zaterdag 14 januari 2012

602 WALGELIJKE GERUCHTEN OF WALGELIJK GEDRAG



Over lichaamstaal gesproken…..Deze Mevrouw is precies beschaamd over haar woorden!
Ze is Karine Laleux (eigenaardige voornaam voor een Bruxeloise!) en is een kort gekruld Brussels PS kip-ketje uit de toom kiekens van de Rode Opperhaan. Zij denkt dat de veren op diens waaierende pluimstaart beschadigd worden door die paar onverlaten die de volgens haar walgelijke waarheid over deze Kukuleku durven onder woorden brengen. Zij brengen volgens mij eerlijke geluiden over walgelijke zaken, waarbij wij, met ons slecht karakter, meteen denken ‘geen rook zonder vuur’…..Wij weten immers allemaal, dat belgenland gelijk staat met doofpot-land…. Dat er zo gauw men in de beerpunt roert, nog andere kwalijke geuren opstijgen : daarvoor dient toch het begrip ‘seponeren’
Maar troost U : een Groot Kaliber-Kukuleku op de hoogste trede van de kiekentrap, die ziet zo’n kort gepluimd scharrelkippetje nog niet eens staan. Ze stoot hem, de vriend des Konings, zelfs ferm tegen de fiere mannelijke borst! Scharrelen mag ze, achteruit, om beurt met elke poot, lijk de kiekens doen, om op den hof de fijnste brokjes voor hem klaart te leggen.
Amaai, Karintje, wat gade gij vertellen, de dag dat deze ‘geruchten’ open en bloot door ‘s Lands riolen stromen? Want geloof me : macht corrumpeert absoluut, en absolute macht corrumpeert absoluut! De kruik gaat zo lang te water tot ze ergens tegen een integer iemand van de zedenpolitie aanloopt. En als die dan daarenboven de verkeerde partijkaart bezit, dan vallen misschien wel meerdere kruiken ineens in stukken uiteen. Na de X1 dossiers in het zog van de affaire Dutroux, de nooit teruggevonden videoo’s waarvoor de Bende van Nijvel zo’n 28 mensen heeft vermoord, zou het misschien wel eens derde keer goede keer kunnen zijn…. Meteen, als ’t een beetje meezit, Mijne Heren, ook de kwalijke praktijken in de hoogste kerkelijke kringen opkuisen?

De mensen zullen U eeuwig dankbaar zijn!
-----------------

Lalieux klaagt walgelijke tweets over Elio Di Rupo aan

PS-Kamerlid Karine Lalieux heeft vandaag de "walgelijke geruchten" aangeklaagd die het extreemrechtse Kamerlid Laurent Louis (MLD) eerder op de dag via Twitter heeft verspreid over het privéleven van premier Elio Di Rupo (PS).
Op de microblogsite Twitter schreef hij over het privéleven van Di Rupo dat "iedereen de smaak van onze premier kent" en "een minderjarige vriend heeft dat onlangs nog ervaren in een Brusselse nachtclub". "Onder de 18 jaar spreekt men niet meer van homoseksualiteit", voegde hij er nog aan toe.

Terwijl het kabinet van de eerste minister niet wenste te reageren op de beschuldigingen, diende zijn partijgenote Karine Lalieux eveneens op Twitter Louis scherp van antwoord. "Trouw aan zichzelf brengt hij met zijn misselijkmakende geruchten de politieke wereld andermaal in diskrediet".

Geen bewijzen
Laurent Louis kan zijn beschuldigingen niet hard maken. Hij verwees naar een 17-jarige kennis die in een nachtclub door de premier benaderd was geweest. Di Rupo zou de club verlaten hebben nadat hij afgewezen was. Er werd geen klacht ingediend. Het Kamerlid zei wel dat er in het verleden processen-verbaal zonder gevolg geklasseerd werden, zonder evenwel details te kunnen geven.

Eerdere beschuldigingen
Elio Di Rupo was in 1996 slachtoffer van een lastercampagne door een homoseksuele fantast die de PS-politicus ervan beschuldigde hem te hebben misbruikt toen hij minderjarig was. Di Rupo werd door het gerecht volledige witgewassen. (belga/ep
Bron Het Laatste Nieuws
-------------------
Diagonaal herlezen
O ja, die Lynxe verheerlijking van de macht : alles kan, alles mag, zolang het maar niet uitkomt….Remember Domique Strauss Kahn : de man is vergrijsd in de ergste soort seksuele perversies, maar men dient zogezegd te zwijgen over zijn privé-leven. Zonder die kleine tegenslag in NY met die chocolatten dienstbode was de man, favoriet van Universele Rode Broederschap, heel zeker de nieuwe President van Frankrijk geworden.
O ja, Mevrouw Laleux is gestoord, dat ‘de politiek’ in als geheel weer wordt geschoffeerd. Jamaar, wat is het nu! Onwaardig gedrag mag want dat is privé, er over in ’t openbaar spreken, dat mag niet! Staat gelijk met ‘het ontbloten van de kroon’…..
Ontbloten van de kroon! Curieus dat het spreekwoord het niet heeft over het ontbloten van de hoed, of van de klak….
Precies of niemand weet, dat de grens tussen homofilie en pedofilie flinterdun is. Voor zover het ene al niet het gevolg is van het andere, of in het geval van de Grote Kukuluku’s, synoniem van elkaar. Is deze ‘liefhebberij’ trouwens in de antieke Griekse denkwereld niet bekend als ‘knapenliefde’? Dat worden dan ‘schandknapen’ in een Turkse of een Arabische achtergrond. Pastoorsvriendjes daarentegen hebben niet eens een naam. Wegens eerder hun zeldzaamheid?
Of wenst Mevrouw Laleux misschien een tekeningetje?
De Internationale Pers moet dezer dagen meesmuilend toekijken. Terwijl de tam-tams naar de ratingbureau’s druk doende zullen zijn….
En dat, Mijne Dierbaren, is meteen het lot van Vlaanderen : meegezogen worden richting de wenkende afgrond der Franscouillonerie, waar ‘Herenliefde’ in de tijd van de Zonnekoning heel normaal was aan het Koninklijk Hof….JaJa, als ’t in Parijs regent, druppelt het in Brussel….

Geen opmerkingen: