zaterdag 12 januari 2013

1142 - OVER DE BRAVE LOUBNA EN DE NOG BRAVER RACHID UIT RUISSEAU DU MOULIN


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       .

1142 - OVER DE BRAVE LOUBNA EN DE NOG BRAVER RACHID UIT RUISSEAU DU MOULIN

 

Een toekomstbeeld : gemaskerde Jihad-strijders op oefening in de duinen van Lombardsyde?


© reuters. Al Shabaab-leden tijdens een militaire oefening in Mogadishu.

***

 

Sorry voor mijn taalspelletje ivm met de Brusselse Gemeente die bekend geworden is door de strapatsen van Moustache Moureaux, ouwe bok en bed-genoot van die jonge knappe Muzeldame, en de intieme vriend van alle Muzelmannen ter wereld.
De ene keer vertaal ik ‘Molenbeek’ als Moulin du Ruisseau, en de andere keer Tot Ruisseau du Moulin. Het is ook zo ingewikkeld. Ze zijn, volgens mijn bescheiden taalgevoel, alle twee juist, maar eigenlijk is het “Spaghetti-sliert” geworden, want hoe Molenbeek in het Arabiers moet geschreven worden, gaat mijn petje te boven. Ik ben dan ook maar ’n Ongelovige Hond, ’n soort aap of nog beter, een of ander soort  varken. Ik loop in  de goot, want de Meesters hebben voor hen en hun harem aan ingebusselde vrouwen elk metertje voetpad nodig. Ik draag nog net geen gele Jopden-ster. Want dat wetsvoorstel is afgeketst, omdat onze huidskleur alleen al voldoende is. Bruin getint met zonnebank-glans speelt voortaan voor eeuwig Eerste maar ook Laatste Viool, en alles wat daar tussen ligt.
Dat De Morgen dergelijke zaken schrijft (zie hierna), d.i. de overlast van de immigratie aan het groot klokzeel hangt, is nooit gezien. De progressieve media immers verbergen gewoonlijk dat soort zaken, want tenslotte gaat het om hun vriendjes/kiezers, de dagelijks aangroeiende schare van bezetters van ons land. Dat ze nu toch iets lossen, doet mij denken aan het veiligheids-venttiel op een drukketel, waardoor de overdruk kan ontsnappen.

 

***

Ter zake :

Strijders heilige oorlog komen uit België

Ayfer Erkul − 12/01/13, 07u34 DM

***

Het federaal parket voert een onderzoek naar een netwerk van terroristen die in Brussel zijn gerekruteerd en naar Somalië trokken. Daar wilden ze meevechten met de terreurbeweging Al Shabaab. .

Sinds de terroristische groepering Al Shabaab in 2006 begon met de strijd voor een strikt islamitische staat in Somalië, werden al honderden buitenlandse jihadisten gerekruteerd, ook Belgen.

De Morgen reconstrueert, in de bijlage Reporter, het traject van een groepje jihadisten uit het Brusselse Molenbeek die in 2011 en 2012 vertrokken om bij Al Shabaab de wapens op te nemen. Het gaat om mannen die al jaren dromen van een heilige oorlog en dan eindelijk hun kans zien in Somalië.

In het voorjaar van 2011 vertrekt een groep van vier. Onder hen Rachid B. De politie en Staatsveiligheid komen hem op het spoor en beginnen onder meer zijn vrouw, Loubna, af te luisteren.

"Jihad belangrijker dan alles" In de conversaties tussen hem en zijn vrouw blijkt dat Rachid een opleiding in een terreurkamp heeft gekregen en aanvoerder is geworden van een groep van tien strijders. In zijn gesprekken en sms'en met Loubna pocht hij over de ongelovigen die hij heeft gedood. Zijn vrouw smeekt hem terug te keren, maar weet hoe belangrijk de oorlog voor hem is. Zelfs belangrijker dan zijn pasgeboren tweeling. "De jihad is belangrijker dan alles wat ik liefheb", schrijft Rachid haar.

Loubna wordt beschuldigd van het financieel ondersteunen van een terroristische organisatie omdat ze, zelf of via derden, geld verstuurde naar haar echtgenoot.

Een tweede groep, van drie, reist tot twee keer af naar Turkije om van daar in Somalië te geraken. Bij hun tweede poging worden ze opgepakt. Hun advocaat zegt nu dat ze niet naar Somalië wilden gaan, maar naar Syrië. En dan, zo argumenteert hij, zijn zijn cliënten geen terroristen maar rebellen die vechten tegen het regime van Assad. En dat is een strijd die in het Westen als gerechtvaardigd wordt beschouwd.

Enorm terrorismedossier

De zaak is nog in onderzoek, met een dossier dat al meer dan dertigduizend bladzijden telt. Het onderzoek wordt gerekend tot een van de grootste terrorismedossiers van de afgelopen jaren in ons land.

Vorige week verschenen de arrestanten opnieuw voor de raadkamer. Die oordeelde dat Loubna B. onder de voorwaarden die haar advocaat had voorgesteld, mocht worden vrijgelaten. Zo zou ze met haar man Rachid geen contact meer mogen zoeken en moet ze telkens melden als hijzelf wel contact met haar opneemt.

Het parket ging in beroep. "De argumentatie was dat ze nog wat moest nadenken", zegt haar advocaat, Sven Mary. "Dat is een schending van de wet op de voorlopige hechtenis. Die moet gebeuren in het belang van het onderzoek, niet om iemand te doen nadenken."

***

Wacht eens, lieve vrienden van De Morgen!
Dat soort strijders in den vreemde, paspoort-Belgen dus, nemen de wapens op tegen de bondgenoten van België……
Ooit is er een tijd geweest, andere mensen, andere zeden, andere gewoonten, met andere omstandigheden, andere vijanden, andere bondgenoten. De jonge mannen die toen de wapens hadden opgenomen om te gaan strijden tegen bondgenoten van België, zijnde het ‘goddeloos communisme’, werden toen opgepakt en tegen de muur gezet…. Geen sprake van oorlog meer. Net als nu, was het land toen al lang niet meer in oorlog. Ergo, ‘de Koude Oorlog’ tussen ons Land en die goddeloze bolsjevisten was op komst. De Vrije Wereld  tegen datzelfde ‘goddeloos communisme’, dat achteraf toch niet meer de te bekampen vijand bleek te zijn geworden. Tot Mei 1945 gaf vechten tegen dat communisme recht op de Belgische kogel. Tien jaar later (Korea ’55) kreeg men daarvoor een medaille, en werd men ei-zo-na in de adelstand verheven….
Wat  ik hiermee wil zeggen? Dat er ten allen tijde door het Belgisch Regime rap een stok gevonden wordt om de hond, in casu de Vlaming, te slaan. In de jaren ’45 en volgende was het geen stok, maar de loop van 11 Rijkswacht-gewerenl. Sedert de Sinterklaas-Regering van Di Jeanetto, is het opnieuw begonnen. Voorlopig alleen nog maar met koninklijke banbliksems. Ze vliegen als boemarangs de Vlamingen om het hoofd.Maar onder de mom van de strijd tegen het Islam Terrorisme, wordt misschien alles in gereedheid gebracht om preventief de Vlaamse Vrijheidsstrijd aan te pakken. Misschien dat, net als tijdens de repressie en de broodroof van ’44 -’45 – ’46 en volgende jaren, de Staatsvuiligheid zich gereed houdt voor de klop op de deur. ’s Morgens om 05 uur, het uur waarop misdadigers van hun bed worden gelicht.
Besluit : Jihad-strijders zijn vijanden van België, omdat zij vechten tegen onze vrienden, de andere volgens de regels van dat land regelmatig aangestelde Regeringen. De wapens opnemen tegen het vaderland, heette dat vroeger. En dat werd bestraft met de dood met de kogel.
Wie mij niet gelooft, moet de biografie van wijlen Leo Vindevogel maar eens opzoeken. De man, senator waarvan men ‘vergeten’ was de onschendbaarheid op te heffen,, werd gefusilleerd op de binnenkoer van de rijkswachtkazerne van Gent, vroeg in de morgen van 25 september 1945. Aanklacht : verklikking van Mr X, door de Duitsers naar Dachau gestuurd. Mr X kwam nadien terug en bracht de echte verklikker aan het licht. Case closed. Dood blijft dood en daarmee basta. Eerherstel voor de familie? Moet U eens navragen bij de schoonzoon, advocaat. Die zal U voorleggen, hoe de aanklagers, de O zo Kristelijke Tsjeven van Ronse, de 15de of de 16de Mei ’40, reeds aan het onderhandelen waren in Brussel met de Duitse Wehrmacht, om voor hen te kunnen werekn. Zij kregen een onbeperkt order: de gevangenis-kledij, de gestreepte pyjama’s voor de concentratie-kampen te leveren. Na de oorlog gingen zij vrij-uit. Zij waren Franstalig, en waren onmisbaar voor de vaderlandsche economie.
Er kunnen boekdelen gevuld worden met verhalen als dat van Leo Vindevogel. Men heeft geprobeerd de Vlamingen te vermoorden, maar uiteindelijk heeft men het land vermoord. Marc Grammens legt dat mooi uit, en zodra ik mij nieuw ‘besturings-systeem’ wat beter onder de knie heb, wordt U dit opgediend.

 

(Get)

A.A.3 AB, , schrijver-op-rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stallantaarn.. Want hij heeft niet graag dat de Breedsmoelen der aarde in zijn zonlicht komen staan.

 

 

 

Geen opmerkingen: