donderdag 16 februari 2012

652 OVER VERBORGEN NIEUWSBERICHTEN

.
.




Demo-Toilet voor Nieuwe Belgen
------------------------------
Politiek correct: Wat ons nieuws op dit moment verzwijgt
Posted on 13 februari 2012 by E.J. Bron

In de zwaar gesubsidieerde “Aktuelle Kamera” (Tagesschau) worden deze dagen ´s avonds vreugdetranen over de komende eindoverwinning aan het eurofront aangekondigd, de oneindige kracht van de Duitse economie en de grote wijsheid van onze geliefde Führerin Angela Merkel wordt, net zoals ten tijde van de DDR, geprezen. En om te griezelen zijn er dan nog snel een paar beelden uit het gruwelijke Syrië of uit Griekenland. Het zijn van tevoren geprepareerde uniforme nieuwsberichten, die ook in de kranten staan. Het belangrijke nieuws vindt ondertussen ergens anders plaats.
Er zijn nieuwsberichten, die vele mensen interesseren. Ze zijn ook waar. Ze zijn belangrijk. Maar ze zijn politiek niet correct. En daarom worden ze in veel kranten en in de “Aktuelle Kamera” (Tagesschau) gewoon onderdrukt. Zo´n typisch bericht gaat puur toevallig over Turken. Uitgerekend de Turkse “Vakbond van de Democratische Pedagogen”, die men zeer zeker niet in de rechterhoek kan plaatsen, heeft een onderzoek naar de leesgewoonten in Turkije gepubliceerd. Turken lezen één maal in de tien jaar een boek. Terwijl in de VS 12% en in Groot-Brittannië 21% van de mensen regelmatig boeken leest, doe dit in Turkije slechts één op de duizend. Een Japanner leest volgens het onderzoek per jaar gemiddeld 25, een Fransman 7 boeken en een Turk slechts één boek in de tien jaar, aldus het onderzoek. En wat leest u? De koran. Dit is een van de vele actuele nieuwsberichten, die na het Sarrazin-debat over de nachtmerrie immigratie vast en zeker veel mensen zou interesseren. Maar we komen het niet te weten. Geen mooi onderwerp. En in plaats van een goed boek te lezen, winden de Turken zich op dit moment over ons carnaval op, omdat wij ze daar zogenaamd “discrimineren”. Immigratie is gewoon niet – zoals politiek correct wordt beweerd – een grote aanwinst.
Men ziet dat op dit moment zelfs aan onze Europese universiteiten. Daar moeten we nu aan immigranten uit bepaalde landen bijvoorbeeld uitleggen hoe men gebruik maakt van toiletten. We kijken pijnlijk getroffen de andere kant uit. We kijken ook weg als onze kerken worden geschonden zoals in Duisburg. En ook niet alleen in Duisburg. We hebben nu veiligheidsglas voor de ramen van kerken nodig – en de “Aktuelle Kamera” bericht hier niet over. “Neuk je God”, zeggen buitenlanders nu tegen onze priesters. En wij kijken weg.

We mogen nu ook niet meer het woord “zwartrijders” gebruiken wanneer medeburgers zichzelf bevoordelen in het openbaar vervoer. Dat is nu volgens migranten racistisch. Op zeker moment zullen wij via de “Aktuelle Kamera” gewoon te horen krijgen, dat we dit woord niet meer mogen gebruiken. Dat zullen ze ons mededelen.
Wanneer u, beste lezer, politiek niet correct bent, dan kan de internationale politie u nu arresteren. Dat gelooft u niet? Interpol is de Engelse afkorting van The International Criminal Police Organization (ICPO). Interpol werd in 1923 in Wenen opgericht en dient de internationale misdaadbestrijding. De zetel van de organisatie bevindt zich in het Franse Lyon. En Interpol heeft nu in Maleisië een journalist gearresteerd, die zich op Twitter kritisch had uitgelaten over de islam en diens uitvinder Mohammed. De 23 jaar oude journalist Hamza Kashgari werd in ieder geval op de luchthaven van Kuala Lumpur gearresteerd, omdat er een Interpol-arrestatiebevel uit Saoedi-Arabië vanwege “belediging van ene meneer Mohammed” tegen hem bestond. Zijn Twitter-kritiek op de islam werd in Saoedi-Arabië meegelezen. En daarom willen de Saoedi´s de journalist nu executeren. Uiteraard lezen we hierover in de Duitstalige media geen woord.
-------------------
Diagonaal herlezen
Wat mij betreft : het zal wel weer lichtjes racistisch overkomen, maar het is de realiteit, als we, met een beetje verbeelding, de Europese Joods-Christelijke-Humanistische beschaving op een tijdlijn plaatsen samen met de Chinese, de Indische, de Muzelmanse en de Afrikaanse beschavingen, dan stellen we vast dat de Muzelmanse minstens zo’n 600 jaar achterloopt bij de Christelijke tijdrekening. Misschien is het niet politiek-correct dit te vermelden, maar hun eigen kalender bewijst het : het Christelijk Jaar 2012 is bij hen slechts het jaar 1433. Maar wees getroost : doordat zij ietwat kortere maanden hebben, lopen zij ons stilletjes in. Mogen wij hopen dat dit niet alleen geldt voor hun kalender, maar ook voor de graad van hun beschaving…..
Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_calendar
Wijzelf hoeven inderdaad niet onnodig hovaardig te doen : de Chinezen zijn ons zo’n 3000 jaar voor, om nog maar te zwijgen van de Babylonische, de Phenisische of de Egyptische Beschaving. En al die andere waarvan we helemaal niets meer weten. Zoals de Noorse Vikingen, of de Germaanse voorouders, die ondergesneeuwd geraakten door de Romeinse, die daarvoor eerst de Griekse hadden overvluegeld….
En och gottkes toch, als simpele enkelvoudige zielen moeten wij ons niet zo zeer richten tegen aangespoelde individuen die letterlijk lijk in Viersel bij Pater Versteylen, leven in de brouwerij brengen : het maakt ons alleen maar kwetsbaarder van de kant van onze onderdrukkers, de politiek-correcten die ons voorschrijven wat we mogen denken. Die zwaaien met ‘Europese Mensenrechten’ die harder aankomen dan Universle Rechten van de Mens : een kat een kat noemen, is hier strafbaar, want dat is racisme : hadden wij dan niet verklapt, niemand zou gezien hebben dat het om een zwarte, of een bruine ging die helemaal gratis Uw plaats innam bij de Dokter. Wat meer is : we kunnen persoonlijk ook moeilijk stuk per stuk telkens zo’n vreemdeling onder de arm nemen om hem of haar als een pakketje over de grens te begeleiden. Wat wij wel kunnen doen, en goed doen, is onze onderdrukkers buiten bonjouren! De rest volgt dan wel vanzelf. Onze actie begint in het stemhokje! Maar dan liefst niet met als resultaat dat de zwaar in het vlees zittende lafheid in persoon met de bloemen gaat lopen. Eigenlijk is het : derde keer, goede keer. Geen op tafel dansende geitenboer in een zee van leeuwenvlaggen, die ’s anderendaags een na een al zijn beloften vergeet, geen dikke patapoef meer die op verkiezingsavond afspreekt van beter zijn Frans te oefenen, maar deze keer een Rechtlijnige uit de groep van de hardste keikoppige Keikoppen. Geen kruising meer van bibberende schoothondjes met tamme pluchen leeuwenbeesten, maar dreigende klauwende leeuwen op gouden veld die kunnen bijten.
Ik ben, zoals U ziet, vandaag in een milde bui tegenover vreemden Meer nog : wa zoude gij zelf allemaal niet doen om weg te geraken uit zo’n Prachtland waar een mensenleven nog minder waard is dan dat van een rat? Vooral als de tam-tams gaan dat het hier en bij de buren overal een land is dat overloopt van melk en honing, waar (volgens de Europese regels) de oorspronkelijke bevolking liefst zo vlug mogelijk moet vervangen worden? Na korte tijd, denken zij, dat gij Uw achterlijk Geloof wel zult achterwege laten om Frans taterend voor altijd de Vlamingen in de verdrukking te stemmen….Zij, onze verdrukkers, willen een maakbaar volk, dat met plezier kaartjes koopt om zijn eigen Flandriens te zien afzien op de fiets.. Zij denken dat het ras der Vlamingen, eenmaal afgewend van de voorvaderlijke zeden en gebruiken, zal opgaan in de Europese kikkerpoel die leeft werkt en hoereeert zonder God noch gebod….. Met een Primo Ministro als homo. O Pardon, met een homo als Primo Ministro….
Zij die dat denken en hopen, zij zijn onze verdrukkers, samen met de verraders van hun eigen volk uit de wegsmeltende kleurpartijen..
Het heeft lang geduurd, maar volgens de peilingen, in de Libre dan nog, komen de lauwen terug naar de ware schaapstal en deze peilingen bewijzen dat het Vlaams Belang de NV A(nders) nu leegzuigt. Dat moet zeer doen!
Onze financiële middelen worden (door verraad van de Tjeven) bestuurd van uit Parijs, net zoals onze energiebronnen. Zij het dat de schuld voor dit laatste veerraad bij de Sossen ligt, met medeplic htigheid van de Tjeven. Parijs zuigt op deze manier het leven uit het beendermerg van onze ruggengraat, en hier barst een discussie van alle duivels los over de index. Precies alsof dat iets zal oplossen van onze levensduurte, die veel hoger ligt dan in de ons omringende landen. De bevolking wordt verweten dat ze spaart, wat een normale reactie is in slechte tijden. Neen, zeggen de Rode Broeders : geld moet rollen : aan wat gij uitgeeft, verdient een ander zijn boterham….
Dat is krek dezelfde redenering als ‘alles moet gratis’….. Daar is men, als het telaat was, van teruggekomen! Gratis bestaat niet. Precies hetzelfde als de spaarboek die van iedereen leeg geraakt is en er geen centjes meer zijn om anderen iets te laten verdienen. Dan is het gewoon zoals het socialisme overal ter wereld wil bereiken ; alles en iedereen even arm….
m.a.w. : de mensheid staat weer aan het begin. Waar er na korte tijd weer nieuwe armen en nieuwe rijken zullen zijn….

Geen opmerkingen: