donderdag 9 februari 2012

643 DE ANTI ISLAM CABINE


De anti tegen alles cabine
Verboden te roken…..
Voor de gezelligheid moeten onze vrienden rokers dus buiten voor de deur, op straat gaan staan als bedelaars.. Tenzij er plots ene roept : ‘Eureka’ : Ik heb het gevonden. En wat blijkt? De man heeft een cabine met rook-afzuiging voor rokers in zijn hoofd. De gezelligheid + de rookcabine wordt binnen gedragen bij Mariaatje, vlak naast haar tapkast!
Zie afbeelding hierboven!
Kijk! Kijk! Het systeem blijkt zelf reeds in gebruik te zijn in de casino’s (waarvoor?), en als ‘rookvrije ruimte’ in onze stamcafé staat het dus een schitterende toekomst te wachten. Volgens Het Nieuwsblad, thans een van de meest populaire kranten in Laag België, is het een succes. Zie Zonhoven in de Kempen (Pour les gens d’expression Française : Bassecour du Soleil en Campine). Van daar uit zal het zijn triomftocht verder zetten, totdat de Wetgever met het Grote Verstand van die onnozele anti-tabak-wet helemaal in zijn tricolore hemd staat.
Ik ben wel geen cabinetard (!) op een of ander Ministerie, maar permiteer mezelf toch een paar niet-gecensureerde gedachten. Het roken denken ze aan te kunnen, en ook de fietsers toelaten door het rood licht te rijden, maar om als wetgever telkens terug gefloten te worden : daar moet ge universitair voor zijn!! Dat zijn dus super-begaafde wetgevers bij ons! Wetten maken die nog voor de eerste toepassing, al onwettelijk blijken te zijn! Leve de Vlinder-Regering!
Hoe lang zou het geleden zijn, dat er nog eens een wet werd gemaakt, die achteraf niet een beetje of een beetje veel moest worden bijgestuurd? Voorbeeld : de Arm der Wet de andere kant doen opkijken als jonge fietsers bij donker onverlicht in het verkeer komen, of zowel bij licht als bij donker als cowboys over het voetpad schuren : een goede scholing om later als volwassene elk gezag te tarten of om op 18-jarige leeftijd tegen een boom te knallen. Met als gevolg dat daarop alle andere burgers nog wat meer gepest worden, door flitscamera’s, door alcohol-controles en wat nog allemaal! En daarbij, niet te vergeten, ook nog een serieuze verzekerings-opslag te verduren rijgen….
Is het dan zo moeilijk om eenvoudige zaken eenvoudig te houden? Wie rookvrij op café of op restaurant wil : niet moeilijk : hij blijve weg uit die gelegenheden waar er gerookt wordt. Andere, rookvrije uitbatingen zullen daar niet rouwig om zijn, en zo kweekt iedereen een eigen clientèle!
In openbare ruimten waar mensen gedwongen zijn om op hetzelfde ogenblik op dezelfde plaats te zijn : daar kan een verbod welkom zijn. De toepassing van een wet moet immers afdwingbaar + controleerbaar zijn. In openbare ruimtes kan de sociale controle efficiënt gebeuren. En is het trouwens niet zo dat elke Ambtenaar 24/24 en 7/7 verplicht is om op te treden tegen om het even welke wetsovertreding?! In onze generatie werden wij zo groot gebracht!
Gewoon een paar principes gedurende korte tijd goed opschudden: het verbod laten stoelen op een eenvoudig principe. Primo : gaat het om een openbaar lokaal? Dan geen vrijheid van Roken/Niet Roken en Secundo : iedere Ambtenaar is, bij misbruik, verplicht op te treden. Cafés en restaurants die het roken toelaten, zullen er goed bij varen, maar ook de rookvrije zaken, omdat de mogelijkheden voor iedereen duidelijk zijn. De commerce vaart er wel bij, en de amusementswereld ook. Er is geen gezaag meer, en de Overheid kan quasi zonder speciale inspanningen de Wet doen naleven. Maar dat veronderstelt respect voor het gezag en dat is er niet meer. Omdat het gezag dat niet meer verdient. Simpel, toch!
Onze Grote Geesten maken, om zichzelf belangrijk te vinden, de zaken liefst zo moeilijk mogelijk. Geeft een ‘kick’ aan eigenwaarde en een bewonderende blik van hun lief.!
Het ziet er dus goed uit voor de fabrikanten van rook-cabines!
Het kan zelfs veel verder gaan! Volgens mij moet ook de bouw van dergelijke gemakkelijk verplaatsbare cabines best mogelijk zijn. Een modieus model voor privé-gebruik, op wielen, bijvoorbeeld. Voor modellen ‘per koppel’ is het misschien nog te vroeg : eerst moet het probleem van de zwaartekracht opgelost raken. Want die dingen kunnen misschien wel efficiënt zijn, ze zijn ook zwaar in de hand om er mee op straat te komen : a.h.w. met een glazen stolp van kop tot teen over Uw lichaam. Niet zozeer om met Uw tabaksrook niemand te hinderen, maar in hoofdzaak om vrij te blijven van vreemde besmetting van buiten-uit. Met kpgelvrij glas zouden zelfs de ‘probleem-wijken’ weer veilig te betreden zijn! Het zal dus verlopen met zo’n cabines lijk met de vroegere rolstoelen. Eerst komen er handbediende modellen die stilaan zullen geauutomatiseerd geraken. Ze moeten dan wel zeer licht bestuurbaar zijn, en voorzien va alle denkbaar comfort zoals verwarmde zitting en wasem-vrije wanden, met richtingaanwijzers, een toeter en met stoplichten. Maar bovenal zullen ze dienen voorzien te worden van ingebouwde GPS, GSM-antenne, en met verse luchttoevoer naar keuze : berglucht, zeelucht, boslucht of in een combinatie van alle drie. Voor echt onveilige buurten kan desnoods een kleine geschutskoepel bovenaan komen, met wendbare mitrailleur?
Zou men er al aan gedacht hebben, om een patent te nemen? Heeft men eigenlijk al een naam? Copyright in Flanders….Tja, als de burka kan, dan ook de anti-alles-cabine!
De mogelijkheid dat dergelijke cabines binnenkort eventueel beschikbaar komen voor iedere niet-Muzelman, maakt de lectuur van artikels zoals hieronder over moskeeën in Italia, best verteerbaar. Als Mohammed niet komt tot de berg, komt de berg tot Mohammed. Waarmee bedoeld wordt : als geen van beiden weg wil, moeten wij tenslotte iets doen om te overleven tussen al die lookbollen…..
De moskee-nieuwbouw hier in Italia.
Over de moskee-nieuwbouw in Italië vond ik inspiratie in het artikel bij Angeltjes, dat U integraal hieronder vindt. Ook de afbeelding helemaal onderaan van de muzelende Muzelmannen in Londen op hun bid-tapijtjes vond ik bij Ray. Waarvoor dank! Mensen : opgelet : het blijft niet lang meer bij woorden! Hou dat beeld (zie afbeelding) voor ogen als U binnenkort in het kieshokje staat : onze toekomst is zonder deze afkomst!
Met dank dus aan Angeltjes (en Floriaan Terbeke) voor deze heldere lichtstraal die mijn nieuw en beter Vaderland belicht…. Maar weeral : het platteland waar wij leven blijft gelukkig voorlopig gespaard van gelijkaardig verderf. Die glazen loop-stolpen zullen dus in hoofdzaak voorbehouden blijven voor de grootsteden. Toch zie ik ze daar zo populair worden in het straatbeeld als de rollator of het blindenstokje….
Niemand van de buren in onze omgeving in Centraal Italië heeft waarschijnlijk een lidkaart van het Vlaams Belang, maar moest het kunnen, er zou hier rap een nieuwe afdeling komen. Goed geweten!
De dag dat (hopelijk) binnenkort de Euro valt, komen hier onmiddellijk nieuwe verkiezingen, en samen met de oude vertrouwde Lire zal er dan een nieuwe golf van vaderlandsliefde over het land rollen. Alle niet-gewenste vreemdelingen kunnen dan binnen de 24 uur liefdevol begeleid worden naar de grens terwijl alle moskeeën meteen zonder voorwerp zouden zijn.
Bij jullie in het Hoge Noorden zijn de Muzelmannen in het verleden nooit doorgedrongen. Ze werden voor de poorten van Wenen voorgoed verslagen! Notabene door een Hongaars hulpleger! Hier zijn ze, de Saracenen, ooit wel (een beetje) doorgedrongen en de doodsangst voor hun kromzwaarden leeft nog altijd voort onder de mensen in de meestal onbereikbare bergdorpjes.
Als Griekenland dan toch ‘moet gaan, laat de doodstrijd AUB niet lang duren. De mensen daar hebben nu decennia lang aan den lijve ondervonden, dat onder Linxe & Syndicale dictatuur de bomen niet tot in de hemel groeien. En dat er niet tot in alle eeuwen der eeuwen Amen kan geleend worden! Ze zullen voortaan geen tweede keer dezelfde fout maken. Want nu komt de real-politiek om de hoek kijken : Griekenland is voor hetzelfde geld de rijpe appel die in de schoot van de Islam valt….Gewoon een blik op de kaart is genoeg, vooral als men weet dat de Turken, de erfvijand van de Grieken, met water uit de mond op de loer ligt om de sprong over het water te wagen….In de Geschiedenis is het altijd op die manier geprobeerd : via de Griekse overstap Italië binnendringen en dan doorstoten via Zuid Frankrijk naar de Pyreneeën. Om daar de hand te reiken aan de ‘Moren’ die Spanje veroverd hebben, zodat de verovering van de rest van Europa, tot Spitsbergen toe, kan ingezet worden… Dat plan is voorheen nooit gelukt, omdat vooral Italië een brok leek te zijn waarop de Muzelmannen hun tanden stuk beten. Maar deze keer zou het plan kunnen slagen omdat hun voorhoede al jaren de tegenstand langs binnen heeft uitgehold. Hun droom is de Halve Maan boven de koepel van de Sint Pieter te kunnen zien schitteren, en dat steken ze zelfs niet onder stoelen of baken…..


------------
Sicilië wordt binnenkort de trotse eigenaar van een mega moskee van meerdere miljoenen euro. De moskee, die in het middeleeuwse stadje Salemi in het zuidwesten van het eiland zal gebouwd worden, wordt gefinancierd door het emiraat van Qatar. De initiatiefnemers hopen dat het gebouw een referentiepunt voor de Siciliaanse moslims – en in het verlengde daarvan, voor heel Italië – zal worden. Dit gebouw geeft aan hoe snel de islamisering van Italië toeneemt; naar schatting wonen er momenteel 1.5 miljoen moslims.
De burgemeester van Salemi, Vittorio Sgarbi, kan men niet betichten van overdreven culturele of nationalistische gevoelens. Integendeel, hij is het perfecte voorbeeld van een Beulemans, die een open geest verwart met onderdanigheid. In La Repubblica laat hij optekenen: “Sicilië is dolblij de islam te mogen begroeten. Niets is belangrijker dan erin te slagen op een verstandige manier met de verschillende religies om te gaan. Dat is een van de redenen, dat wij de oprichting van een moskee, hier in Salemi, voor de burgers met een Arabische cultuur en taal toejuichen. Onze geschiedenis dwingt ons daartoe.”
Sicilië staat als symbolische locatie helemaal bovenaan op de lijst van de Italiaanse multiculturele hoogmis van de interreligieuze utopie. Laten we vooral vergeten hoe christenen en joden gedurende de twee eeuwen moslimheerschappij vervolgd werden. Toen is het de Arabieren niet gelukt het Siciliaanse volk te bekeren tot de islam; ze waren daarvoor veel te trots. Waar de moslims toen niet in slaagden, ondanks een gewelddadige bezetting, wordt nu met een rode loper binnengehaald. In de 70iger jaren kwamen ze massaal uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Met de bouw van moskeeën als gevolg. In Catania verrees in 1980 Italië’s eerste moderne moskee, gefinancierd door Gadhafi, gevolgd door de moskee in Segreta (bij Milaan) in 1988 onder de deskundige leiding van de moslim Broederschap. De Saoedi’s betaalden de mega moskee in de Eeuwige Stad in 1994. De Rome-moskee biedt plaats aan 12.000 gelovigen: ze is één van de grootste in Europa. De imam, een Egyptische radicale islamiet die geen Italiaans kon, werd geschorst nadat hij de 90.000 Romeinse moslims opgeroepen had tot de jihad.
Keren we terug naar het heden: er zijn momenteel naar schatting 500 moskeeën in Italië. Dan houden we de duizenden informele gebedshuizen en koranscholen in kelders, garages en pakhuizen buiten beschouwing. Vele van deze moskeeprojecten werden gepromoot door linkse politici, die een ideologische oorlog voeren tegen de katholieke kerk. Zoals in menig ander Europees land, hopen deze multiculturalisten door het aanprijzen en dulden van de islam, onze joods-christelijke geschiedenis te vernietigen.
Het is geen wonder dat de meeste Italianen tégen de omvorming van Italië in een islamitische republiek zijn. Enquêtes tonen duidelijk aan dat vele Italianen moskeeën als een “bezettingssymbool” beschouwen en meer dan 1/3 van hen wil geen moskee in hun buurt. De publieke verontwaardiging nam toe in 2006 toen de multiculturele burgemeester van Colle di Val d’Elsa, een pittoresk Toscaans stadje tussen Florence en Siena, besliste dat zijn stad de perfecte locatie zou zijn voor de 2de grootste moskee in Italië. Het gemeentebestuur, met linkse wereldverbeteraars in de meerderheid, besliste de grond voor de moskee aan diens bestuur te schenken, een bestuur dat ook banden heeft met de moslim Broederschap. De oudste bank van Italië, Monte dei Paschi di Siena, stapte in het project met een financiering van € 500.000. De lokale bevolking was woedend en slaagde er herhaaldelijk in de opening van de moskee tegen te houden. Hun acties gaf anderen de moed zich te verzetten tegen het inplannen en bouwen van moskeeën elders in het land.
In 2007 moest de burgemeester van de Noord-Italiaanse stad Bologna bakzeil halen bij de bouw van een mega moskee met een 6000 m2 gebedsruimte binnen een 52.000 m2 citadel, nadat aan het licht kwam dat het geld voorzien werd door de grootste moslim Broederschap van Italië, de L’Unione delle Comunità e Organizzazioni Islamiche in Italia. Naar schatting zouden 60% van de Italiaanse moskeeën direct of indirect bestuurd worden door de moslim Broederschap: de Italiaanse minister van binnenlandse zaken riep op tot een moratorium op de bouw van nieuwe moskeeën tot er een nieuwe nationale wet gestemd wordt om dit fenomeen te beheersen. Manes Bernardini van de Lega Nord: “Moskeeën groeien als paddenstoelen en de lokale overheid kan er niets tegen ondernemen omdat er geen nationale wet bestaat die deze structuren aan banden legt.” Na jarenlang protest van de plaatselijke bevolking besloot de Italiaanse regering in juli 2008 tot sluiting van de beruchte Viale Jennermoskee in het centrum van Milaan. Duizenden moslims kwamen naar het vrijdaggebed, bezetten de straten en veroorzaakten een onhoudbare situatie. Alhoewel de imam, de Egyptische Abu Imad, gevangen gezet werd wegens terrorisme, bleef de moskee open. In een andere daad van verzet én een ongelooflijke provocatie bezetten meer dan 5.000 moslims de piazza voor de Dom van Milaan om te bidden in de richting van Mekka. Mario Borghezio (Lega Nord) meende daartoe: “Het bidden tot Allah door duizenden fanatieke moslims is niets meer of minder dan pure intimidatie, een slag in het gezicht van de stad Milaan, die christelijk moet blijven.”
Moslims zien het anders. In 2010 hield een “verband van Italiaanse moslimzusters” een conferentie “De islam in Italië: de vervulling van een voorspelling” met als thema de moslim eschatologie (de leer der laatste dingen, het lot dat onvermijdbaar is) en het geloof dat de islam Rome zal veroveren. Bovendien wordt hun vertrouwen gestaafd doordat op lange termijn Italië niet meer genoeg Italianen zal herbergen om het anti-moskee activisme verder te zetten. Emma Bonino, een linkse politica en euthanasie activiste formuleerde het ironisch als volgt: “Om de demografische neerwaartse spiraal te onderbreken, zal Italië minstens 260.000 immigranten per jaar gedurende de volgende tien jaar nodig hebben, d.w.z. 3 miljoen nieuwe immigranten tegen 2020. De meesten van hen zullen moslims zijn.”
Floriaan Terbeke
Bron: Stonegate Institute

-------------------
Diagonaal herlezen
Deze morgen op RETE 4, in dit land een zeer populaire TV-zender met veel plaatselijk nieuws, bij de morgenkoffie een hele reeks reportages gezien in verband met deze ‘polaire’ winter. Al meer dan 40 doden in Italië, meestal in de door sneeuw en ijs afgesloten bergdorpen. Overal een soort tournee generale van burger-verwijten : omgevallen bomen op de sporen? En ook op de wegen, zegt U? “Geen wonder” wordt er geroepen uit het publiek : “er wordt niet gesnoeid noch iets onderhouden wegens geen geld”. Elektriciteitsdraden afgerukt? - “Al jaren niet meer gesnoeid boven de draden. Geen geld”.
Legertanks en half-rups-trucks moeten uitrukken om de bergdorpjes die afgesloten zijn van water, gas en elektriciteit te bevoorraden? Om medische noodgevallen te bereiken?
Brandweer en burgerbescherming kunnen niet uitrukken wegens ontoegankelijkheid van de wegen? O! Iedereen is verrast geweest door de sneeuw en de vries? In L’Aquila, het stadje hoog in de Abruzen dat een goed jaar gelden door een aardbeving werd verwoest, en waar de bevolking nog grotendeels in tenten en caravans verblijft (sedert Berlusconi weg is, is de wederopbouw stilgevallen), was de ‘Proteczione Civile’ niet in staat uit te rukken wegens…. geen benoeming van de nieuwe bestuurders? Onenigheid bij het Rode Gemeentebestuur?!
Kwam daar toch een jonge en zeker niet on-aardige jonge vrouw in beeld die gesticulerend en welbespraakt de nalatige politici van antwoord diende, toen die met veel bravoure kwamen uitleggen verrast te zijn geweest door Koning Winter. Walief?! Was het striemend antwoord, gevolgd door een razend applaus van het studio-publiek : ‘Verrast?! – Zelfs mijn hond wist het al dagen tevoren dat er hard weer op komst was’… Toen vervaagde de close-uo en kwam de dame anders in beeld voor het lege halfrond van het Parlement, terwijl op de loopband onderaan het beeld haar naam verscheen : Alessandra Mussolini…. Maar zelfs zonder die verduidelijking kon het kleinste kind raden wie het was : de nageziene en verbeterde her-uitgave van haar grootvader, de Duce, zonder eneige vorm van proces vermoord door de Italiaanse Witte +Brigade. Dezelfde welsprekendheid, dezelfde gebaren, dezelfde ijzeren logica in haar woorden….
Wij, Vlamingen, kunnen ons dat niet voorstellen! Bij ons speelt Freya Piryns, de kleindochter van Remi Pyrins, de dichter van ‘Het Gebed voor het Vaderland’, als speelmaatje van de zoon van Hugo Schotz, in het blauwe voortuintje : als kleuterleidster speelt ze senatrice voor Groen. Voortgaande op de gebruiken ten huize Schitz, wordt er bij haar thuis waarschijnlijk Frans gesproken.
JaJa, in de tijd van Benito Mussolini, haar grootvader, reden de treinen op tijd. In de tijd van Benito Mussolini bestond de maffia niet meer…. Maar toen kwam die verdomde ‘guerra’ het allemaal verbrodden. Ze zegt het niet, maar het komt zo over! En nu, bijna 70 jaar later, vriezen de mensen dood in hun bed. Omdat de Elite nog altijd leeft als erfgenamen van de Maffia van de Witte Brigade, en alsof ze pas gisteren de overwinning behaald heeft op haar tegenstanders.
Is het dan te verwonderen dat de naam Berlusconi weer opduikt? Omdat het Volk weet dat hij, en hij alleen de laatste restjes van de voorgaande jaren socialistische egotripperij kan wegwerken…… Als er op Rete 5 zelfs uitgebreid commentaar kan gegeven worden over hoe Marine Le Pen in Francia van de verkiezingen wordt weg gehouden, dan begrijpt men niet alleen de bergbewoners in hun winterse ellende, men moet ze gelijk geven.
O Ja! De blonde Mussolini kreeg ook een daverend applaus, toen ze voorstelde de kerken open te stellen voor de armsten onder de sukkelaars, om ze daar te voeden en onderdak te geven. Waarbij jullie daar in het knusse Noorden waar de (lege) kerken gezellig verwarmd worden, moeten weten dat nergens in Italië de mogelijkheid bestaat om kerken te verwarmen. Men is er alleen beschut tegen sneeuw en ijs, terwijl de ijskoude wind er afgehouden wordt.
Toen er uit het publiek een paar stemmen loskwamen om de hulp aan al die vele meestal criminele vreemdelingen liever aan te wenden voor de eigen bevolking, was de uitzending ineens afgelopen…. Met, eerder toevallig, het minachtend-afkeurend gelaat van de aanwezige Grote Geesten van de aanwezige de politici in beeld, als om te zeggen : ‘over die dingen praat men niet’…..
Ook bij ons hult de wind om het huis en blijft de lucht toe. Binnen is het weliswaar gezellig warm, maar toch moet ik regelmatig recht staan om een paar passen te lopen voor de bloedsomloop. Zelfs het wollen dekentje rond de knieën is niet bij machte om de koude te weren.
En nu ze ’t zegt, Mussolini-la-Bella : ook onze honden vertikken het om buiten te blijven in de sneeuw, iets dat ze anders zo graag doen. Als verwittiging kan dat tellen!




Jantje zag eens matjes liggen
O! Als voltapijt zo groot
’t Scheen dat Jantje ze wou tellen,
Schoon Sef De Witte ’t hem verbood….

Geen opmerkingen: