maandag 23 januari 2012

617 ISLAMOFOOB? NEE BEGOT !! SCHRIK !!!



De ratel : de Mata Moro (*)

Van onze dagen…
--------------------

Nu op alle gebied de begrippen die we van onze voorouders hebben, zoveel mogelijk uitgehold zijn, kan men beginnen met de nieuwe vulling. Angst, vrees, afschuw, schrik voor iets of voor iemand, is fobie geworden.

Zelfmoord is zelfdoding geworden : klinkt gezelliger voor de dader en minder affreus voor de nabestaanden, maar heeft wel hetzelfde effect : een vergrijp tegen het leven, tegen de menselijke natuur. Wat meer is, als bij dergelijke ‘doding’ de hulp van derden wordt ingeroepen, is het zelfs geen ‘zelfdoding’ meer, zeker geen moord met voorbedachte rade en in koelen bloede, maar wettelijk aangeprezen euthanasie. Als zoiets op grote schaal gebeurt, verandert dat wel even van naam, het wordt dan ‘Holocaust’ genoemd. Wat niet het geval zou geweest zijn, moest de oorlog anders, in het voordeel der Duitse socialisten, zijn afgelopen. Maar weeral : het begin van de eeuwigheid blijft hetzelfde….Stel U dat ‘Gedachtenisprentje’ maar voor : de geliefde voorbeeldige Mr X of Mme Y, op ../.. ‘uit het leven gestapt’. Qua voorbeeldfunctie kan dat tellen! Uit het leven stappen, net zo simpel bellen voor de volgende halte, en aan de verkeerde kant van de tram op het voetpad willen stappen, maar op de rijbaan terecht komen….

Enfin, al die nieuw ingevulde begrippen om de waarheid te verdoezelen : dat is wat men ons wil doen geloven. De verschillen worden, om het met een Koninklijk woord te zeggen, een beetje ‘omfloerst’. Zo ook onze collectieve vrees voor de moorddadige Islam : men mag het geen vrees noemen, want dat wijst op gevaar. Een fobie is een ingebeelde vrees : denk aan claustrofobie in een lift. Altijd een ondergrond van belachelijkheid….

Vrees voor de Islam is irrationeel, zegt men. Zie maar : al die attrociteiten gebeuren in verre vreemde landen met een totaal andere cultuur.

Precies! Dat is juist wat ons schrik aanjaagt : door al die vreemdelingen wordt diezelfde cultuur hier mee bij ons geïmporteerd! Zie maar naar de onderdrukking van en/of de minachting voor de vrouw in de samenleving. Zie de ‘eremoorden’. Zie de gedwongen huwelijken. Zie de besnijdenis van jonge kiond-meisjes. Zie het onverdoofd slachten. Zie het erfenisrecht onder de Sharia. Zie de vreselijke moordpartijen tussen Muzelmannen onderling. Zie de steniging van vrouwen, zelfs na verkrachte … Zie, in één woord, de Islam….

Nee, Meneer de Hoernalist : wij zijn geen ‘foben’ maar burgers die zien dat ‘the point of no return’ is overschreden. Onderaan dit ‘stukje’ geef ik dan ook een goede afdoende remedie tegen de Islam : efficiënt en niet eens dodelijk.
-----------------------


Europese islamofoben plannen overkoepelende beweging

Eind maart zullen minstens tien anti-islamitische, extreemrechtse groepen samenkomen in het Deense Aarhus onder leiding van de English Defense League (EDL). De bijeenkomst staat in teken van de oprichting van een overkoepelende Europese islamofobe beweging. Dat melden onder andere de Britse Daily Telegraph, de Deense krant Politiken en het Duitse weekblad Der Spiegel.

De keuze voor Denemarken is niet toevallig: de Deense Volkspartij (DVP) is, met 12,3% van de stemmen in de jongste Deense verkiezingen, éen van de electoraal meest succesvolle antimigrantenpartijen in Europa. Voorts heeft de Deense Defensie Liga naar eigen zeggen haar ledenaantal het voorbije semester met 60 procent kunnen aandikken.

"Het begin van iets groots"
De EDL heeft al eens een "Europese" manifestatie georganiseerd, in 2010 in Amsterdam. Hiermee wouden ze steun geven aan de Nederlandse islamofobe politicus Geert Wilders, die ondertussen afstand heeft genomen van de EDL. Hij wordt op 31 maart dan ook niet verwacht in Aarhus, schrijft de Telegraph.

De Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik onderhield wél goede contacten met de EDL. Stephen Lennon, die drie jaar geleden de groep oprichtte, verwacht niet dat het evenement in Aarhus al potten gaat breken. Het wordt nog niet groots, maar het begin van iets groots, voorspelt de gewezen voetbalhooligan. (belga/lf)
-------------------
Diagonaal herlezen
Remedie van persoonlijke inspiratie om de invasie te stoppen en terug te dringen : een soort hedendaagse Damiaan-Actie. De man Damiaan was niet voor niks de beroemdste Belg van de voorbije eeuw…
Een speciaal overkleed (met bijhorend hoofddeksel volgens de politieke kleur van hun partij) voor ieder die op elk niveau verantwoordelijkheid draagt voor de immigratie + de hen verkleefde media - noem het van mijn part een boerka - dus een overkleed zonder hetwelk zij zich in het openbaar niet mogen vertonen. Zij voeren gelijktijdig de ratel, zoals de melaatsen dat deden in de Middeleeuwen of op Molokaï. Zo kunnen de gezonde burgers zich tegen alle besmetting beschermen.
Betrokkenen kunnen aan deze maatregel ontkomen, door gewoon…uit te wijken naar de cultuurlanden die zij gepromoot hebben. Wij zijn er zeker van, dat als de geldkraan wordt toegedraaid, dit voorbeeld wel navolging zal vinden in die middens.
Het alternatief? Één reusachtige lynchpartij!
Bijkomend voordeel van de ratel en de speciale bovenkledij : impuls voor de textielwereld die al die lakenstof op dergelijk korte termijn moet leveren, en vooral een heropleving van de het ambacht van timmerman, om al die ratels in één keer te mogen aan de man brengen.
Neen, waarde vrienden in Denemarken, vergaderen brengt geen zoden meer aan de dijk. Want de dijken zijn, net als de open grenzen, al lang doorbroken. Ratels helpen wel. Want ze spreken een universele wereldtaal : mijdt de drager! We zouden het geheel zolas U ziet, dus met goed gevolg de Damiaan-actie kunnen noemen!
Zie afbeelding van dergelijke ratel met omschrijving hierboven.

(*) O! U weet niet wat een ‘Mata Moro is? Wist ik ook niet, voor wij in de naburige stad in Toscane AREZZO de jaarlijkse feestelijkheden met volksvermaak zagen. Het orgelpunt van de dag is het steekspel-tornooi met de Middeleeuwse lans door feestelijk uitgedoste ruiters met een ‘Saraceen’, uitgebeeld door een vastgezette pop meet schild op een staander. Ieder van de 4 stadswijken heeft zijn kleur en zijn favoriet en er wordt onder elkaar gestreden op leven en dood. De winnaar krijgt dan de trofee en de titel van ‘Mato Moro’, de ‘Morendoder’. Ik heb dit op deze blog reeds diverse keren omschreven! Als ik daarbij nog zeg, dat de wondermooie film La Vita è Bella in Arezzo op de Piazza Grande is opgenomen, dan is het een fluitje van een cent om met Google Maps daar te gaan rondneuzen…. Voor de omstandige beschrijving van de The Giostra del Saracino :
Zie http://www.seeyouintuscany.com/tuscany_travel_guide/arezzo_area/arezzo/giostra_del_saracino/giostra_del_saracino.html

Pssst
Ben ik nu zeer ongepast bezig? Ik denk het niet. Net als Geert Wilders doe ik niet aan haat zaaien : ik weet niet eens of zo’n zaad te krijgen is in de Wersterse wereld. Ik denk dat dit een overproductie is en beschermd uitvoer-product van de Muzelman-landen. Maar hier op deze blog : geen woord verkeerd over de voorhoede van hun bezettingsleger. Liever blode Jan dan dode Jan! Ik viseer voortaan uitsluitend onze eigen ‘Grote Geesten’ die alles beter weten, en ons met deze fataal ongezonde toestand hebben opgezadeld. Maar zeg eens, als zij erger dan ons te verdelgen zo maar parasieten of de Vlamingen als mestkevers en wilden behandelen(Ecolo bij RTBF, was bedoeld de Nieuwe VU), die zij zo nodig in een schutkring van de verdoofde rest van de bevolking willen afzonderen : wie zijn wij dan om niet met gelijke munt terug te betalen? Dat de term ‘schutkring’ van ’t Fransoos is overgenomen (cordon sanitaire), bewijst voldoende van waar de wind komt…

Kijk, dat men mijn volksgenoten van de Nieuwe VU als parasieten’ bestempelt, kan ik natuurlijk niet goedkeuren. Ik zou zeggen : ’t is een goeie die het zegt! Meneer Nollet van Ecolo zou best tweemaal nadenken voor hij zijn naam weggeeft, de kakschool broekvent!
Maar verdorie, onder ons gezegd en gezwegen, Vlamingen van het eigen kamp, zo lang zij zich noch als mossel noch als vis gedragen, vind ik ook dat er door hen op het Vlaams natiegevoel geparasiteerd wordt. In die zin heeft Nollet gelijk : de Nieuwe VU zijn parasieten, want zij kopen hun succes met vals geld! Art 1 van hun statuten staat voor een zelfstandig Vlaanderen, terwijl zij tot op de huidige dag onverdroten ijveren voor het behoud van België waarin datzelfde Vlaanderen verknecht wordt.
Ik vermoed zelfs, dat de NV-A veel straffer dan een nieuwe VU te zijn op het oog heeft : de voormannen willen de Nieuwe Beaujolais CVP-est arrivé worden! De nieuwe CVP-Staat onder de Driekleur, met een Zwarte Leeuw met rode klauwen en een rode tong : spreken en handelen als doortrapte belgicisten.
Begrijpelijk dat de commotie in de media blijft gaan over een 2 jaar oude mail van Minister Muyters! Stel U voor dat de discussie zou gaan over de belediging van Nollet in Mise au Point….Dan liep heel Opper-Belgie misschien reeds te wapen!
Begrijpt U waarom wij onder het koren moeten blijven zoeken naar kaf? Correctie : er moet naar kaf worden gezocht niet onder het koren, want in een tas koren kruipt het kaf altijd naar boven. En wat is, dank zij die dubbele moraal van de N VU naar boven gekomen in Vlaanderen? Precies! De Volks Unie Nieuwe Stijl! Maar zij zijn aan de winnende hand en wij zouden ons met ons kleine partijtje best wat gedimd houden tot na de verkiezingen. Is het toegelaten daarbij te wijzen naar de Overkant der taalgrens, bij onze tegenstrevers? Die hebben nog geen klein beetje lol met onze onderlinge ruzies!
Stoere eiken worden omver geblazen. Het zwakke riet buigt maar breekt niet!

STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

Geen opmerkingen: