald, ingespannen op vurige strijdrossen, moeten wij ze doen instormen op hun zusters ut de Achtergebleven Gebieden die reeds – zichtbaar - hun vooruitgeschoven posities hossend en klossend in onze dorpen en steden hebben ingenomen. U vindt die, meestal vormloze massa’s, leunend tegen hun deurstijlen, op de dorpels van hun huizen aan de straatkant. Waar precies is niet moeilijk te vinden : U herkent hun woningen direct aan de groezelige, vuile, scheefhangende gordijnen en de afgebladderde verf aan ramen en deuren. Ze zijn uiteraard meestal voor het begerig oog der mannen, verborgen onder tentgewaden. Dragen ze een komiek circushoedje op hun hoofd, en hebben ze een groezelige lange zwarte baard : pas op dan : dat dan zijn geen Muzelvrouwen, maar echte authentieke Muzelmannen; voorzien van pistolen en/of handgranaten. Goed uitkijken dus, want het gaat om de eer van de modieuze Drievuldigheid-der Damen, zijnde het oudst bekende ondergoed sedert het mensdom niet meer gekleed in dierenhuiden rondloopt!
In verre vreemde boerka-landen is dat Christelijk symbool der Drievuldigheid vanaf heden verboden : weg met die frivoliteitjes der Christelijkheid! Weg daarmee, uit godsdienstige redenen zegt men, al verdenk ik er de politiemacht aldaar van, aan ordinair machtsmisbruik te doen. Het is allemaal wel een beetje teveel van het goede! In Saoud Arabia, bijvoorbeeld, het voortrekkersland bij uitstek van voor Allah Bestemde Maagden, treedt de zedenpolitie al op tegen winkelende dames met blote polsen.
Straks zal iedere politieman in al die Prachtlanden het recht, wat zeg ik, de plicht hebben, om alle vrouwen, tussen de 0 en de 100 jaar, boerka of niet, ook dààr te controleren, om te zien of ook dààr de Sharia wordt gerespecteerd….

Het artikel hieronder gaat dus over een van de vele zegeningen van de Muzelmannerij. Als men daarbij ook nog weet, dat in de zeer aan Allah toegewijde Moslimlanden niet eens mannen voorkomen, die wij bij ons de Boer Bavo’s zouden noemen, dan bent U goed op weg om U te onderwerpen.
Want, zo hebben we ondertussen geleerd, in dergelijke landen bestaat een wel zeer sociale en soepele ‘huwelijkswetgeving’ , waardoor niet eens prostitutie kan voorkomen. Positief nieuws dus voor onze Westerse vrouwendie gebukt gaan onder de algemeen verminderende welvaart.…..Maar opgepast! Iedere man, die er de middelen voor heeft (!) kan gelijktijdig tot ten hoogste 4 à 5 officiële echtgenotes in zijn tent halen. Kwestie van het geboortecijfer en een veilige oude dag op peil te houden. Die 5 huwelijken zijn dan ook meestal ruimschoots in de tijd gespreid, afhankelijk van de jaren van tot verstandkoming van de volgende bruid. Elke man boven de 15 jaar kan daarnaast ook ‘tijdelijke huwelijken’ aangaan, zoveel en met wie hij wil. Alles in eer en deugd, en bezegeld door de Plaatselijke Geestelijke, die daarvan leeft. Vooral die ‘tijdelijke huwelijken’ zijn in trek. En, zoals U weet, het is van de trek dat men moet leven! Vrouwelijke kandidaat-partners moeten tenminste 9 jaar oud zijn, en bereid zijn een inspanning te leveren voor het goede doel, naar het Lichtend Voorbeeld van de Profeet met Aïsha. Die ‘tijdelijke huwelijkscontracten’ worden afgesloten voor 1/4de uur, een ½ uur, voor 1,2,3 hele uren, al naargelang de kwaliteit van het aanbod, de prijs, enz, maar maximum voor 1 dag of 1 nacht, doorstrepen wat ongewenst is. Het zijn dus prestaties tegen het uurwerk, en er zijn wederzijds achteraf geen verdere verplichtingen. Video-opnames echter, zijn volgens de Syndicaten der Bevoegde Geestelijkheid, niet toegelaten. Ook is de Maatschappij niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen! Geen kredietkaarten! Betaling is altijd in vooraf, en altijd in cash.
Wij, Westerse mannen, kunnen vooral inzake echtscheidingen, voor wie het hem aangaat, nog leren van deze huwelijkstradities,. Om een van de harem-dames, wat ouder geworden, terug naar haar moeder te sturen, volstaat het dat de man 3 keer luidop, liefst voor getuigen, tot de echtgenote die hij verstoot, zegt ‘Ik verstoot U. Ik verstoot U. Ik verstoot U’ , zodat deze verstoten is voor God en Klein Pierke. Daarmee is de kous (en de relatie) af. Werkt secuur, kost niks en heeft als bijkomend voordeel dat haar bruidschat verworven blijft. Ook dat is Sharia!
Bij onze landbouwers, bezorgd dan voor de kwaliteit van hun veestapel, is dergelijk rol-systeem ten zeerste in trek.

Ik denk dat de Grote Hasseltse Roerganger een abonnement op dergelijke ‘tijdelijke huwelijken’ had/heeft afgesloten met de Marokkaanse Gemeenschap in Brussel. Wij zouden dat eerder hoerenloperij noemen. Maar juist door dergelijke kleinburgerlijke benamingen worden wij in het spraakgebruik van de Arabieren, ‘decadent’ genoemd….
--------------------

Verkoop vrouwenlingerie verboden in Oezbekistan

Het ziet er naar uit dat de dames in Tasjkent binnenkort krap zullen zitten inzake proper ondergoed. Het nieuwe districtshoofd van de hoofdstad van Oezbekistan heeft immers besloten om alle lingeriewinkels te sluiten omdat hij "het tentoonstellen van bh's en slipjes in etalages onkuis en ongeschikt voor kinderoogjes" vindt.

Volgens het radiostation Radio Ozodlik was kersvers districtshoofd Otabek Sadykov allesbehalve opgetogen toen hij zomaar lingerie open en bloot uitgestald zag liggen in de winkels van Tasjkent. Het nieuwe districtshoofd houdt blijkbaar niet van halve maatregelen en beval dan maar de lingeriewinkels de deuren te sluiten.

Zwarte markt
Volgens de website Uzmetronom ontwikkelt er zich nu razendsnel een zwarte markt voor lingerie. In deze voormalige Sovjetrepubliek is 88 procent van de bevolking moslim. (eb)

-------------------
Diagonaal herlezen
Ik geloof niet dat veel van onze eigen ‘autochtone’ dames ooit naar Oezbekistan zullen uitwijken. Dus gaat die zaak ons ook zeer weinig aan. Maar het is voor de poco-media een goede bladvulling, en het leidt de aandacht af….. Wij zijn het onze vrouwen verschuldigd, dat ze hier kunnen blijven, ondersteund waar het hoort, en geslipt waar het moet, maar dan alles wel perfect naar de laatste mode. Zoals wij hen het liefst zien…..
Het oog inderdaad, wil ook wat. Maar dan zwijgen we liefst ver de polica’s! Maar, ’n vraag aan de vele bi-patriotische Marokkaanse, Turkse of om het even welke Muzelmanse politica van Hoge Gisting : zou die een mening ter zake hebben? Of verkiest ze te leven naar de voorschriften van haar primitieve soortgenoten? Jongens, dat zal nog plezant worden : van kop tot teen schudden en beven, ter nauwernood in toom gehouden door wat frulletjes hier en daar, want de alles verhullende boerka is verboden!
Moe Vogels mag van geluk spreken dat ze ’n Vlaamse is! Geen zuchtje goesting naar zo’n drapeer-tafellaken, en wat meer is : die kan zich zo hard ze wil, rondom insnoeren als ’n uit de kluiten gewassen wandelende vleesworst…
Of wordt het straks, de O.O., zoals de Duitsers zeggen : de Oben Ohne….



Geen opmerkingen: