zaterdag 11 februari 2012

547 STOP DI RUPO!

.
.

Belegering als zelfverweer
Waarbij de aanval de beste verdediging is
--------------------------------

Di Rupo in VL en B niet gelegitimeerd.
Mechelen, 2 februari 2012
Stop Di Rupo!
Vlaanderen heeft in de laatste 20 jaar 260 miljard euro verloren (€ 100.000 per werkende Vlaming). Dat geld is weggevloeid om een ziek Wallonië en een geldverslindend Brussel te onderhouden. Dat kan zo niet verder. Maar toch pakt Di Rupo uit met een nieuwe financieringswet waarbij goed geld naar kwaad geld wordt gegooid terwijl de zo gewenste responsabilisering zelfs wordt verminderd (Prof. André Decoster KU Leuven in De Tijd van 17-01-2012). De federale overheid krijgt versneld groeiend tegen 2030 fors meer geld toegerekend en bovendien wordt er jaarlijks 461 miljoen euro extra geld in het Brusselse moeras gegooid terwijl Brussel nu al overgefinancierd is met 550 miljoen euro.
Vlaanderen is de grote verliezer met een versneld dalende toerekening. Dat is pervers en onaanvaardbaar. Di Rupo legt de wensen, de signalen en de verkiezingsuitslagen van de Vlamingen gewoon naast zich neer en werkt aan een staatsmisvorming die de ambities van de Vlamingen fnuikt. Dat is mogelijk dankzij de naïeve en kortzichtige partijen CD&V, Open VLD en SpA die verraad plegen om postjes te veroveren.
Vlaanderen heeft het met hard werken eigen verdiende geld broodnodig voor de dringende behoeften van infrastructuur, innovatie, energie, milieu, onderwijs, onderzoek, sociale voorzieningen en de versneld toenemende vergrijzing. Vlaanderen kan zich de staatsmisvorming van Di Rupo niet permitteren. Daarom moet Di Rupo gestopt worden. De regering Di Rupo heeft bovendien geen Vlaamse meerderheid en is daardoor in Vlaanderen - en dus ook in België - niet gelegitimeerd.
Het nut en de meerwaarde van een Belgische federale regering dient in vraag gesteld. Het is dan ook logisch dat de bevoegdheden met de bijhorende gelden niet worden verhoogd maar worden afgebouwd. In Wallonië groeit het besef om een toekomst zonder Vlaanderen en zonder Brussel voor te bereiden: het Plan W voorgesteld door J-C Marcourt (PS) gesteund door belangrijke Waalse prominenten. Wallonië kan financiële hulp vragen bij Duitsland (Di Rupo was bij Merkel) en een overgangskrediet van 100 miljard euro bij de ECB en het IMF. De tijd dringt: Spitaels geeft België nog tot 2014, hooguit tot 2019 (Interview Spitaels door Le Soir in september 2011).
Ook Vlaanderen moet in hogere versnelling schakelen met de voorbereiding van een volwaardige onafhankelijke staat zodat chaos wordt vermeden en een beloftevol perspectief kan worden geboden. Zowel Vlaanderen als “buurland Wallonië” en Europa hebben daar baat bij. Nu er in Wallonië steeds meer prominente gesprekspartners zijn voor de onafhankelijkheid kan een en ander mogelijk worden?
Werkgroep Vlaanderen Onafhankelijk
Guido De Schuyteneer Coördinator werking.
E-post: vlaanderen.onafhankelijk@pandora.be
-------------------
Diagonaal herlezen
Heb hier alleen aan toe te voegen : stel niet uit tot morgen wat ge vandaag kunt doen. En wat meer is : vergeet niet : morgen is het misschien te laat!
Wat er moet gebeuren, is deze generatie van volksverlakkers voor de Vierschaar brengen van gekozenen door het volk, met slechts een vraag : wat was heel Uw leven Uw bijdrage in de levenskracht van Uw eigen volk. Is voorzien : één enkele straf : hangend aan de hals en toon gesteld worden met de hals in de strop aan de hoogste boom. Toen ik deze regels schreef, stond schavuit Tjeven Van Acker, die met de dagelijks groeiende hangkwabben, mij voor ogen. Voor lichtere gevallen kan de eeuwigdurende verbanning volstaan. Te voet naar de Noordpool.
Iedereen weet het : de levensduurte zwiert de pan uit, zodat wij binnenkort, dank aan de dagelijkse diefstal ten voordele van de Waalse hangmatters, opnieuw een volk van bedelaars of van meiden en knechten worden, geleid en bestuurd tot ‘over the edge’ door een bende syndicale profiteurs. Voorbeeld : de glanzend dikke baas van het ABVV (Rudy De Leeuw) die privé en ongezien gulzig mee smult aan de vuigste kapitalistishe trucs om geen belastingen te betalen. En maar lament geven op een ander!
Er ooit al eens aan gedacht, dat die onverantwoorde prijzen van brandstof louter het gevolg zijn van op het hoogste niveau verdoken politieke agenda’s? Er wordt er alles aan gedaan, om de petrol-boeren in vrouwenkleren naar de mond te praten : onze politiekers van hoog tot laag zoeken persoonlijk belang om goed te staan met de oilie-sheiks, of ze doen er minstens niets voor om de schade te beperken. Zodat Europa zijn goede geld met karrevrachten en scheepsladingen versluist naar het Oosten. Als tegenprestatie sturen die petrol-boeren het uitschot van hun eigen bevolking : daar is men ze kwijt, en hier moeten wij hen eten geven. Tot de storm losbarst en de poorten van binnen-uit zullen geopend worden om de kromzwaarden en de bom-gordels zonder slag of stoot binnen te laten. Nu al gaan hun raddraaiers zegedronken zo goed als vrij-uit uit de Rechtbank (Sharia4Belgium) : het was maar een proefbalonnetje, ziet U…..
Even ter overweging deze hoogst persoonlijke vaststelling.
Onder de mom van ‘godsdienstoorlog’ werd 1000 jaar geleden de Eerste Kruistocht ondernomen. Maar zijn de omstandigheden ten jare 2012 dan zò verschillend van deze van 1096? Toen, net als nu, ging het om grondgebied, namelijk de verloren invloed van Rome op Antiochië/Byzantium (de Oosterse Orthodoxe Kerk) terugdraaien door Byzantium zogezegd bij te staan in de strijd tegen de Arabieren. Tenslotte ging deze strijd om grondgebied. Alhoewel deze werd ingekleed in een godsdienstig kleedje : men wilde (400 jaar na datum) het Heilig Land ineens bevrijden van de Muzelmannen. Anders gezegd : de Paus had zijn kans geroken, de vijand was verzwakt en de Orthodoxen waren zo dwaas geweest de hulp van Rome in te roepen….
Een beetje surfen op het Internet kan misschien nuttig zijn om tot dezelfde vaststellingen te komen.
Vervang in de alinea hierboven ‘grondgebied’ door ‘geld’, wat in de economische context hetzelfde is, en U zult mij begrijpen.
In 1945 makte één enkele atoombom een einde aan de oorlog met Japan. In 2001 gingen de Twin Towers in NY tegen de vlakte, maar de USA was te laf om terug te slaan en om het wespennest uit te roken met een paar goed gerichte mokerslagen….
We staan op het punt om het geweten te hebben! Want Muzelmannen maken slechts compromissen, zo lang ze denken zelf zwak te staan. Het is een van de stelregels uit hun Heilige Koran!

Geen opmerkingen: