vrijdag 22 februari 2013

1228 - ISLAM KATTEN GEJANK IN NEDERLAND : DIE LUI ZIJN ONS ALTIJD WAT VOOR


A.D. 22 Februari 2013

.

Wetewatje : TOEZICHT =  opletten met gesloten ogen

 

1228 - ISLAM KATTEN GEJANK IN NEDERLAND : DIE LUI ZIJN ONS ALTIJD WAT VOOR

 

***

 

***

 
Het is maar dat U voorbereid bent. Over de muezzin of de Muzzelman-Oproeper tot het gebed : de oproep tot het gebed, de azan, die vindt vijfmaal per dag plaats, waaronder op vrijdag voor de vrijdagse gang naar de moskee. Allah-o-Akbar (Allah is de Grootste) is zowat de enige boodschap. Het is  de (luidruchtige) tegenhanger van ons ‘God Ziet U’…., dat oog in die driekhoek…..
Op Google wordt verteld, dat wat voor de Christenen de kerkklokken zijn, voor de Muzelmannen de muezzin is.
Ik kan er niets aan doen, maar voor mij is er geen beter signaal om het verschil in beschaving te vinden…..
***
Niet dat ik bongré malgré tegen dat katten-gejank wil opkomen, maar het zou moeten beperkt blijven tot de Prachtlanden zelf, waar de Godsdienst van de Wrede het leven beheerst.
Of… zou dat de zoveelste militaire charge zijn om ons te onderwerpen? Een geniepige zenuw-oorlog onder de Hoge Bescherming van onze Grote Geesten? 
Ik denk dat het rap zou gedaan zijn, moest er een directe geluids-verbinding verplicht zijn tussen de luidsprekers op de minaret en de woonruimten van gezegde Grote Geesten, onder het motto : ’Serveer niet aan een ander wat ge zelf niet lust’….

 

***

Ter zake :

Nu: kattengejank islam door gans ons land!

Geplaatst door Joost Niemoller op 21 februari, 2013 - 11:29

***

Vindt u dit mooi klinken? Ik niet. Ik vind het irritante, opdringerige klereherrie, gedram van een godsdienst die de mijne niet is, en waarvan ik alleen maar mag hopen dat hij nooit de mijne hoeft te worden. Het zijn geluiden waar ik een gevoel van grondig onbehagen van krijg. Eerlijk gezegd krijg ik de neiging om een steen te pakken en die te gooien in de richting waar dat gemekker vandaan komt.

Maar binnenkort moet ik gedogen dat ik het in dit land waar ik woon overal te horen ga krijgen. Want: Vrijheid van godsdienst.

Volgens de fractievoorzitter van de islam democraten in Den Haag, hebben we het allemaal te danken aan de PVV. Omdat die zich druk maakte over de geluidsoverlast van een moskee in Den Haag, en dit naar buiten bracht met een filmpje waar ik het koud van kreeg, gaan de moslims nu voor straf en om ons te treiteren overal in Nederland de volumeknop van de oproep tot het gebed op vol zetten. Gewoon. Omdat het kan. Toen omwonenden in een straat in Den Haag klaagden over dat gesnerp, kregen ze te horen van de gemeente: Mag gewoon. Vrijheid van godsdienst. Slikken of stikken. 

Als ik het in mijn hoofd zou halen om een paar luidspeakers aan mijn woning te maken en vandaaruit enkele keren per dag een klarinetkwintet van Johannes Brahms te laten schallen, gewoon, omdat ik vind dat de wereld wel wat beschaving kan gebruiken (wat nog zo is ook), dan zou ik in no time de politie voor mijn deur hebben. Maar onder het mom 'vrijheid van godsdienst' is in Nederland heel veel toegestaan, inclusief de  moslimdwang.  

En dus gaat dat er van komen, die aanhoudende geluidsoverlast. Wat zeg ik. Het gebeurt allang. Als u in Den Haag op uw achterbalkon zit, dan kan u de vette pech hebben een zomer lang dit ijzingwekkende geblèr aan te moeten horen:

Ook in Deventer wil een moskee de frequentie van de oproep tot gebed opschroeven. Ze zijn daarover nog in gesprek, maar dat is feitelijk helemaal niet nodig. Want onder het mom 'vrijheid van godsdienst' mogen ze ook in Deventer de buurt zo vaak terroriseren als ze maar willen. Het lijkt er dus op dat de moslims zo langzamerhand alle schaamte voorbij zijn. En nu kunnen ze Wilders nog de schuld geven ook.

Je mag het niet doen hè, een steen gooien naar zo'n luidspeaker. Ik zal het ook niet doen. Ik ben goed opgevoed. Ik wel.

***

 
Voor de lezer M/V die met twijfel opgezadeld zit, op YT zijn prachtige opnames te beluisteren van dergelijk katten-gejank. Een goede raad : verwijder vooraf alle huisdieren uit het huis en draag de vogelkooitjes bij de buren. Die zijn dan meteen gewaarschuwd, zodat ze niet in paniek tegelijk de Brandweer, de Civiele Bescherming en de Dienst 100  bellen.
Ach die Muzelmannen! Zelfs in Egypte schijnt men er genoeg van te hebben. Men roept daar te wapen om de gezellige Moslims Broederschap de wacht aan te zeggen. Maar Pssst!!! Ik verklap dit op een eeuwig zwijgen, want de media mogen het vooral niet verder zeggen. Denk gewoon aan de meisjes/vrouwen in het bevrijde Mali, die nog wat gelukkig zijn dat ze weer normaal gekleed op straat mogen komen, zonder al die tentzeilen over heel hun lichaam.
Neen, het is maar een aardig zootje geweest, die Arabische Lente. Benieuwd hoe en vooral wanneer de frank zal vallen bij de VRT-snullen. Benieuwd op welk been ze nu zullen dansen dat van de ‘Moslim-rebellen’ of dat van de Socialistische voorman Hollande die ze is geen uitroeien???
Mama mia, wat kan het leven van socialist toch ingewikkeld zijn! .

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.
 

 

 

Geen opmerkingen: