donderdag 21 februari 2013

1225 - DE NIVEANEN ZITTEN BIJNA IN DE FUIK


A.D. 21 Februari 2013

.

Wetewatje :  KIESKEURIG = tand in goede staat

1225 - DE NIVEANEN ZITTEN  BIJNA IN DE FUIK

 

Naar Illegalia, het Pressé Land van Nu,

 

Voor Aids-Leiders en hun volgelingen

***

 
Het heeft niet lang geduurd, hé! Het word ‘fascisme’ is dus gevallen in verband met BDW, binnen de 2 maand na zijn aantreden.
Het is nog maar een klein golfje, een voorlopertje van de opkomende tsunami. De Belgen maken zich klaar om aan te vallen! De Brabantse Omwenteling van 1830 moet worden overgedaan en  de messen van de ‘epuratie’ moeten worden gewed.
Even Uw aandacht? Is het U nog niet opgevallen, dat alle begrippen die tegen de Vlamingen ingezet worden, vertaling dragen uit het Fransoos? Reerpressie. Epuratie. Cordon Sanitaire…. Die hebben vooral het voordeel, dat ze inderdaad doorheen de tijden,, verwijzen naar onze verdrukkers, de Belgen.

 

***

Ter zake :

 

PS-Kamerlid Mayeur: "Moet OCMW van Antwerpen niet onder voogdij komen?"

***

(Belga) Niet de administratie of de politiek, maar een arts moet beslissen over het toedienen van dringende medische hulp. Zo reageert PS-Kamerlid en voorzitter van het OCMW in Brussel Yvan Mayeur op het bericht dat het Antwerpse OCMW niet automatisch 800 euro per maand wil betalen voor de behandeling van seropositieve sans-papiers. "De maskers vallen af in Antwerpen", aldus Mayeur, die zich aanvraagt of het OCMW in de Scheldestad niet onder voogdij moet worden geplaatst.

"De maskers vallen af. We zitten in een zacht fascisme dat volledig indruist tegen al onze humanitaire waarden en tegen onze samenleving", zegt de PS'er. Hij vraagt zich af of N-VA nog wel een democratische partij is. "Tot op heden bekeken we de partij niet op die manier, maar de eerste beslissingen die ze neemt sinds ze aan de macht is, roepen duidelijk vragen op." Hij herinnert eraan dat inzake dringende medische hulp, de beslissing een dokter toekomt, en niet aan een ambtenaar of de politieke macht. "Zelfs als men nadien de vraag kan stellen over wie de kosten op zich moet nemen. Maar je moet eerst handelen in het belang van de persoon", vindt Mayeur. Die regel niet respecteren is volgens hem overigens een contraproductieve "medische absurditeit" op het vlak van de volksgezondheid in het algemeen, met name wanneer het gaat om erg besmettelijke ziektes als AIDS of tuberculose. Bovendien is het onaanvaardbaar ten aan zien van de betrokkenen zelf, luidt het. (ALN)

 

***

 
De hoer-nalist heeft zijn best gedaan om de Heer Mayeur te vertalen. Want in werkelijkheid heeft die gesproken van ‘sous tutelle’ plaatsen : de censuur invoeren. En wie daartegen zondigt, gaat, lijk in ’44, de koolmijnen in. Op water en droog brood!
Want, beste mensen, in deze moderne tijd zijn de begrippen dermate uitgehold, dat niemand nog beseft dat een ‘illegale vluchteling’ dan ook hier blijft vegeteren en rondhossen tegen de wet. Als de gewone burger iets ‘illegaals’ doet, krijgt hij de politie op zijn dak, en wordt hij in de kortste keren in den amigo gedraaid….
Bartje Somers in Mechelen, die nu elektronische verkeersborden plaatst die aantonen aan de zondaar hoeveel het hem zou kosten, kan misschien een betere inspiratie zoeken om aan illegalen een mouw aan te passen.  Daar een derde land bij te maken, naast Autochtonia en Allochtonia, nu ook nog Illigalia,  daar waar de onwettelijkheid gewoon de omgekeerde wereld is. De wereld is groot genoeg….

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.

 

 

Geen opmerkingen: