dinsdag 17 januari 2012

607 INSTABIELE STEDEN BEVORDEREN DE BEVRIJDING



Bewegwijzering heden in…Gent
----------------
Zeg nu nog dat de Frut niet objectief kan zijn en alleen maar in’t negatief over het Vlaams Belang schrijft. Lees en overtuig U zelf : onderstaande tekst beperkt zich – de uitzondering bevestigt de regel – 100% tot de feiten. Geen duiding, geen voorkeur, geen afkeer.
Zou het misschien kunnen dat deze houding ingegeven wordt door eerlijke schaamte? Dat men hoopt dat ‘het Antwerps Parket’ dat varkentje wel zal wassen? Want meer dan een populistische slag in het water zal het wel niet worden : ’t Stad zal argumenteren als een betrapte verkrachter, dat ze menselijker wijze alles gedaan hebben wat mogelijk is. Dat het kalf toch verdronken is, en dat zoiets de schuld van DeWinter zelf is, die zoveel ruchtbaarheid aan de zaak geeft, dat steeds meer en meer druggebruikers afzakken naar de Stad aan de Stroom….
In afwachting dat de Ploert (Knack) in de boeien wordt geslagen, wordt hem de nodige tijd gegund om te overleggen met de ware Meesters van ’t Stad, de Bevrijders in naam van de Sekte van de Wrede. Afhankelijk van hun desiderata en vooral van de bevorderingskansen van Janssens vanaf De Val van Antwerpen in een nabije toekomst, zal dan aan de drugsoverlast gesleuteld worden. In Allahs naam en dus met harde hand….
De uitslag is op voorhand gekend: zonder de sharia, geen bevrijding van ’t Stad voor de Islam, en zonder installatie van de Islam, geen bevrijding van de drugs. De drughandel is immers de voorbode van de inname door de Sekte van de Wrede.
---------------
Dewinter dient klacht in tegen Janssens wegens laksheid bij drugsoverlast

15:01 Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter gaat samen met enkele buurtbewoners van Antwerpen-Noord een klacht indienen wegens schuldig verzuim tegen burgemeester Patrick Janssens (sp.a). Aanleiding is de drugsoverlast in de buurt.
"Het incidentrijke weekend toont andermaal aan dat de drugsoorlog in Antwerpen volledig uit de hand is gelopen en dat drugsdealers zich blijkbaar onaantastbaar voelen. Niet enkel in Antwerpen-Noord, maar ook in Antwerpen-Zuid (Brederodestraat) stellen de drughandelaars op straat hun wetten", zegt het Vlaams Belang in een persmededeling.
"Dat het drugsprobleem in Antwerpen volledig uit de hand gelopen is, heeft veel - zoniet alles - te maken met het lakse beleid dat het Antwerpse stadsbestuur de voorbije jaren heeft gevoerd", vindt Filip Dewinter. "Antwerpen-Noord werd door het Antwerpse stadsbestuur beschouwd als een vuilbakwijk waar alle probleemgevallen (illegalen, drugsverslaafden, daklozen, prostituees,…) werden gedumpt. Voor het Vlaams Belang is het genoeg geweest."
Dewinter dient nu samen met enkele buurtbewoners van Antwerpen-Noord een klacht in tegen burgemeester Janssens wegens schuldig verzuim. Ze doen dat op basis van de artikelen 422bis en 422ter van het Strafwetboek, waarin wordt gezegd dat iemand die "het nalaat om hulp te verlenen aan personen in gevaar" strafbaar is.
Ook de Brederodestraat op het Zuid heeft een zwart drugsweekend achter de rug, met onder meer een massale vechtpartij op straat. De bewoners eisen dringend strenge maatregelen tegen de overlast. Lees ook: Ook de Bbrederodestraat schreeuwt om harde aanpak drugsdealers
Bron GVA
-------------------
Diagonaal herlezen
De hamvraag is dus of de Janssens lichtvaardig is blijven omgaan met zijn kiezers, die van voor en die van achter de toonbank waar “het spul” verhandeld wordt. Het antwoord? Als Burgervader had hij misschien moeten optreden, maar als lijsttrekker voor zijn volgende ambtstermijn zou dat een doodvonnis zijn.

Geen opmerkingen: