zondag 6 januari 2013

1130 - ZWAAR WEER OP KOMST WEGENS NIEUW FILMPJE

***


Zondag 6 januari

Driekoningen

Zon 8u44-16u54

HH Melchior, Balthazar, Gaspar

De drij koningen doen de dagen lengen en de nachten strengen

-------------------

Driekoningen Dag : in Berlusconi-land is dit een dag groter dan Kerstdag en Oudejaar samen. Het is het kinderfeest bij uitstek, net als bij ons Sinterklaas, Befania, dat zowel in de palazo’s als in de kleinste hutjes, naar oude tradities, met praal en pracht wordt gevierd. Pas na vandaag zijn in het gehele land, de Feestdagen voorbij, en gaat iedereen terug aan de bezigheid die sedert de Kerst is blijven liggen. Befania wordt voorgesteld als een vliegende Kristien Hemmerechts op een bezemsteel.

.

1130 - ZWAAR WEER OP KOMST WEGENS NIEUW FILMPJE









Wie zei daar ooit weer, dat een gewaarschuwd men er twee waard is? Onze veroveraars, de Moslims, zullen zich binnenkort weer op hun lange tenen getrapt voelen wegens weer eens een filmpje over Mohammed, de woestijn-rover van meer dan 1400 jaar terug. Dat onze landen hen een zalig leven bieden, is even van geen belang. De meesten van ons, noch de meesten van hen, realiseren zich dat niet, maar zij hebben hun eigen landen niet voor niets verlaten. Als hun ‘fundi’s’ de wachtwoorden rond sturen, zal er een vloed van geweld losbreken, die hun lauwen zal meetrekken.

Met mijn klein verstand raad ik de mensen die veelvuldig het overbelast Openbaar Vervoer aanwenden voor hun versplaatsingen, dubbel voorzichtig te zijn. Blijf dicht bij elkaar, want wilde dieren vallen liefst alleen enkelingen aan. Vooral vrouwen en de jonge meisjes dienen op hun hoede te zijn. Want het crapuul in de rangen der Overwinnaars zal zeer vlug een voorschotje willen nemen op het eerder primitieve Recht van de Overwinnaar.

Sluit goed Uw huizen af, en verstop jullie kostbaarheden. Ga alleen buiten voor het aller noodzakelijkste en draag zorg voor jullie ouderlingen. Vergeet niet dat de Egyptische president Mosti een paar dagen geleden op TV opgeroepen heeft om alle apen en varkens te doden, waarmee hij uitdrukkelijk de Joden, de Amerikanen en de Westerlingen bedoelde.

In hun Arabische thuislanden schreeuwen zij luidop hun bedoelingen uit, en die worden hier goed gehoord.

Als wij ons niet weerbaar tonen, zal die Arabische Lente ook vlug naar hier overslaan.



***

Ter zake :

Belgische politie vreest de moslims niet meer onder controle te hebben

Posted on 4 januari 2013 door E.J. Bron



Die aardige, “vreedzame” moslims zijn in België een probleem geworden

De politie van België wankelt. Ze beeft bij iedere nieuwe Mohammed-karikatuur, bij iedere nieuwe islamkritische film. Haar zorg is nu de nieuwe film van Imran Firasat en Terry Jones:

De Belgische politie is in staat van paraatheid, omdat er een nieuwe, de islam provocerende, film op het punt staat gepubliceerd te worden. De film werd door de voormalige moslim Imran Firasat in samenwerking met pastor Terry Jones uit de VS geproduceerd.

Imran Firasat, die tegenwoordig in Spanje woont, wil met de film het ware verhaal over de profeet Mohammed vertellen, en wel vanuit de optiek van een ex-moslim. De film heet “The Innocent Prophet”.

Het Belgische Ministerie van Binnenlandse Zaken ziet zich nu blootgesteld aan een “serieuze bedreiging” en zorgt in stedelijke gebieden met een sterke islamitische migratie voor meer politie. Bovendien worden islamitische websites en schriftelijk nieuws extra goed in de gaten gehouden.

Short News

Tsja. Een tikkeltje te lang de appeasement politiek van de linkse socialistenregering bedreven? Nu is het vermoedelijk te laat om die aardige moslims achteraf nog aan banden te willen leggen. Nu helpt alleen nog een reusachtig concentratiekamp zoals Guantánamo. Indien mogelijk in Belgisch Kongo.

http://www.kybeline.com/2013/01/03/beligiens-polizei-furchtet-die-muslime-nicht-mehr-im-griff-zu-haben/#more-40994

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron



***





Gesteld dat wij ondertussen de Moeder Aller Verkiezingen in 2014 halen en dat de V-partijen eindelijk samen uitvoeren waarvoor ze beweren te staan, zouden wij Vlamingen, net als de Catalanen in Spanje, misschien weer (net als in 1303 en volgende jaren) een signaal voor geheel de Westerse wereld kunnen zijn. Het hoeft zeker geen Kruisvaart te zijn, maar er moet een einde komen aan die verstikkende volksverhuizingen. Wie hier is, moet Vlaming worden onder de Vlamingen. Met in de eerste plaats, herstel tot in de kleinste details van ‘Law and Order’.

Zevenhonderd jaar geleden dacht de Franse koning ook dat zijn legers, gewapend met bezems en stokken, onze voorvaderen kon dwingen om altijd meer belastingen te betalen. Aan de Leie, onder de muren van Kortrijk, werd het kruim der Franse ridderschap Goedendag gewenst. Zij werden, wat toen nieuw was, niet gespaard om te ruilen voor losgeld, maar ze weden een voor een ‘over de kling gejaagd’. Gedaan met onderhandelen. Einde verhaal. Toen dat bericht 12 uur later per ijlbode Rome bereikte, viel de Paus bijna van zijn stoel.

Ook dat was in die dagen een ‘Wende’ in de kunst van het onderhandelen, waaronder ik versta dat onderhandelen met Franstaligen altijd eindigt met palaberren tot het kwadraat van de cirkel is bereikt.

Toch curieus dat er in ’t Frans zelfs gevleugelde woorden over bestaat (J’agis d’abord, puis je réfléchie), en dat zij ons, Vlamingen, zo erg kwalijk nemen als wij daarnaar handelen.

(Get)

A3AB, volhardend in de boosheid, schrijver van blog-bubbels












Geen opmerkingen: