maandag 4 februari 2013

1196 - OVER INTERNATIONALE VERPLAATSINGEN MET EN ZONDER VISUM


1196 - OVER INTERNATIONALE VERPLAATSINGEN MET EN ZONDER VISUM

***

 

***

 
Onze tegenvoeters aan de onderkant van de aardbol lijden blijkbaar aan dezelfde ziekte als aan de bovenkant van de wereldbol. Niet moeilijk : zij worden geconfronteerd met dezelfde sprinkhanenplaag als wij.
Hier bent U dus blijkaar terecht bij een racist?! Ja, dat hangt ervan af wat U onder begrip verstaat.
Ik ben Absoluut geen racist, in de zin zoals de poco-defintie dat omschrijft. Lees maar gerust verder, er is geen gevaar voor besmetting. Wij hebben niets tegen die mensen, alhoewel bij nader toezien wij alles hebben tegen de bloeddorstige veroveringszucht waarvoor ze wereldwijd bekend staan. Ho maar! Peinst Seppe WeiSS van het CGKR, die gaat wat kort door de bocht. Hoezo, zeggen wij, welke bocht? Wij bevinden ons op de autosnelweg van de Geschiedenis die momenteel pijlrecht en met duizelingwekkende vaart over een nog duizelingwekkender diepte gaat. Geen mogelijkheid om ook maar het kleinste bochtje te nemen, zonder in het landschap te belanden!
Natuurlijk is de overgrote meerderheid van die Moslims helemaal niet oorlogszuchtig. Zij willen alleen, op ons risico een  zo veilig mogelijk nieuw en beter bestaan opbouwen. Tiens, zeg ik dan, is de zo opgehemelde Islam dan niet bij machte hen dat te geven in hun thuislanden? Wij zijn toch niet de graan schuur voor de hele wereld! Bij hen schijnt alle dagen een vacantie-zon en de bananen groeien er aan de bomen. Werken hoeven zij niet te doen : zij hebben daarvoor minstens 5 vrouwen met daar boven-op de fortuinen van hun veel te dure petrol.
Weet U, beste mensen, voor ons die aan den lijve WO II en de zegeningen van het Internationaal Socialisme hebben meegemaakt, is dit zo klaar als een glas troebel water. Ook de meeste Duitsers waren noch oorlogszuchtig, noch wreedaardig. Maar als het er op aankwam, kozen ze wel, goed- of kwaadschiks, de kant van de oorlogvoerenden tegen ons. En over gaskamers en crematoria bleken ze achteraf ‘nichts gewusst’ te hebben.
Als het nuchter bij de zaak blijven, racisme is, ja dan moet de Résistance van binst maar vooral van nà WO II ook zwaar gestraft worden, want zijn handelden zeer racistisch tegen alle Duitsers, goeden of slechten. Zij en de Belgische Staat handelden vooral zéér racistisch tegen het Eigen Volk!

 

***

Ter zake :

Extreemrechts Australië: Wilders met geweld verdedigen

door Servaas van der Laan 3 feb 2013 ELSEVIER

***

 In Australië is ophef ontstaan rondom het aanstaande bezoek van PVV-leider Geert Wilders. Extreemrechtse groeperingen zijn bang dat moslims de bijeenkomsten zullen verstoren en roepen hun volgelingen op de politicus desnoods met geweld te verdedigen.

'Wij roepen alle patriotten op om beroep te doen op hun recht op zelfverdediging wanneer die hoofddoeken de bijeenkomsten zullen verstoren,' meldt de extreemrechtse groepering Australian New Nation op haar website.

Invasie

De groepen vrezen een 'invasie van moslims' die de bijeenkomsten met 'geschreeuw en schuimbekkerij' zullen verstoren. 'Bij een aanval van moslims is elke vorm van geweld gerechtvaardigd vanwege het recht op zelfverdediging.'

Negeren

Moslimleiders in Australië roepen hun volgelingen op om het bezoek van Wilders te negeren.'Ook al hebben we het recht op vreedzaam protest, is het beter om helemaal geen aandacht aan de heer Wilders te besteden,' zegt de president van de Australische federatie van Islamitische Raden.

Visum

De PVV-leider bezoekt deze maand Melbourne, Perth en Sydney om daar te spreken over 'vrijheid, de islam en het Westen'.

Wilders zou eigenlijk eerder naar Australië afreizen maar zijn visum werd in eerste instantie niet toegekend omdat meerdere Australische politici moeite hebben met het bezoek van de PVV'er

 

 

 

***

 
Als U er beter aan uit kunt, waarom een enkeling last heeft met zijn visum om Australië binnen te mogen, en al die vreemdelingen blijkbaar niet, dan hebben jullie echt aanleg om de immigratie te begrijpen. Of zijn die daar, net als bij ons, met een ‘toeristen-pas van 6 maanden’ binnen gekomen?
Ik, ik denk er het mijne van. Hier de eigen identiteit doen verliezen  die (aangemoedigd?) dana-dag achteruit gaat om duizend en nog redenen. De afgedwongen integratie gaat altijd maar in één richting : wij moeten ons aanpassen, want hun integratie is mislukt en daar is nergens in Europa nog iets aan te doen.
Het is allemaal tè toevallig, om niet met opzet te zijn ineen geknutseld. En als ik dat zeg, is dat geen racisme, maar wettige zelfverdediging!
God schiep de wereld in 7 symbolische dagen, en, belangrijk,  Hij schiep de mens naar Zijn beeld en gelijkenis. Darwin herkauwde dat op zijn eigen voorwaarden, en heden ten dage herscheppen de Machthebbers alles naar hun eigen beeld en gelijkenis. Wan t zij hebben vooral een groot gedacht van zichzelf, waarbij k vooral aan Barbarosso denk, en aan Haiku Herman. Zij pralen nog trotser dan Herr Hitler in zijn glorie-dagen!  
Op die manier gezien, is de massa-immigratie de voltooiing van een Goddelijke zending. Hitler dacht ook zo’n dergelijke zending te hebben gehad voor een Duizendjarig Rijk. We zullen dat geweten hebben! .

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.
 
 

Geen opmerkingen: