dinsdag 12 februari 2013

1211 – DE HOORN VAN AFRIKA GEEN HOORN DES OVERVLOEDS ?


.

1211 – DE HOORN VAN AFRIKA GEEN HOORN DES OVERVLOEDS ?

 

***

 

***

 
Namens de ‘Godsdienst van de Wrede’ voel ik een diepe plaatsvervangende schaamte bij het lezen van onderstaande tekst die binnen dwarrelde in  mijn  mailbox. Daarbij is het spiedend oog door de kijkgaatjes in de deur van de gaskamers, nog klein bier. De Grote Nationaal Socialistische Nazi-bonzen, al-bij-al een kleine groep, zaten veilig en warm in hun comfortabele stoelen, arme luizen van beulen voerden hun orders uit. De wereld zal er – terecht – eeuwig en een dag schande over spreken.
Maar wat wereldwijd geschiedt onder en door een ideologie die nog vele malen slechter is dan de theorie van de Duitse Nationaal Socilisten, zwijgt iedereen. Ergo : die ideologie wordt zelfs aan ons opgedrongen als de Godsdienst van de Wrede…..
***
De Islam is niet een gevestigde tirannie met gezaghebbende Leiders en een Centraal Gezag, het is een wijf-verbeide bende beulen, die zich aan de instructies van hun ‘Profeet’ houden, elk op zijn manier, de ene al wreedaardiger dan de andere.
Leest U even mee?

 

***

Ter zake :

DE WAARHEID CHOQUEERT, MAAR 'T IS TOCH DE WAARHEID !!

 Tegenwoordig worden we op alle televisiekanalen bestookt met oproepen van de UNESCO betreffende de hongersnood in de Hoorn van Afrika. Ik wil iedereen eraan herinneren dat het voornamelijk gaat over landen die overwegend islamitisch zijn.

Hun islamitische broeders zijn in oorlog met andere islamieten die opgejaagd worden en zonder enige gewetensbezwaren de hongersdood mogen sterven.

Wat doen de islamitische buurlanden bovendien: NIETS ! Maar het is aan ONS om te geven. Die landen hebben één (en niet 2 of 3) miljard Euro's nodig om er bovenop te komen. In plaats van zeer luxueuze hotels te bouwen, dure 4x4's te kopen en ijs- en schaatsbanen aan te leggen in de woestijn, zou het beter zijn dat elk van de Emiraten zijn geldbeugel zou openen, in plaats van aan de werkende mensen van de 'slechte westerse landen' (wij dus, de niet-in-Allah-gelovende en kapitalistische mensen) te vragen dat te doen. Indien iedere in Europa of elders gevestigde islamiet één Euro zou geven voor Afrika, zouden zij na hun dood zeker in het Paradijs belanden.

Reeds tientallen jaren, of zelfs meer, is er enkel miserie in die landen en regelmatig worden wij aan die situatie herinnerd met verschrikkelijke beelden van bevolkingen die zijn voorbestemd om uit te sterven. Vrouwen en kinderen worden op de voorgrond gezet opdat wij ons nog een beetje schuldiger zouden voelen en dit enkel met de bedoeling ons nog meer geld te ontfutselen.

De islamitische vrouwen zetten, ten gevolge van hun geloof (en door hun hitsige venten onderworpen), een hele resem kinderen op de wereld (de wil van Allah, die geen geboortebeperking tolereert ??????!!!!!!), terwijl ze goed weten dat ze die kinderen niet zullen kunnen voeden.

Weinig mannen in deze reportages ... waarom zijn deze fokbeesten, die hun harem bevruchten en de jonge meisjes, nauwelijks pubers, die dat ondergaan, zich niet bewust van en verantwoordelijk voor hun eigen waanzin ?  Tweeduizend jaar achterstand en een blinde godsdienstige overtuiging zijn er de oorzaak van dat deze volkeren veroordeeld zijn voor eeuwig.

Denkt u nog steeds dat het onze schuld is en dat wij ons moeten verantwoordelijk voelen voor zoveel miserie ?

Wanneer er in een land meer kogels dan graankorrels zijn, zal er nooit iemand in staat zijn iets te veranderen, ondanks alle goede wil en al het geld in de rest van de wereld. Dat is héél triestig maar, helaas, erg reëel.

Dit is dus géén racistisch, maar wel een realistisch bericht, om de ogen te openen van al wie niet wil zien of horen.

Een prettige dag voor iedereen en denk hier nog maar eens goed over na !

Ontvangen van een vriend en/of kennis.

PS : Gelieve minstens één keer of meer door te zenden.

 

***

 
Ik heb een beter idee, jammer genoeg (weer) on-uitvoerbaar. Al zit het er, volgens mij wel aan te komen…. Omdat onze Bloed-Rode vriendjes van Noord Korea, volgens de niet eens alarmerende pers-berichten, in staat zijn om een atoom-bom te maken. Het (herlevend?) Frans Nationaal Socialisme van François Hollande is babbel-socialisme, en al is dat op zichzelf al erg genoeg, atoombom-socialisme is duizend keer erger.
Bin. So far so good. Tijd dus om wat geleerd te doen. Daar ik geen Latijn ken gooi ik er dan maar een Frans gezegde tegen-aan. Frans is toch een beetje Latijn? A la bonheur! Nu verstaan we elkaar.
In ’t Fransoos zegt men : ‘Le choc des idées jjaillit la lumière”.
Ik begin met een tweede feit aan te brengen, na de N-Koreaanse atoombom, en straks misschien de Iraanse tegenhanger. Dat 2de feit kan werkelijk historisch genoemd worden : de huidige Paus zal het - bij leven – meemaken, dat Zijn opvolger aantreedt.  Ik onthoud mij van elk commentaar, buiten de bedenking dat het liefst een zeer jong iemand wordt. Iemand die dinges aan zijn lijf heeft, om een Kruistocht te beginnen, met het doel Mekka en Medina te onderwerpen. Als excuus wordt zogezegd getracht où hun petrol in handen te krijgen. Het kind moet toch ene naam hebben!
Tot de rest van de 4 jaren van Houssein Barack Mohbama als President van de USA verlopen zijn, kan Hij zich inwerken. Met de hoop dat de nieuwe President van de machtigste Staat ter wereld alsdan gene Islammer meer zal zijn. Het zal de hele Westerse wereld zij die als één man opstaat tegen de Woestijn-rovers van 1400 jaar terug en hun volgelingen.
Ja, ik weet het : deze gedachte is wraakroepend. Maar voor al wie de Geschiedenis een beetje kent, weet die dat de wereld geregeerd wordt door hem of zij? die van aanpakken weten. En ook : het zal zij, of wij worden. Aanval is nog altijd de beste verdediging.
Namens de mens van vlees en bloed, levend in vrijheid of als slaaf, of die nu blank is, rood, zwart of groen, man of vrouw, roep ik ten hemel om erbarmen. Zelfs beesten behandelen huns gelijken niet als mensen dat wel doen..
MensDOM en dierenRIJK…..

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.

 

 

Geen opmerkingen: