zondag 12 februari 2012

648 OVER DE GODSDIENST VAN DE WREDE

.
.




Levend verbrandde christenen in Niger! De daders waren islamitische soennieten! Leve de godsdienst van de vrede!
Bron : http://www.bloggen.be/roeland/
-----------------------------
Heb het even moeten nakijken op http://nl.wikipedia.org/wiki/Niger_(land) waant Donker Afrika is nu eenmaal altijd al een beetje aan de donkere kant geweest voor mij. Eerlijk gezegd : ik dacht dat Niger de hoofdstad was van Nigeria. Een beetje dezelfde fout als buitenlanders die denken dat Belgium de hoofdstad is van Brussels. De schuldige in de verwarring is bij nader toezien, de rivier de Niger, die misschien zelfs aan de bron ligt van het woord ‘Nigger’, neger…..Een Negeriaan dus, als veralgemening voor de Zwarte Mannekens.
Daar las ik, dat de bevolking van die ex-Franse kolonie, bestaat uit 80% Muzelmannen, en slechts 5% Christenen. Meteen wordt het verhaal achter de afbeelding hierboven duidelijk : de ‘godsdienst’ van de wrede is weer eens op zieltjsjacht geweest! Moet een opwindende gedachte zijn voor Sharia4B en het opent voor hen heerlijke perspectieven.
Let U even op het kaartje onderaan? Niger sluit aan op de zandwoestijn van de Sahara met een landsstreek die we kennen als de Sahel. Kijk, kijk, de uitgeteerde kinderlijkjes die we kennen van de aftroggel-bedelpartijen van de TV zijn dus in meerderheid kleine Muzel-diertjes! Kunnen die arme kindertjes niets aan doen, maar hun rijkere Muzel-buren wel! Waarom komt men in het decadente christelijke Westen bedelen, daar waar de eigen Muzelmanse mensen de andere kant opkijken?
Zou Allah dat weten, dat de christelijke God moet helpen om zijn kind-soldaatjes in leven te houden? Want zij die overleven en volwassen geraken, kunnen gemakkelijk via Gibraltar overwaaien naar het Kiel. Waar ze, luid en flink, ‘dankoewel’ kunnen kerven in Uw vel….. Is een ongemakkelijk maar te verwaarlozen nevenverschijnsel van de mondialisering zoals die gewenst wordt door onze Grote Geesten.



Geen opmerkingen: