zondag 19 februari 2012

657 BOVENSPITTEN WAT ONDER DE MAT GEVEEGD WERD

;
.
.


Hongarije!
Herinnert U zich de recente geschiedenis van Hongarije? De Grote Oorlog was verwoestend : verscheurd, geamputeerd, herverdeeld, vernederd en door de Mogendheden wegens deel uitmakend van de verliezende partij, zo goed als van de aardbodem weggeveegd. Gedurende WO II gedeeltelijk opgeveerd, maar achteraf dubbel en dik opnieuw onder de knoet gehouden onder communistisch bewind. Tot het Sovjetrijk zelf uiteenviel…. Na vrije verkiezingen met een overweldigend succes voor de traditionele waarden, werd de nieuwe Grondwet gestemd en goedgekeurd. Viktor Havel was de Nieuwe Man en dart zinde Europa niet! ! De laatste Rechters, nog benoemd onder het communistisch bewind, werden meteen vervroegd op pensioen gesteld…Een schande vinden de Euro-dictators, want die Rechters waren zo’n goede en gewillige geestesgenoten, Maoïsten zoals Barbarosso. Maar er is meer. De nieuwe Grondwet erkent dat de Christelijke Leer de Staatsgodsdienst is en volgens de E.U. mag dat niet! Want dat staat haaks op hun vriendjespoltiek voor de Muzelmannerij.
Wilt U er op letten, dat volgens de Dikke VanDaele er geen Muzelvrouwen bestaan, maar alleen Muzelmannen?! Hoe zou dat toch komen, denkt U? Zetten die zichzelf voort, of wa?

In Zwitserland komt er een volksraadpleging over het sluiten van de grenzen voor nog meer avonturiers : moesten de Euro-dictatoren kunnen, ze zwierden de Zwitsers naar beneden met het hoofd voor van de hoogste bergtoppen ….Dus doen onze media met dat referendum lijk met het Vlaams Belang : doodzwijgen. De kop in ’t zand steken. Onder de mat vegen. Doen alsof het niet bestaat….
Waarom de Eur-potentaten dan zo giftig zijn telkens de (nieuwe) Hongaarse Grondwet ter sprake komt, is in hoofdzaak omdat deze de media intoomt om nog verder hetzelfde te doen zoals onze media al jaren doen : er maar op los liegen om zo veel mogelijk Progressief Linx en Muzo-fiel uit de hoek te komen. Ja, ik weet het! Muzofiel is een nieuw woord, hier en nu ter plaatse uitgevonden. Het is het tegenovergestelde van Muzo-foob…. Misschien wordt ondergetekende wel onsterfelijk wereldberoemd door de uitvinding van deze 2 woorden. Er bestaan Anglo-fielen en -foben , en Germano-fielen en –foben, en om niemand te discrimineren moeten er ook MUzofielen en Muzofoben zijn! !
Kan ik er aan doen, dat ons verstand bijna tilt slaat bij het zien van een blonde Zweedse Schone in bikaniet, en al helemaal niet bij een vormloze gestalte in zwarte rouwkledij?! Ik, en niet ik alleen, ben het product van meer dan 2000 jaar menselijke vooruitgang…

De 3 aapjes van hierboven even aan kant laten AUB tot onderaan deze alinea. Stel U voor : De 7de Dag in Hongarije mag voortaan niet meer op het scherm, als er alleen zoals bij ons Linxe, Half Linxe of Heel Linxe partijen aan het woord komen. Naast al wat ‘Sinistra’ is ( = het Italiaanse woord voor Links! de klankverwanrtschap is niet mijn schuld!) Centrum L of Centrum R, mag/moet dus ook het plaatselijk Vlaams Belang op de buis. Geen wonder dat Vrhfsdt, De Wael & Cie, de V°RT op kop, daarvoor een aap in z’n aanhangsels zouden bijten! Arme aapjes van hierboven! Zo kapotgesabbeld aan hun einde moeten komen….
*********************

Hier volgt dan nu het aangekondigde stukje met diverse onderwerpen die overal onder de mat geveegd werden. Let wel : deze bron is niet lijk de Linxe broederschap, die het altijd klaar staan met het afschermen van hun bronnen, zodat er niet kan gecontroleerd worden. Rechts speelt hier, als naar gewoonte, en zoals het hoort, open en bloot en geeft zijn bronnen prijs. U kunt gerust controleren : het staat er zoals het gebeurd is!

***********************

Onderdrukt nieuws: Opnieuw een kanonnade van verzwegen informatie
Posted on 18 februari 2012 by E.J. Bron

De schrijver van deze bijdrage heeft nooit in buitenaardse wezens geloofd. Intussen hoopt hij hartstochtelijk dat er buitenaardse intelligentie bestaat. Op aarde is hiervan namelijk steeds minder aan te treffen. Dat bewijst de actuele keuze van de door onze media verzwegen nieuwsberichten.
In Londen heeft vorige week Justice Ouseley, een rechter van de, High Court, christelijke gebeden in raadhuizen van Engeland en Wales verboden. Het is een moslima, die ons tegen de achtergrond van zulke beslissingen voor gek verklaart en ons ertoe oproept eindelijk weer op te komen voor onze waarden. Maar wij gaan gewoon politiek correct door: vanaf 1 maart 2012 mogen de medewerkers van de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT geen kruis meer dragen. In het christelijke land is men bang om moslims te “beledigen”. British Airways hanteert deze politiek correcte richtlijn al langer. Ondertussen werd in Groot-Brittannië de 23-jarige meneer Islam veroordeeld. Hij verkrachtte vrouwen in Londen, die na het invallen van de duisternis nog alleen over straat gingen en motiveerde zijn gedrag met de uitspraak dat hij immers een praktiserende moslim zou zijn. Dat zou gewoon zo zijn in zijn cultuur. In een ander geval heeft een uit de Oriëntaalse cultuurkring afkomstige familie in Groot-Brittannië een 10-jarige als seksslavin gehouden. Dit deden ze tien jaar lang. Als de daders Europeanen zouden zijn geweest, dan zou het een schandaal zijn. Zo echter wordt het politiek correct genegeerd. Zoals zoveel dingen: In Wenen werd de islamdeskundige Elisabeth Sabaditsch-Wolff in december 2011 wegens kleinering van religieuze leren ook in tweede instantie gerechtelijk veroordeeld. Ze had waarheidsgetrouw gezegd, dat de islamuitvinder Mohammed geslachtsverkeer met een kind had. De rechters bestreden bijvoorbeeld niet, dat Mohammed geslachtsverkeer met een 9-jarig kind had (dat leren moslims immers ook zo in het islamonderwijs). Zo´n uitspraak van niet-moslims tegenover moslims is gewoon al een kleinering van religieuze leren. We onderwerpen ons gewoon. In wenen vindt op 10 maart 2012 de “kalifaatconferentie” plaats. Daar praten dan radicale islamisten er met elkaar over wanneer en hoe ze in het Duitstalige gebied een islamitische dictatuur kunnen invoeren. Daar wordt dan tegen onze westerse democratie opgehitst en door Allah´s groene nazi´s tot haar vernietiging opgeroepen. En we kijken politiek correct weg. We willen per slot van rekening tolerant zijn. We zijn gewoon alleen nog maar gek.

In Cincinnati/Ohio betaalt een school de leerlingen er nu voor dat deze in de les verschijnen. U hebt het goed gelezen: oudere leerlingen krijgen 25 dollar en jongere 10 dollar. Waarschijnlijk is het slechts een kwestie van tijd dat dit systeem ook in het Duitstalige gebied als “vooruitstrevend” wordt ingevoerd. Dat zou immers gefinancierd kunnen worden met de nieuwe strafbelasting voor kinderloze mensen. Het motto is nu: verwekken of betalen. Daar is vooral onze geïmmigreerde grote familie met 2600 (!) leden blij mee en verzekert zodoende haar eigen toekomst. Een baby, die vandaag wordt geboren, zal volgens de nieuwste wetenschappelijke informatie in westerse landen tussen de 100 en 150 jaar oud worden. In deze tijd van leven kan men dan nog meer idiotie onderbrengen.
De wereld wordt gewoon steeds gekker. Een ander voorbeeld: Dertig minuten na de melding over dood van Whitney Houston heeft Sony Music de prijs voor digitale MP3-muziek van de zangeres met 60% verhoogd. Uiteraard verzwijgen Duitstalige media dat.
Onze media verzwijgen ook wat er op dit moment in Egypte gebeurt. De Moslimbroederschap heeft immers met overweldigende meerderheid de verkiezingen gewonnen. En nu chanteren deze islamisten de Amerikaanse regering; Als de VS het geld voor de nieuwe radicale regering in Cairo vermindert, dan zeggen ze gewoon het vredesverdrag met Israël op. Dat willen we liever niet horen. De Moslimbroederschap gedraagt zich overigens in Europa net zo. En wij vlijen de Moslimbroeders. Terug naar het Nabije Oosten: Onze “democratische” nieuwe vrienden van het bevrijde Libië hebben voor de VN een voorproefje van hun begrip van mensenrechten gegeven – en een haatrede tegen homoseksuelen gehouden. Hebt u daarover gelezen in de Duitse (Nederlandse?) media? Nee, want om daarover te berichten is immers ook niet politiek correct.

Het Britse dagblad Daily Mail bereidt zijn lezers op dit moment voor op de burgeroorlog in Europa. Het dagblad schrijft, dat het hier al heel lang voor heeft gewaarschuwd. Dat komt iemand vast en zeker bekend voor.
Wanneer u eerstdaags na een inspannende dag dus in alle rust lekker wilt ontspannen voor de televisie, dan kan het gebeuren dat plotseling alle honden in het land ineens heel hard beginnen te blaffen. Nee, dan is niet de burgeroorlog uitgebroken. Dat heeft dan veel meer te maken met een hoge frequentietoon, die mensen niet kunnen horen, maar honden wel. Die toon wordt tijdens iedere reclame op de tv voor hondenvoeding uitgezonden. De hond rent dan naar de luidsprekers van de televisie. Het baasje en het vrouwtje van de honden moeten ertoe worden aangezet om goed te kijken naar de reclame en precies dat hondenvoer te kopen. Per slot van rekening is hun lieveling hier helemaal enthousiast over. Dit wordt op dit moment in Groot-Brittannië getest. Er bestaat op de reclame op televisie nu echt een verborgen toon voor honden. We worden gewoon iedere dag een beetje gekker.
Bron:
http://tinyurl.com/7wemhwx
Auteur: Udo Ulfkotte
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Geen opmerkingen: