maandag 25 februari 2013

1239 - OVER EEN DADER DIE LEGAAL OF ILLEGAAL GESTOLEN HEEFT


.

1239 - OVER EEN DADER DIE LEGAAL OF ILLEGAAL GESTOLEN HEEFT

 

***

 

***

 
Ja, ik weet het. Het was pas gisteren dat onderaan mijn opstelletje voor de eerste keer de bevriende blogs vermeld stonden. Bij SeniorenNet staan deze twee in de linker kolom als meest bezochte sites : Guvaal en Polkum. Ook zij waren de dag-dagelijs strijdmakkers van de betretrde Tay van Angeltjes.
Deze morgen heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan, om Guvaal, de man die schrijft met een scalpel, integraal over te nemen. Deze keer lag Leterminator op de kille snij-tafel om op een beleefde manier in tripkens vaneen te worden  gesneden. Mercie, Guido. Doe zo verder! Enne… ik wenste dat het waar was, dat van die kille steen.
Verder wordt, omwille van het waarheids-gehalte, Polum opgediend, bereid op grootmoeders wijze, op een bedje van vlammende verontwaardiging. Ik sluit me niet alleen aan bij deze spreker, ik voeg er zelfs aan toe, dat de meeste Muzelvrouwen vrijwillig meewerken aan hun eigen ont-menselijking door het dragen van die hoogst on-vrouwelijke boerka. Misschien dat ze het ooit snappen, dat als wij spreken over ’n boerka om ons vuil in te doen, wij zo’n grote zwarte plastic zak bedoelen om op straat te zetten. Of dat al dan niet te zien heeft met een getrukeerde foto (zie hierboven) maakt niet veel uit. Als Muzelvrouwen en Muzelmannen zo sterk aangetrokken worden door hun eigen koeltoer, waarom zijn ze dan niet daar gebleven? Net als zij, houden wij onze greep op de eigen cultuur. Met dat verschil dat het hier òns Thuisland is, en niet het hunne.
Kijk, ik hoop dat door deze twee voorbeelden ‘uit het leven gegrepen’, de honger aangescherpt wordt. Dat het smaakt naar de trog. Om nog.

***

Ter zake :

Het woord is aan de Heer Guvaal.

In de weekeindeditie van De Standaard stond een uitvoerig interview met Yves Leterme, waarin deze stelt, dat hij de Belgische politiek niet meer op de voet volgt. Hij ‘werkt’ nu in Parijs voor de Oeso en heeft het daar zogezegd te druk. Zo druk, dat hij diezelfde dag van het interview wél tijd had om op Tv deel te nemen aan ‘De klas van Frieda’ én ‘Reyers laat’. Typische tsjeventaal, zullen we maar zeggen, zeker?

 

   Verderop in datzelfde interview blijkt ook, dat Leterme’s contract met de Oeso op 7 december a.s. ten einde loopt, dat hij dat kan verlengen, maar dat hij daar in het najaar eens over zal nadenken. Zou dat inhouden dat de verloren zoon terug naar de CD&V schaapsstal komt? Het is niet onmogelijk en e.e.a. zal afhangen van de verdere evolutie van de binnenlandse politiek, inbegrepen de nasleep van de Dexia affaire, waarin ACV’er Leterme een hoofdrol speelde. Bij CD&V is men er helemaal niet gerust in, vooral nu uit een laatste peiling (van Le Soir dan nog) blijkt dat de partij voorbij zou gestoken worden door de al even armlastige SP.a en dat de N-VA evenveel stemmen zou halen als de drie traditionele Vlaamse meerderheidspartijen samen (39%).

   En Kris Peeters dan? Wel die mag dan nog steeds populair zijn in Vlaanderen en geen ACV’er, de man van de copernicaanse revolutie bevindt zich tegenwoordig in een moeilijke spreidstand. In zijn eigen, regionale regering moet hij de vriend blijven van de N-VA, terwijl diezelfde partij in de federale oppositie garen kan spinnen, daar waar CD&V alleen maar verdere blamages kan oplopen en moet zien de schade te beperken. Als gevolg daarvan neemt Peeters de laatste tijd wel meer afstand van de Vlaamse eisen, o.m. door te stellen dat hij een efficiënt België zou verkiezen boven een onafhankelijk Vlaanderen, terwijl hij zelf wel verstandig genoeg zou moeten zijn om te beseffen dat op langere termijn het eerste, een efficiënt België, een utopie is en het tweede steeds meer een waarschijnlijkheid.

   Een terugkeer van Leterme naar de Belgische politiek zal echter CD&V weinig soelaas brengen. Zolang de schulden van de Dexia holding als zwaard van Damokles boven de federale regering blijft hangen en daarenboven niet uitgeklaard geraakt hoe het ACV de fiscus heeft mogen ‘ontwijken’, kan de mogelijke invaller best nog wat in Parijs blijven. ‘Paris vaut bien une messe’ om eens een Franse koning te parafraseren.

***

Wij danken de Heer Guvaal voor zijn uiteenzetting, en verlenen nu het woord aan de Heer Polkum

***

Ik heb mijn artikel van 24/2 verwijderd omdat ik niet duidelijk genoeg was . Hierbij geef ik de juiste bedoeling aan van de leugenaars van de  media. Zij beschadigen bewust,  door een pertinente leugen, de voorzitter van het VB. Wil je een voorbeeld van uit de context rukken ? Dit is er een dat kan tellen !

vandaag .be

Dewinter vergelijkt boerka's met vuilniszakken

Vlaams Belang-boegbeeld Filip Dewinter zorgde gisteren voor heel wat ophef op de microblogsite Twitter nadat hij een nieuwe foto tweette.

Hij gooide een foto op het net van een vrouw en kind in boerka tussen twee vuilniszakken met het onderschrift “zoek de vijf verschillen”.

Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans antwoordde op de tweet van Dewinter “Het verschil is dat een vuilniszak een nuttig voorwerp is”.

DE LEUGENAARS VAN VANDAAG.BE NEMEN KLAKKELOOS HET ARTIKEL VAN DIE ANDERE LEUGENAARS VAN DE STANDAARD OVER. 

Zij verwijzen zelf naar twitter, dus verdraaien ze bewust de waarheid, zeg ik dus in verstaanbare taal LEUGENAARS.

 Hier de tweet van G.Annemans :

 Gerolf Annemans @gannemans

Boerka dr unaniem gestemde wet verboden i Belgie. Terecht. =ontmenselijking vd vrouw. Versch is dus : vuilzak=nuttig voorwerp.

Een pertinente leugen van de media dus die om rechtzetting vraagt !!

Dàt toont aan op welke manier we door de pers in dit land valselijk  ge-informeerd worden.  Hier hebben ze zelf de maskers afgetrokken. Schandelijke media !

 

Nu de foto zelf : die is duidelijk genomen met medeweten van de boerkamadammen.  De vuilzakken zijn vooraf netjes geplaatst om deze pose op foto te zetten. De vraag is nu ? Wie nam deze foto van deze gewillige dametjes ?  Ik kan me nauwelijks voorstellen dat FDW deze foto mocht nemen. Een beetje nader onderzoek zou hier op zijn plaats zijn. In elk geval heeft bij dit artikel de pers bewezen niet voor leugens terug te deinzen. Alle middelen zijn goed zei tobbak.

***

Ik hoop dat het duidelijker geworden is, waarom ik mannen als Guvaal, Polkum, naast nog vele anderen, ‘de Rechtlijnigen’ noem. Wit is wit en zwart is zwart.
Moesten onze politiekers, die Grote Geesten, allemaal tot die simpele waarheid willen terugkeren, het leven zou veel eenvoudiger zijn. Dat wil daarom nog niet zeggen dat ze elkaar de hersenen moeten inslaan. In het wetten maken en in het besturen kunnen we nog altijd elkaar vinden.
In België kan dat al lang niet meer, en de EU is in hetzelfde bedje ziek. Is dat nu zo erg, om de ware bedoelingen over de immigratie, over Europa, over de Muzelmannerij, op tafel te leggen? Compromissen zullen er altijd moeten gesloten worden, anders moet de ene partij de andere uitmoorden. En dan zijn we terug bij Caïn en Abel, de zonen van Adam en Eva, waar het allemaal mee begon.
En zo komt zelfs de tweezakkerij bij de Aanklager zelf op een haasj-over spel van woorden neer ‘legaal of illegaal bedriegen’ Is dat de wereld waarin we willen leven? .
Schaf af, die Belgische en die Europese heksen-ketel, en vervang al hun reglementeringen, wetten en verordeningen, door de eeuwenoude, zeer eenvoudige maar duidelijke 10 Geboden Gods! .

 

***

Blogs die hier dringend aangeraden worden, met vraag ze zoveel mogelijk door te geven. We doen dat met de woorden van de Opper-Tsjeef Kris Peeters, die dit weekeind de wereld kond deed, dat hij natuurlijk DeWever kon verslaan..

De volgorde is willekeurig en de lijst zal regelmatig aangevuld worden.





 

 

 

Geen opmerkingen: