donderdag 14 februari 2013

1213 - AZALEA YASMINE KHERBACHE EN DE BLIJDE JIHAD


***

Woensdag 13 februari

Zon 7u58-17u56

H Beatrijs  ASWOENSDAG

.

1213 - AZALEA YASMINE KHERBACHE EN DE BLIJDE JIHAD

 

Pssst : gisteren voor de elfendertigste keer zonder stroom gevallen. Computer & Internet idem. In kosten gekomen voor een stroom-beveiliger en ondertussen ’n uitstap gemaakt naar Perugia en de vlieghaven aldaar. Een aanrader. Weiden als wiegende zeeën, aan de voet van de besneeuwde bergtoppen van de Apenijnen. Geen groot mirakel dat Fransciscus van Assisi hier kwam prediken voor de vogeltjes. Is al 800 jaar geleden, maar de tijd is hier blijven stilstaan.

***

 

Yasmino! Liever Yasmino

 

De Roos is veel te beladen….

***

 
In Antwerpen begint het leven stilaan aan een bloemen-corso te gelijken. Naast de Rode Roos, en in de plaats van, ontluikt er nu een bleke tedere Zuiderse bloem…. Parti Scandale import, recht uit de homo-tuin van de Premier. Ach! Die zoete Yasmine : het is als een lotus-bloem op de mestvaalt van de NV-A op ’t Stadhuis.
En, neen, man, er staat deze keer heel zeker geen schrijffout in de titel van dit stukje. Deze keer wil ik het NIET hebben over de BLINDE  Jihad, maar over de BlIJDE Jihad, de Jihad der vrouwelijke verleiders, maar toch de echtige, de techtioge Jihad. Ha ja! Hoe wilt U het anders noemen, dat een aanminnige (?) Moslima met een bloemende naam,die er open en bloot voor pleit om van Antwerpen een stad te maken die de voortzetting is van haar o zo tolerant thuisland? 
Al-bij-al blijft het echter een zachtere vorm van de Moslim-drang zoals die heerst bij de inheemse koekoeken : groot en sterk groeien in andermans nest, om nadat de eigen jongen eruit gekieperd zijn, het mezen-paar zich te laten doodwroeten om de vreemde koekoeksjongen groot te brengen.
Dag Jan! De dag dat het CGKR de klacht behandelt (die komt er toch nog?) over de ‘discriminatie’ die verborgen zit in die € 250,- : kan misschien ook nog aangevoerd worden, dat Antwerpse borelingen daarvan zijn vrijgesteld? Is niet eerlijk : de kleintjes zijn vrijgesteld, en de groten dokken af.
Azalea Kherbache wil waarschijnlijk dat BDW nu de maatregel omkeert : ieder nieuw kleintje betaalt die som, en die wordt oerhandiogd aan iedere grote die erom vraagt. Dàt is pas een maatregel waaruit naastenliefde blijkt!

 

***

Ter zake :

"Stadsbestuur verschuilt zich systematisch achter het vorige"

12/02/13, 20u48  − Bron: belga.be

Hommeles in Antwerpen duurt voort

***

Oppositieleidster Yasmine Kherbache (sp.a) pikt het niet dat het Antwerpse stadsbestuur zich bij kritiek op voorstellen "systematisch verschuilt achter het vorige bestuur". "Dat Patrick Janssens een maatregel niet heeft ingevoerd, is nu blijkbaar ook al een geldig excuus" in het debat rond het vreemdelingenloket, schrijft ze vandaag in een open brief. .

In de hetze rond de verhoogde retributie voor een inschrijving aan het vreemdelingenloket wees N-VA-schepen Liesbeth Homans er vandaag in verschillende kranten op dat voormalig burgemeester Janssens zoiets in 2011 al overwoog. Ook hij dacht aan 250 euro, aldus Homans.

Weerstand in verleden

 Kherbache erkent dat Janssens de andere centrumsteden een retributie voorstelde "zodat extra administratief personeel aangeworven kon worden" om de nieuwe dossiers na de collectieve regularisatiecampagnes te helpen verwerken. Ze onderstreept echter dat een door de bevoegde diensten uitgewerkt ontwerpbesluit binnen de sp.a-fractie op veel weerstand botste, "omwille van principiële en juridische redenen", waarop het voorstel van tafel verdween.

 Dat het voorstel door het nieuwe stadsbestuur desondanks "als excuus gebruikt wordt om zich achter te verstoppen", pikt Kherbache niet. De sp.a-fractie was destijds al tegen, en bovendien hadden het Europees Hof van Justitie en het mensenrechtenhof intussen kritiek op gelijkaardige voorstellen in Nederland, onderstreept ze.

Weigering debat

 Volgens Kherbache is de reactie "symptomatisch voor de manier waarop het nieuwe stadsbestuur weigert het inhoudelijke debat rond complexe thema's aan te gaan", verwijst ze ook naar de eerdere controverses rond het "patsersproject" en het interview waarin burgemeester Bart De Wever homoseksualiteit een "obediëntie" noemde.

 "Wanneer het gaat over de écht moeilijke thema's in een stad - hoe gaan we om met diversiteit, met de bevolkingsgroei en de beperkte ruimte - wordt het inhoudelijke debat systematisch uit de weg gegaan en worden er schuldigen of excuustruzen gezocht", besluit Kherbache. .

 

***

 
Het wordt toch duidelijk, hé, wat bedoeld wordt : de instandhouding van de eigen bevoling afremmen (homo-adoratie, kindermoord op ongeboren leven, zelfmoord op bestelling, zelfs van zeer jeugdige kandidaten), en de vrijgekomen ruimte opvullen door aanvoer uit den vreemde.
Resultaat : na een paar generatie-wissels, en nadat de resterende homo’s de nek zijn omgedraaid, zal Vlaanderen bevolkt zijn door een nieuwe mens, gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van de Meesters.
Zelfs de afbouw van ons onderwijs, maakt deel uit van dat grandioos plan. Denk maar aan de Moslim-traditie, dat meisjes helemaal niet naar school mogen. Hoe dommer, hoe gewilliger!
Terwijl ondertussen de wereld door draait : Islam will dominate the world.
Inderdaad, tegen zo’n achtergrond is BDW effectief ‘un homme extrèmement dangeraux’….

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.
 

 

 

Geen opmerkingen: