maandag 16 januari 2012

605 DE OPPER KUKULUKU ZIET KLAAR MIN OF MEER





In Beringen heeft men het begrepen….
-----------------------
di rupo botst met bond : "jullie leiden burgers naar afgrond

Premier Elio Di Rupo kreeg tijdens zijn nieuwjaarsreceptie in zijn thuisstad Bergen militanten van de socialistische overheidsvakbond ACOD over de vloer. Ze verdeelden er pamfletten waarin ze een aantal regeringsmaatregelen als antisociaal bestempelden. Di Rupo noemde de kritiek overdreven en beet van zich af. "Jullie leiden de burgers naar de afgrond", zei hij.
De vakbondsmensen verwijten de PS van Di Rupo te veel toegevingen te hebben gedaan tijdens de regeringsonderhandelingen. "Ik kan dat standpunt niet aanvaarden", antwoordde de premier. "We hebben achttien maanden nodig gehad om een regering te vormen om het uiteenvallen
van het land te voorkomen".

"Het is schandalig te denken dat de socialisten gezwicht zijn. Wie dat denkt, brengt het klimaat ter linkerzijde schade toe. Door dergelijke overdrijvingen leiden jullie de burgers naar de afgrond. De PS is erin geslaagd een regering te vormen en het land staat nog recht. In het noorden van het land zijn er andere gevoeligheden. Het noorden is goed voor 60% van de bevolking en is solidair met de 3,2 miljoen Walen, onder meer op het vlak van sociale zekerheid en gezondheidszorg en dat voor zeven miljard euro per jaar. De Walen hadden dat budget zelf moeten slikken als het land uiteen was gevallen", zei de premier.

Di Rupo benadrukte wel dat er nog wat onderhandelingsmarge was over de manier waarop een aantal regeringsmaatregelen zullen worden uitgevoerd. (belga/sam)
Bron De Morgen

-------------------
Diagonaal herlezen
Dank zij zo’n artikels, in De Morgen nog wel, is het ons mogelijk om binnen te kijken in het hart van deze roverhoofdman : vrienden-rovers, zo horen wij : we moeten content zijn : ons luilekkerleventje kan nog vele jaren ongestoord dor gaan. We hebben (ik heb) voor U misschien wel 2,5 + 5 jaar = 7 1/2 jaar, d.i. tot 2019 tijd en vooral geld gewonnen op rug van de Flamboches, de naïeve kloots uit Opper-België. Dat brengt ons, lui uitgestrekt in onze hangmatten, per jaar 7 miljard op. In totaal dus meer dan 50 miljard. Wij zijn dus letterlijk bezig ons RIJK te stelen. Immensément riche! Ik kom uit een der armste berg-gebieden van Italië, dus ik weet waarover ik spreek.
Zonder mij en de PS (in deze volgorde) zouden jullie nog armer zijn dan de armste Griekse duivel! Want buiten een Hellend Vlak en wat bossen, hebben jullie niets, helemaal niets om te kunnen geld aftroggelen van de toeristen. Jullie zouden, bij manier van spreken, het breekijzer zijn waarmee de EU opengebroken wordt. Wat dus niet gebeurt, dank zij het geld en de werklust van de Flamboches. Maar die mogen dat niet weten!n
Vergeet niet, les amis, dat die 7 miljard per jaar gerekend zijn zonder het deel van de interesten op de staatsschuld waarvoor Wallo/Brux voor het grootste deel verantwoordelijk is. De republikeinse Flamboches, maar ook onze eigen Universiteitsprofessoren spreken dus met recht en reden van 12 à 13 miljard per jaar. Zijn daarbij niet inbegrepen : de vele kleine faveurkes die de Flamboches zonder het te beseffen, voor onze rekening betalen. Denk maar aan die 5 miljard jaarlijkse bijdrage aan de Europese Unie die la Belgique betaalt en waarvan wij ruim de helft terug opstrijken onder de vorm van Europese steun aan Achtergebleven Gebieden. Wij hebben, voor de helft minder mensen dan zij (3,5 tegen 6,5 miljoen) dubbel zoveel staatsambtenaren dan zij. Wij bezetten overal de vetste postjes in leger, bij Justitie, bij de haute finance. Al onze mensen zijn dan ook nog dubbel zoveel ‘ziek’ per jaar als hun Flambochse collega’s. Jullie kunnen levenslang aan de mammelle van de werklozensteun blijven hangen en daarenboven daarvan maandenlang aan de zee gaan uitrusten : jullie zijn levenslange renteniers, van aan de wieg tot het graf.
Als jullie zich Ja? een beetje koest willen houden tot wij die boerkes heemaal hebben uitgekleed? We maken ze ondertussen op een deftige manier wijs, dat er misschien ooit eens een geldstroom op gang zal omen in omgekeerde richting…. Leugentjes die inslaan bij die lamzakken!
Attention les amis : hebben jullie er al op gelet hoe ik bij hen in het gevlei wil komen? Gisteren De 7de Dag niet gezien? Ik kwam nochtans voortreffelijk in beeld….Onze partij, de PS - Allah weze met haar - doet er alles aan om onze gele en blauwe Vlaamse collabo’s te mouwfrotten zodat zij hun mandaten behouden. Het is maar Bart Le Tisserand die momentanément un peu dangereus is, maar de voortekenen zijn gunstik dat hij onze kant kiest zo gauw hij kan. Zie maar naar wat kebeur in Beriken : daar kleurt nu reeds onze geliefde tricolore de verkiezingsborden! Die stad wordt trouwens binnenkort herdoopt tot Oursville….
Want bovenal, les amis : op demografisch gebied zijn we bezig met hen een kool te stoven waarvan ze geen 1000 jaar zullen herstellen : dank zij de PS en de open grenzen, met o.a. de ‘ethische verworvenheden’ van kindermoord en homo-huwelijken en zo, bezorgen wij de Franscouillons stilaan het overwicht in dit land. Wij hebben ervaring terzake opgedaan met de Flamboches zelf die in vroeger jaren naar Wallo/Brux zijn gekomen om ons vuile werk tegen een hongerloontje op te knappen, of om in het zweet huns aanschijns onze boerderijen, waarvoor wij zelf te lui waren, nieuw leven in te blazen. Na korte tijd zijn ze allemaal aangepast aan ons, en zijn het nos chers compatriotes geworden, die niet eens hun eigen taal meer speken. Hetzelfde zal gebeuren met al die vreemdelingen die wij met loze listen binnenhalen : hun leefloon immers wordt voor het grootste deel betaald door die Flamboches!
En, last but not least : wie door het land van Wallo/Brux reist, moet vaststellen dat de tijd dat het geduurd heeft en nog zal duren, het de moeite waard is geweest. Ons land is praktisch binnenste buiten gekeerd. Alles is vernieuwd met de mooiste en het beste materialen. Onze steden hebben zelfs in vel gevallen een futuristisch uitzicht. Ons openbaar vervoer heeft de modernste vervoermiddelen en- wat belangrijk is : alle rekeningen zijn betaald.
Les amis : laat deze Grote Kukuluku maar doen : zelfs in ons privé-leven (dat niemand aangaat) waar de keuze vrij is voor wie jong mals kippetjes-vlees of jong mals kaproenen-vlees lust : over de rekeningen hoeft niemand zich zorgen te maken : les Flamins, ces Boches du Nord, les Flamboches, reclameren wel, maar ze blijven, zolang la Belgique bestaat, braaf betalen!
En moesten jullie problemen krijgen met de zedenpolitie wegens te jeugdige kippetjes of te jonge kaproenen : geen zorgen. Zich wenden PS. De Grote Kukuluku zorgt voor de seponering der PV’s, en mits enig aandringen, voor de persoonlijke voldoening daar boven-op. Met een fris minister-postje of zo.
Psst
Ons Laurette, bijgenaamd La Cruella, is zoals iedereen weet, half om half van Algerijns/Limburgse afkomst. Als jullie gisteren in het Journaal op de V°RT Zwarte Lola van de MR samen met haar kindje op haar derrière hebben zien vallen op de ijspiste, dan moet U ook de moeder hebben gezien met de Arabisch lijkende hoofdtooi. Echt een pronte madam met een pronte kopvod. Wat meteen grotendeels het uitzicht van Zwarte Lola verklaart : tenzij ik me vergis : onmiskenbaar Mediterraan….
Geen wonder dat de aanvoer van vreemdelingen uit die contreien zo goed gepromoot wordt : beide dames hebben de handen op één buik : de buik van het eigen volk eerst!
Van de Flamboches wordt ondertussen wel politiek-correct gevraagd dat zij zich organiseren volgens het motto : ‘Weg met ons.’
JaJa, mochten diezelfde Flamboches maar wat meer op onderzoek trekken in de Franscouillonse pers!

Geen opmerkingen: