zaterdag 7 januari 2012

590 ONS VOLK WORDT LANGZAAM GEWURGD DOOR DEZE LEIDERS



Beeld uit de 30 dagen durende strijd

Waar een Leeuw gewurgd wordt door een troep Lynxen.
----------------
Dit artikel is gewoon een beetje tegengas op de stroom stroop om Di Jeanetto in Vlaanderen acceptabel te maken. Gewoon even slikken en doorlezen.
Om bij de Grote Bazen van het on-land (zie afbeelding) in de gratie te komen (en te blijven) doen onze eigen Grote Geesten in Boven-België precies wat van hen verlangd wordt. Zelf rijkelijk leven , de orders uitvoeren op een manier dat de tong niet weet wat handen en voeten uitvoeren, zich daarbij opwerpen als plichtbewuste verdedigers van het gewone volk, dat ze op deze manier letterlijk en figuurlijk naar de bliksem helpen.
Zoals het hen voorgezegd wordt : als er genoeg nieuwe mensen zijn, hebben wij de oude om in het zadel te blijven niet meer nodig. De zatte bazin van de Franse PS (Martine Aubry) vindt 35% in de goede Vlaamse Stad Rijsel echt GENIAAL. En zeggen dat er ooit Fransen voor echt minieme daden van collaboratie met een Vreemde Mogendheid bij bosjes tegen de muur werden gezet….
--------------

Kostprijs immigratie moet sneuvelen
De forse besparingsronde die de Vlaamse regering dezer dagen voorstelt heeft veel weg van een schijnvertoning. Terwijl er minutieus gezorgd wordt naar enkele miljoenen euro bij vervoersmaatschappij De Lijn, wandelt men met een wijde boog omheen de flinkste hap uit het Vlaamse budget: de kostprijs van de immigratie.

1,350 miljard

Uit de cijfers van de Vlaamse regering blijkt namelijk dat op het vlak van onderwijsbeleid voor leerlingen van allochtone origine jaarlijks 1,1 miljard euro wordt uitgetrokken. Daarbovenop zijn er nog eens de uitgaven van het inburgeringsbeleid, de kostprijs van het aandeel vreemdelingen in de sociale huisvesting en de uitgaven voor vreemdelingen op het vlak van werk, gelijke kansenbeleid, cultuur, jeugd en sport. De immigratie zorgt dus voor een jaarlijkse kostprijs voor de Vlaamse overheid van meer dan 1,350 miljard euro. Ter vervollediging: voor het hele land bedraagt dit bijna 8 miljard euro. In dit kader is het hallucinant dat men zich nu volledig toespitst op de kosten van De Lijn, terwijl een veelvoud ervan kan worden bespaard door het aanpakken van de ongebreidelde immigratie.

Nutteloos beleidsniveau

Daarnaast weigert men nog steeds het nutteloze beleidsniveau van de provincies af te schaffen. Deze geven jaarlijks meer dan 900 miljoen euro uit en bieden amper enige meerwaarde voor de burger.

Zolang de Vlaamse overheid een aantal taboes zoals de kostprijs van de immigratie, het voortbestaan van de provincies, de transfers naar Wallonië en Brussel én het gebrek aan fiscale zelfstandigheid niet in vraag stelt, zal Vlaanderen de neerwaartse spiraal verderzetten.
Bron : Vlaams Belang.org
------------
Bruno Tobback: ‘Handen af van openbaar vervoer’

Het gratis-beleid bij De Lijn? Houden zo. Een bus op afgelegen plaatsen? Houden zo. Hoog aanbod van bussen of trams in en rond de steden? Essentieel. Dat zijn de principes van het openbaar vervoer die in het Vlaams regeerakkoord staan en waar de socialisten niet zullen van afwijken, zegt SP.A partijvoorzitter Bruno Tobback.

Tobback is niet te spreken over de besparingsvoorstellen die circuleren voor De Lijn. "Wij zijn bereid om over ieder voorstel tot meer efficiëntie te praten. Maar handen af van de essentiële principes van een goed openbaar vervoer", aldus Tobback in Het Laatste Nieuws.

De SP.A heeft dat beleid afgedwongen en zal er niet aan laten raken. "Het is de prijs voor de beschaving, voor de kwaliteit van het leven in de steden en op het platteland."

"Het gaat er ons niet om steeds meer geld af te leiden naar De Lijn. Dat geld moet dienen om nuttige dingen te doen, die de mensen ten goede komen", zegt de SP.A-voorzitter.

"Het openbaar vervoer betekent de ontsluiting van het platteland voor mensen die geen auto hebben. Gaan we ze weer verplichten om achter de haard te blijven zitten? Een bus of een tram is een alternatief voor de auto om naar de stad te komen. Dat houdt de toegang tot de stad open en maakt het leven comfortabeler. Denkt u dat een winkelier in Leuven dat niet belangrijk vindt, dat de stad toegankelijk en leefbaar blijft, ook om te winkelen, niet alleen voor mensen met een auto?", aldus Tobback. (Belga/
Bron De Morgen
Peeters ten aanval tegen Peumans

In een keiharde brief vraagt Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) aan Jan Peumans (N-VA) zelf te besparen op de werkingskosten van het parlement. Hij reageert daarmee op de 'besparingssuggesties' van de voorzitter van het Vlaams Parlement eerder deze week. Dat schrijven de Concentrakranten.
Peumans lanceerde eerder deze week enkel mogelijke pistes om te besparen. Hij verwees daarbij naar De Lijn, openbare werken of onderwijs. 'Suggesties' die bij Kris Peeters blijkbaar in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Hij geeft Jan Peumans lik op stuk en vraagt hem om zelf te besparen.

In een brief van 5 januari schrijft Peeters: "Bij de opmaak van de begroting 2012 is de Vlaamse regering ingegaan op de vraag van het Vlaams Parlement om haar dotatie in 2012 te verhogen met 2,89 procent tot 89,2 miljoen euro. Zoals u weet wordt de Vlaamse regering intussen geconfronteerd met de gevolgen van de neergaande economische conjunctuur. (...) Dit noopt de Vlaamse regering om ook haar uitgaven te verminderen. In dit kader wil ik u vragen om te onderzoeken in welke mate er ook op de dotatie van het Vlaams Parlement in het kader van de begrotingscontrole 2012 kan bespaard worden".

Vrij vertaald komt het volgens ingewijden hierop neer: "Veeg eerst voor uw eigen deur vooraleer u met andermans zaken te bemoeien". (belga/
Bron HLN



-------------------
Diagonaal herlezen

Den Cleynen Toeback, in de familie gewend zijnde van bij de geboorte de koe bij de horens te vatten, vat hier inderdaad de vaars met vaste vuist, maar ziet alleen nog niet dat aan die horens geen echte koe meer vastzit, maar een mager scharminkel dat alleen nog vel over been is. Als ik maar hard genoeg roep, denkt het ventje, komt in die ballon wel vanzelf weer lucht in, en ziet niemand dat ik als Lijn-rechter niet eens meer binnen de Lijntjes aan het kleuren ben. Is typisch die Linxe tiktak om met veel verve, niet over maar naast het onderwerp te redeneren. Hola, denkt de zoon van zijn vader : vòòr die van de oppositie beginnen te schieten op de miljarden die we vergooien aan onze vriendjes, gaan we hen rap wat strooivuur voor de voeten werpen waarmee we warempel zelfs nog sympathie bij veel simpelen van geest zullen oogsten.
Bij het Openbaar Vervoer kan men inderdaad best een paar miljoentjes besparen, daar niet van, maar bij de Duizend-en-Één-Nacht orgie die het land maar liefst 8 miljard per jaar kost : daar mag niet eens over gesproken worden….want daar kent de kleine man niets van.
Daar zal ook niet aan geraakt worden. Liever nog meer eigen volk onder de armoedegrens jagen en hun pensioenen verminderen. Moeten ze maar zo lang niet blijven leven!
Maar Brunootje moet opletten! In Luik is de Magreb zich aan het bewapenen. P-Magazine miek er een mooie reportage over, waaruit blijkt dat de eenzame wolf van de Place Saint Lambert gewoon een een-akter opvoerde vòòr de eigenlijke vertoning officieel mocht van start gaan. Die Luikse Jihad-strijders willen namelijk de koe waarnaar Brunootje naast grijpt, zelf binnenhalen om van niemand meer te moeten afhangen. Omdat zij nu eenmaal niet lang meer willen leven van een aalmoes maar de hele reutemeteut willen binnenhalen.…..

Herinnert U zich nog? Boven de 20% beginnen ze eisen te stellen, die ze, bij de minste gelegenheid, met de wapens zullen afdwingen.
Dus zijn in feite die 8 miljard nog maar een begin. In hun ogen…..
------------------
O ja, dat 3de artikeltje, hier in extremis bijgesleurd uit HLN wijst op de vaudeville die wordt opgevoerd : de Grote Geesten vallen in ruzie over waar ze onze centjes niet eerst zullen uitgeven, maar over immigratie : geen woord. Immigratie is net lijk de heilige koe bij de Indiërs : die lopen ook allemaal vrij rond, steken heelder dagen geen poot uit, sturen alles en iedereen in de war, en nog ergst van al : bevuilen met hun uitwerpselen zonder omkijken heel de omgeving.

Geen opmerkingen: