zondag 13 januari 2013

1245 - MOSLIM EXTREMISTEN ZIJN TOCH GEWONE MUZELMANNEN


 

 

1245 - MOSLIM EXTREMISTEN ZIJN TOCH GEWONE MUZELMANNEN

 

Inwijkelinge in de parden-fokkerij

 

Die zich vragen stelt bij de bedoeling, krijgt als antwoord:

“Trek je pyjama uit en je zult dat seffens weten”…

***

 

***

Het Regime dat we met zijn allen aan de macht hebben geholpen, samen met hun slaafjes van de media, blijken er alles aan te doen om door list en bedrog hun waan-idee van de maakbaarheid van de samenleving te installeren. Heel het verleden van vòòr hun tijd, is prullaria, zijnde het verzamel-woord voor de inderdaad in onbruik geraakte heiligen-beelden. In onze huizen.
Zij herdoen het Scheppingsverhaal van Adam en Eva op hun eigen Darwinistische manier. Alle soorten ras-atomen afkomstig uit alle uithoeken van de wereld, worden samengevoegd tot een nieuw menselijke variant : de homo islamicus. Nu nog de politiek-correcte geest van de Linxse progressiviteit inblazen, en klaar is kees.
Dat hiervoor eeuwenoude begrippen moeten sneuvelen, dan is dat maar zo. Al meer dan 1.400 jaar heeft de wereld leren leven met ‘de Muzelman’, ‘de Moor’, ‘de Moslim’, en ineens wordt daar een onderscheid in gemaakt. Er blijken ineens ‘Moslims’ te bestaan, en ‘Extremistische Moslims’.
In dezelfde redenering zouden er dus ook ‘hanen’ bestaan, en ‘Extremistische Hanen’, of ‘Apen’ en ‘Extremistische Apen’.
Laat het dus duidelijk zijn : het is niet omdat een kat geboren wordt in de viswinkel, dat ze schubben heeft en onder water moet leven.
In Mali is er dus, kort en goed gezegd, (hoofdmoot),  een godsdienst-oorlog aan de gang : Moslims tegen Niet-Moslims  naast vele ontelbare kleine ‘veetjes’, waar wij geen zaken mee hebben en ook geen verstand van hebben.

 

***

Ter zake :

Lichte huichelarij bij Frankrijks militaire actie in Mali

Posted on 13 januari 2013door E.J. Bron

***

Honderden mensen, onder wie veel burgers, werden gedood, nadat Frankrijk begonnen is met zijn aanvalscampagne in het Afrikaanse land Mali. De Franse operatie krijgt grote ondersteuning van Westerse machten. Anderen betichten Frankrijk echter van huichelarij.

Volgens de Franse regering dient de militaire operatie in de voormalige kolonie ter bestrijding van radicaalislamitische rebellen, die al grote delen van het land onder controle hebben.

Terwijl de operatie in Mali als onderdeel van de “oorlog tegen terreur” wordt gemotiveerd, verkondigt Frankrijks socialistische president Hollande in een mededeling dat de bewaking in Frankrijk nu versterkt moet worden – om op het verhoogde terreurgevaar in Frankrijk vanwege de bomaanvallen op Mali te reageren.

Ondanks het verwachte grote aantal burgerslachtoffers, wordt de militaire operatie in Mali door Westerse journalisten en politici ondersteund. Zowel David Cameron als Barack Obama hebben aangekondigd het Franse leger bij zijn aanval in Mali te ondersteunen. Anderen wijzen echter op de huichelarij van Franse zijde.

De groepering, die Frankrijk nu in Mali wil bestrijden, Al Qaida in de Maghreb (AQIM), is gelieerd aan een andere Al Qaida groepering, namelijk de Libyan Islamic Fighting Group (LIFG), die door Frankrijk en andere Westerse machten met wapens, training en luchtaanvallen in de burgeroorlog in Libië in het jaar 2011 werd gesteund.

De twee terroristische groeperingen sloten zich in 2007 officieel tot één organisatie aaneen. Terwijl de ene helft van de Al Qaida-groepering in landen zoals Libië en Syrië door het Westen wordt gesteund, worden er bommen op de andere helft in Mali gegooid – alles onder verwijzing naar de “oorlog tegen de terreur”.

De oorlog in Libië, waar de Al Qaida-organisatie LIFG tegenwoordig met de zegen van het Westen mag woeden, kan de primaire reden geweest zijn waarom AQIM, dat enorm veel wapens van haar bondgenoten in Libië heeft gekregen, in Mali zo snel is opgerukt.

 Wij zijn de grootste winnaars van de revolutie in de Arabische wereld. Onder deze omstandigheden is het logisch dat wij van de Libische wapens profiteren, verkondigde een leider van de Malinese AQIM in november 2011.

Bron:

http://www.freiezeiten.org/grose-heuchelei-bei-frankreichs-militareinsatz-in-mali/

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

***

 

Al eens nagedacht waarom we op de TV in al die landen waar de ‘Arabische Lente’ woedt, zoveel gemaskerde koppen te zien krijgen? Ze spreken Arabisch en ze gedragen zich als brute beulen, maar misschien zijn ze wel opgegroeid in Molenbeek, in Kuregem of een of andere kleine provicie)stad waar ze ongemerkt stilletjes konden leven van de krijg.
Dat soort gangsters reist waarheen de wind waait. Net als bij de gastjes met hun blitse wagens (patsers) is er niemand die zich afvraagt waar vandaan ze al dat geld halen, want werken doen ze niet en heel de tronk is naar hier gekomen als schooiers. Niemand controleert waar ze gaan of komen, en via de vlieg-indeustrie zorgen ze bovendien voor de tewerkstelling. Ik zal het Almaci maar voorzeggen! Ze reizen op en af naar de probleem-landen als naar een wijk-kermis en noch zij noch de geldstromen rond hen, worden nagetrokken. Net als de sportlui, trekken ze naar de warme landen voor hun training.??
De ene keer zijn het ‘Soemnieten’ die ‘Sijïieten’ aanvallen, en de volgende dag zijn  het ‘Sijieten’ die ‘Soemnieten’ aanvallen. iEnfin, Muzelmannen onder elkaar zeg maar; want in het moorden lijken ze als twee druppels water op elkaar. Het zijn vecht-sporters (sport-vechters?) die marchanderen met Pietje-de-Dood. Die bij gebrek aan andere vijanden, dan maar elkaar vermoorden.
Wat wij on het knusse Westen dan wijsgemaakt worden? Dat zoiets het werk is van ‘Moslim Extremisten’, want we mogen vooral niet beginnen denken, dat ‘de brave Moslims’ die onder ons leven, van  dezelfde soort zijn. Precies alsof hyena’s die in de dierentuin leven, niet meer kunnen bijten.
Moest men durven, men zou dat onderscheid met de slechte Moslims nog explicieter duidelijk  willen maken door het vanaf de geboorte in te hameren. Door bij ons te spreken van ‘Open Molsims’, of ‘Moslims-Anders’, ja, zelfs als ‘Moslims Plus’. En dat zou verdorie nog in de mode zijn ook!.
We kunnen er ons dus aan verwachten : onze Bezetters zullen op zekere dag “Moslims+” blijken te zijn geworden, zodat ze beter accorderen met PvdA+ : op die manier zal het verschil tussen de twee soorten hyena’s duidelijk moeten zijn.
En de Franse François Hollande? Ja wadde! Die is in zijn eigen land nog niet klaar met die soort!

 

(Get)

AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k steek joe, zei de bie””.

 

 

Geen opmerkingen: