donderdag 3 januari 2013

1123 - ZONDER HET CORDON VOELT LOUIS MICHEL ZICH BEDREIGD

.


.

1123 - ZONDER HET CORDON VOELT LOUIS MICHEL ZICH BEDREIGD



Daar wordt op geklonken





Als die strik maar niks verkeerd voorspelt…

***





Even bij http://blog.seniorennet.be/polkun/ over het muurtje gekeken. Is trouwens voor iedereen een dagelijks aanradertje.

Zal aan L. Michel niet veel woorden vuil maken : de man is zo al smerig genoeg. Wedden, dat als die vent moest kiezen, wie op goederen-wagons moet weggevoerd worden, de invasie-BTK (Born to Kill) domineerders of de rechtlijnige Vlamingen, hij de Vlamingen aanduidt?

En met zo’n soldaten moeten wij naar de oorlog!



***

Ter zake :

vandaag, 12:00



Minister van Staat Louis Michel (MR) noemt de uitspraken van CD&V-senator Rik Torfs over het cordon sanitaire tegen het Vlaams Belang "gevaarlijk". Michel zei dat donderdag op de RTBF-radio.

Woensdag stelde Torfs openlijk vragen bij het cordon sanitaire. Het cordon heeft volgens hem een aantal negatieve gevolgen gehad en zou best "stap voor stap vergeten worden omdat het een groot deel van de Vlamingen stigmatiseert".

Pedagogische uitleg

"Ik begrijp die uitspraken van Torfs niet. Ze zijn gevaarlijk", reageerde Louis Michel donderdag. De gewezen Europees commissaris blijft erbij dat er niet kan bestuurd worden met een partij die "racisme, uitsluiting en sociale onrechtvaardigheid" predikt.

De "pedagogische uitleg" van Torfs, met name dat het cordon een verklaring is voor het succes van Bart De Wever (N-VA) en voor het status quo bij de traditionele partijen, is volgens Michel wel "nuttig, maar niet doeltreffend tegenover een partij die vasthoudt aan simplistische uitspraken en die probeert om de meest verwerpelijke dingen in de menselijke natuur boven te halen".

***





Natuurlijk zijn de Franscouillons bang. Zonder cordon zijn ze immers in de kortste keren al hun privilegies kwijt!

Kan de Heer (?) L. Michel één voorbeeld aanhalen van door het Vlaams Belang toegepast‘ "racisme, uitsluiting en sociale onrechtvaardigheid" die verder gaat dan slogan-taal, omdat slogan-taal nu eenmaal de enige mogelijkheid is om aan het woord te geraken. De Vlaams Belangers dealen geen drugs, vormen geen dieven-bendes. Ze leven niet van de krijg en van het saccochen-trekkebn. Integendeel, ze werken voor de boterham en voor iets meer, zelfs om de monden van de volksgenoten van L. Michel de mond open te houden. L. Michel zou er goed aan doen, om iedereen daar in schoon Vlaams te leren zeggen : ‘Mercie voor al die mooie jaren, maar hypocriet’t is nu genoeg geweest – we trekken van nu voort ons plan….Maar L. Michel is een vuil ongeschoren hypocriet ventje. Waarom komt hij er niet voor uit, dat gezegd cordon de laatste verdedigingslijn is voor het belgicistisch profitariaat?

Maar de klok op de afbeelding hierboven loopt. Het is zelfs al enkele minuten na 12 uur…..En daar drinken we op!











Geen opmerkingen: