donderdag 26 januari 2012

627 TWEE KEER SCHULDIG VERZUIM

.




Bij Angeltjes vond ik vandaag een eindje weegs uit een redevoering van Filip DeWinter over Antwerpse toestanden. Ze kunnen model staan voor iedere stad in Vlaanderen want de criminaliteit is er overal dezelfde. Wat echter alleen in Antwerpen kan, is de koe bij de horens vatten. Meer bepaald het uitschot bestrijden met hun eigen wapens : door het Gerecht in te schakelen. Alleen jammer dat het zo lang heeft geduurd en dat het zo weinig gebeurt!
In St Niklaas pakte Willox (SP) indertijd het Vlaams Belang aan met de zaak van de zwarte schepene, compleet uit de lucht gegrepen, omdat hij ongehinderd Frank VanHecke van het Vlaams Belang voor de Rechter kon slepen wegens een ‘persmisdrijf’ notabene door een ander gepleegd. Dat is zo iets als klagen wegens een persoonsvervangende belediging. Compleet nieuw in het Strafwetboek. Komt daarbij, dat als het persmisdrijf moest geweest zijn, die volgens de Grondwet voor Assisen moet komen. Een detail waar de Linxe vrienden even aan voorbij gaan. Vandaar dat de zaak blijft aanslepen.
JaJa : we leven in een ‘Rechtsstaat’ zoals U weet.
Dezelfde ‘Rechtsstaat’ is Anno 2012 op zoek in de Kelk naar verjaarde Schuldige Verzuimers van jaren geleden. Blij als een kind iedereen nog eens te kunnen doen klappen over zichzelf.
Als Grote Linxe Geesten lijk ‘de Pettriek’ in Antwerpen het voortgezet en ononderbroken misdrijf plegen hun stad te verloederen (=meewerkend werkwoord), is dat een schuldig verzuim dat al lang had moeten bestraft geweest zijn, geval per geval, moord na moord, beroving na beroving, verkrachting na verkrachting. Maar niemand heeft gebougeerd, en de Pers zwijgt als vermoord. De openbare opinie wordt niet gealarmeerd, zelfs niet nu het Vlaams Belang klacht heeft ingediend tegen maar liefst 80.000 misdrijven…. Waarom ook zou men zich gealarmeerd moeten voelen, alles wordt afgedaan als bla-bla vanwege Filip DeWinter om aandacht te krijgen voor de komende verkiezingen.
O, zal worden tegengeworpen, maar de Heer Burgemeester heeft zijn best gedaan, hij was alleen beperkt in zijn macht en in zijn middelen…. Net of dat er iets toe doet, want de Kelk zal, naast de verjaring, dezelfde excuses aanwenden om hun gerechte straf te ontlopen…
Het verschil in de twee soorten ‘misdadige schuldige verzuimen’ is dus dat (meestal) het bij de Kelk gaat om juridisch verjaarde zaken, en bij de Grote Geesten om voortgezette misdrijven die nog elke dag onder het oog van de ganse wereld voort duren.
De schuld van de verloedering van onze steden is net dezelfde als van iemand die zijn burgerplicht verzaakt bij een zwaar gekwetst verkeersslachtoffer op de openbare weg. Hij kon niet helpen, want was er niet op gekleed. En aan hulp inroepen heeft hij niet gedacht. Hem treft dus geen schuld…
Voilà, dat was een soort prélude op de speech van de Fluppe, die nu dubbel zo goed al smaken!
o-o-o-o-o-o-o-

De Antwerpse politiek is een onuitputtelijke bron van volksvermaak geworden. Partijen staan in de uitverkoop, schepenmandaten zijn in aanbieding. De politieke solden zijn in Antwerpen volop bezig. Politici wisselen in Antwerpen sneller van partij en van mandaat dan van ondergoed. CD&V, SP.a, N-VA en VLD zijn zo goed als onderling inwisselbaar. Uit de overloperij van hun respectievelijke mandatarissen is overigens maar één conclusie te trekken: het zijn communicerende vaten. De N-VA scheurt zich af van de CD&V en de CD&V vormt een stadslijst met de SP.a.. VLD-er Van Campenhout trekt naar de N-VA en ook de Turkse CD&V’er Ergün Top ziet de N-VA wel zitten. Toekomstig SP.a-gemeenteraadslid, Güler Turan, vatte het treffend samen in de krant: “Ik weet nog niet voor welke partij ik ga zetelen? Ik ben sociaal dus misschien SP.a. Ik ben een christen het kan dus ook CD&V worden. Maar ik ben ook Vlaming dus ook de N-VA maakt een kans”. Ondertussen wordt SP.a-schepen De Coninck federaal minister, Verbist wordt schepen voor sociale zaken om uiteindelijk de allochtone Turkse Güler Turan in een schepenzetel te hijsen als SP.a-verkiezingsgadget. Iedere partij heeft tegenwoordig zijn alibi-allochtoon. De CD&V doet het met Ergün Top, Groen! scoort met Meyrem Almaci, de SP.a charmeert de Marokkanen met Karim Bachar en de Turken met Güler Turan en De Wever moet het van de Congolezen hebben. “Bart De Wever for president” zag ik op een spandoek tijdens een anti-Kabilabetoging enkele weken geleden in Antwerpen. Wellicht verwarren de Congolezen de N-VA met de RVA. Van volksvermaak gesproken. Verleden week lanceerde Bart De Wever het voorstel om de voorhuid van Christus terug naar Antwerpen te halen. Proficiat, Bart, eindelijk een voorstel van de N-VA dat niet gekopieerd is uit het Vlaams Belang-programma.
70,7 % van de OCMW-steuntrekkers van deze stad zijn asielzoekers, immigranten of illegalen; 1 op 4 van de sociale woningen in Antwerpen wordt toegewezen aan vreemdelingen; meer dan 50% van de werklozen in Antwerpen zijn vreemdeling; 45% van de criminaliteit wordt gepleegd door vreemdelingen; 45,5 % van de kinderen van het lager onderwijs zijn moslim. De immigratie-tsunami zorgt voor steeds meer overlast en problemen. Het in eerste instantie de kleine man, de gewone Vlaming die hiervan de dupe is. Het Vlaams Belang kiest naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen uitdrukkelijk voor diegenen in onze stad die het niet cadeau gekregen hebben.
De gepensioneerde met een klein pensioen die op het einde van de maand de eindjes aan mekaar moet knopen, de bejaarde die ’s avonds de straat niet meer opdurft; de laaggeschoolde arbeider wiens job ingepikt wordt door een zwartwerkende Oost-Europeaan of Afrikaan; voor de kleine middenstander, cafébaas of zelfstandige die door steeds meer regels, belastingen en verbodsbepalingen het hoofd niet meer boven water kan houden, voor de Vlaamse man of vrouw die in de gettowijken van onze steden woont, werkt en leeft en zich hier niet meer thuis voelt, kortom aan de kant van de bange blanke man of vrouw die in deze stad de enige onbeschermde minderheidsgroep dreigt te worden.
De CD&V/N-VA/SP.a/VLD-meerderheid is er de voorbije zes jaar niet in geslaagd om van Antwerpen een veilige en leefbare stad te maken. Ik stel burgemeester Patrick Janssens als hoofd van de politie persoonlijk verantwoordelijk voor de meer dan 80.000 criminele feiten die jaarlijks in Antwerpen worden gepleegd. Ik heb dan ook niet geaarzeld om samen met een 10-tal buurtbewoners uit Antwerpen-Noord verleden week tegen hem klacht neer te leggen wegens schuldig verzuim.
-------------------
Diagonaal herlezen
Niemand mag denken dat op deze blog de kant gekozen wordt van ‘geestelijken’ met losse handjes tegenover kinderen. Al is er nog een hemelsbreed verschil met het doden van dezelfde kinderen in de moederschoot. Het kwaad dat zij verricht hebben voor dat klein beetje ongeoorloofd eigen genot, gaat veel verder dan wat men ons wil doen geloven en kan hen bijgevolg ook nooit vergeven worden. Zij hebben namelijk beetje bij beetje, geval per geval, de fundamenten van onze beschaving vernietigd. Voor altijd vernietigd omdat zij geen respect hadden voor het leven van anderen.
Hoog geplaatste criminelen lijk Janssens-de-Antwerpse-Snijboon hebben namelijk dezelfde misdaad, maar duizend maal erger, op hun geweten : zij hebben dezelfde fundamenten van onze beschaving moedwillig en met opzet jarenlang systematisch afgebroken. Zelfs niet alleen door ‘schuldig verzuim’, maar door actieve handelingen op de kap van het eigen volk.
Beide groepen schuldigen mogen branden in de hel! Met misschien dat ene verschil dat katholieken de vergiffenis der zonden heiligen als Sacrament, en de Grote Geesten daar ver boven staan.

Geen opmerkingen: