zaterdag 23 februari 2013

1234 - WE WORDEN ALLEMAAL GECATALOGEERD GENUMMERD, ONDERVERDEELD EN INGEBONDEN


.

1234 - WE WORDEN ALLEMAAL GECATALOGEERD GENUMMERD, ONDERVERDEELD EN INGEBONDEN

***

 

***

 
Xander is weer eens de onheils-profeet van dienst.
Maar ik wil hem een eindje vooruit helpen, door het licht te laten schijnen op de werking van ‘codisce fiscale’, een soort ‘Rijks Registernummer’ die ook bij ons bestaat, maar de facto (in dat verband) dode letter blijft. Gelukkig maar.
Ik leg uit : die CF wordt op iedere baby geplakt , gelijk met het doorsnijden van de navelstreng. Iedere immigrant of resident : idem, van de wieg tot het graf. Niks nieuws dus. De ‘sans papiers’ of illegalen moeten het hier dus nog minder gemakkelijk hebben dan bij ons. Allez, dat is de theorie.
Maar! Niemand kan hier een tandenborstel kopen, een mixer, een TV, een auto, zonder die CF op te geven. En daar wordt door de Fiscale Gestapo nauwkeurig op toegekeken, bij zodanig dat er een echt schikbewind bestaat. Zelfs als U een nieuwe boormachine koopt in de plaatselijke ijzer-winkel krijgt U die niet mee, zonder die persoonlijke code op te geven.
Big Brother kan dus perfect Uw geld-spoor volgen en daar is elke Italiaan als de dood voor.
Dat wij in die 10 jaar nooit enig bericht in die zin gehoord hebben, doet ons twijfelen aan de efficiëntie. Maar het kan.

 

***

Ter zake :

Bilderbergers willen wereldwijde ID kaart, mogelijk op basis van handscan

Xander 22-02-2013 18:03- in eindtijd-profetie, nwo-ufo-complot

***

Volgens de bekende onderzoeksjournalist James Tucker wil de beruchte globalistische Bilderberg groep het dragen van een ID kaart wereldwijd verplicht stellen, te beginnen met alle burgers in Europa en Amerika. De Wall Street Journal en de Washington Post schrijven dat diverse leden van de Amerikaanse senaat voorstanders zijn van het invoeren van een verplichte biometrische ID kaart, die de vingerafdrukken en/of een scan van de aderen in de bovenkant van iemands hand (of voorhoofd?) moet gaan bevatten.

In de VS is de inmiddels gepensioneerde libertarische afgevaardigde Ron Paul feitelijk de enige geweest die zich jarenlang met succes heeft verzet tegen de invoering van een verplichte wereldwijde biometrische ID kaart. Nu hij weg is bestaat er volgens Thomas E. Donilon, Nationale Veiligheid Adviseur in het Witte Huis en tevens Bilderberger, een goede kans dat het Congres akkoord gaat met de invoering van de kaart. Ron Pauls zoon Rand zou zich er volgens ingewijden niet tegen verzetten omdat hij hoopt in 2016 presidentskandidaat te worden. (1)

Uit een gelekt overheidsdocument blijkt dat het Witte Huis plannen heeft om illegale immigranten en buitenlandse arbeiders verplicht biometrische informatie te laten afstaan voor een nieuw type visum. Volgens de Wall Street Journal kan deze nieuwe ID kaart, die gebaseerd is op vingerafdrukken en/of een scan van de aderen in de bovenkant van een hand, vervolgens verplicht worden gesteld voor alle Amerikaanse werknemers. De stap naar een gedwongen invoering voor alle burgers is dan nog maar een kleine. (2)

Teken van het Beest

Met name de genoemde handscan zal onder sommige christenen voor de nodige consternatie zorgen. In het Bijbelboek Openbaring wordt namelijk voorzegd dat mensen in de eindtijd een verplicht teken op hun hand of voorhoofd zullen krijgen, het bekende '666' teken van het Beest (de Antichrist / het systeem van de Antichrist). Vooral evangelische- en pinksterchristenen geloven al tientallen jaren dat dit een geïmplanteerde chip zal zijn waarzonder niemand meer kan kopen, verkopen of kan werken. Sinds enige jaren behoort ook een elektronisch leesbare -zichtbare of onzichtbare- tatoeage tot de mogelijkheden.

Xander

 

***

 
Wat de Bilderberg-mensen willen, is zo eenvoudig als geniaal. Ik zie inderdaad de voordelen, met in het achterhoofd de misdaad-bestijding. Maar verdorie, onze gevangenissen zitten nu al overvol, terwijl er voor 3/4 van de veroordeelde criminelen gewoon geen plaats is. Er zijn meer criminelen op straat, dan politie-agenten, en ze zijn daarenboven nog beter bewapend ook. Justitie is een aanfluiting van het begrip wettelijkheid en/of rechtvaardigheid.
Goed dus dat de criminaliteit beter kan voorkomen, en opgevolgd worden door moderne identificatie-technieken.
Al zal er vanzelfsprekend altijd een onderwereld blijven bestaan.
Het zal U waarschijnlijk niet ontgaan zijn, dat ‘de goeden’ weer de pineut zullen zijn. In de eerste plaats hij/zij zijn liedje niet kweelt zoals de Overheid het voorschrijft. Anders gezegd, met of zonder goesting, zullen we moeten leren zwijgen. Knikken en zwijgen. Anders verschijnt er automatisch een zwart kruis op Uw voorhoofd, en wordt het U verboden nog op straat te komen.  Neen beestebn-wagons en crematoria zullen er waarschijnlijk niet aan te pas komen. Ook geen werk-kampen. Maar er zullen gewoon rond elk ‘te mijden’ individu onzichtbare stralingen zijn, die elk contact onmogelijk maken.
U zult het zien : het lost zijn zelve op! .

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.
 

 

 

Geen opmerkingen: