woensdag 9 januari 2013

1136 - ARMANI OF VALENTINO OF N SIMPEL GROOT ONDERHOUD


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ***

Woensdag 9 januari

Zon 8u42-16u57

Z Gregorius

.

1136 - ARMANI OF  VALENTINO OF N SIMPEL GROOT ONDERHOUD

 
 

 

Dienstmededeling
Men zou het hem (mijn computer) niet toegeven : uitwendig ziet hij er uit zoals eergisteren. Al heeft hij een onverwachte maar levensreddende ingreep ondergaan. De Armani en/of Valentino zijn onzichtbaar, en zitten  bij hem in de kast d.i. in het besturings-systeem. De kast, het klavier, het scherm : alle 3 zijn ze grootvader in de computer-wereld, net als ondergetekende dat is in de mensenwereld. Maar nu is het binnenste zodanig op zijn tijd vooruit, dat ik mezelf als beginneling moet herbronnen.
Voor dat groot onderhoud waren wij als 2 handen op één buik : die 3-eenheidj liet zich bedienen met het verstand op nul. Nu is hij mij voor. Hij wacht zelfs niet op de muisklik om 4 of 5 programma’s ineens te verhuppelen.
Kostelijk, zegt U? Valt mee. Kop € 50, en dat komt nog, zegt de vriendelijke computer-jongen, omdat hij veel tijd verloren heeft met die voor hem vreemde taal, het Nederlands.
Ik hoop die Windows 7 toch binnen een jaar of 7 onder de knie te krijgen. Op hoop van zege, en tot morgen.

 

***

Waarom die VRT-afbeelding hierboven?
Wel, U moet maar eens als slechtziende 2 x 24 uur proberen de tijd door te maken. Een boek te lezen (zich laten voorlezen) door de lees-machine.  Om maan-ziek te worden!
Vandaar de ingebouwde kwartiertjes repos voor het TV-scherm. Heb vastgesteld dat ze alle twee liegen, de VRT en ATV, maar ze liegen niet gelijk. Zouden ze toch minimum moeten afspreken van hetzelfde te zeggen.
In Antwerpen zal de politie de hippe leeglopers met zware bakken aanspreken op de herkomst van hun geld. VRT zegt dat dit initiatief al 6 maanden bezig is. ATV zegt dat het een 6-maandelijks proef-project is. Geen van de 2 brengt de nieuwe burgemeester ter sprake….. Maar alle twee lieten ze wel doorschemeren, dat dat schitterend initiatief misschien wel het werk was van de vroegere Burgemeester, hun vriendje.

 

(Get)

A.A.3 AB, , schrijver-op-rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stallantaarn.. Want hij heeft niet graag dat de Breedsmoelen der aarde in zijn zonlicht komen staan.
 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: