zondag 15 januari 2012

703 OVER PERSOONLIJKE VOORKEUREN VAN DIGNITARISSEN



De kampioen der vertikaal geklasseerde PV’s
---------------------------
Lettre ouverte aux citoyens de mon pays
“Ma vie au Parlement: entre dégoût et désillusion!”
http://www.mld.be/page/fr/118/lettre-ouverte-aux-citoyens-de-mon-pays.html
-------------------
Diagonaal herlezen
Mijn excuses, beste lezer, U met een LINK te hebben moeten opzadelen, maar de oorspronkelijke tekst zat dermate vol met SPAM dat die nergens op de blog aanvaard werd.
Misschien ook een probleem dat communautair geladen is?
Tochmet ’n dikke merci aan Polkum.
Zie http://blog.seniorennet.be/polkun/
Net als hij, geloof ik in de onschuld van deze Rode Opper-Kukuleku, die zijn verjaardag aldus viert op 28 december, Onnozel Kinderdag. De man ziet er nog veel onschuldiger uit dan een ongeboren kind in de moederschoot. En dat doet mij denken in verband met dezelfde moederschoot en pedofilie, wat van de twee het meest verwerpelijk is : knapenliefde of kindermoord. Vooral als het over de Kerk ging, kon het niet luid genoeg van de daken worden geschreeuwd :”van onze kinderen moeten ze afblijven” – een uitdrukking die niet geldt voor de rest van het establishment en al zeker niet voor de PS-chef. Dat jaarlijks meer dan 30.000 van dezelfde kinderen VERMOORD worden in de moederschoot : dat wordt gewoon een ethische verworvenheid van deze tijd genoemd. Men behandelt het ongeboren leven als een rotte vrucht, die moet ‘afgedreven’ worden. In de lessen biologie wordt niets meer geleerd over de bloemen en de bijtjes, maar worden er geleerde vreemde woorden in de kinderkoppen gehamerd : abortus provocatus ; dat is zelfs al geen vruchtafdrijving meer, het is gewoon de Mister Propre van de onderbuik. Deze moorden zijn trouwens volledig legaal, want ze worden uitgevoerd met volledige terugbetaling van de ziekenhuiskosten, met ons belastingsgeld dus. Dat klinkt als ‘Ge zult niet doden, tenzij ge er zelf beter van wordt’….
De kwestie met ons Regeringshoofd Di Rupo is alleen : hoelang duurt het nog vooraleer Bild of een ander boulevardblad er brood in ziet om de man te vierendelen. Mensen als Senator Laurent Louis uit de thuisstad van De Bende van Nijvel, leveren met hun bijdrage lijk bovenstaand artikel, hiervoor de nodige ammunitie.
Senator Laurent Louis is een afgescheurde Riberaal van de MR, is Franstalig, maar heeft blijkbaar het hart op de juiste plaats.

Geen opmerkingen: