zondag 10 februari 2013

D I E N S M E D E D E L I N G


A.D. 10 februari 2013

.

D I E N S M E D E D E L I N G

 

***

 

 

***

 
Uitgeteld door de stofzuiger!
Bede niet te lachen, maar het is de rauwe werkelijkheid. Een welwillende buurvrouw, een loshangende kabel, verkeerde beweging en lap! Alles in diepe duisternis. Computer ge-crasht.
Herstel-dienst? Dezelfde dag nog! Mama mia, daarvoor moet men niet in Berlusconi-land zijn! Op de avond van de tweede dag : het pas nieuwe ‘besturings-systeem’ wordt heringevoerd, nu nog alleen de ‘back-up’ invoeren en de Fyra kan starten. JaJa, Net als de Fyra wil het ding niet starten, tenzij op…31/12.
Voilà, beste lezers, namens mijn buurvrouw en namens de stofzuiger, veel excuses dat jullie twee volle dagen en twee volle nachten in de kou zijn moeten bleven staan. Het zal niet meer gebeuren : de kabel zit nu klokvast en schokvrij in de muur!
 

 

***

 
Maar jullie hebben recht op een toemaatje.
Ga vlug naar
en  profiteer van het zalig gevoel om bij de eersten te zijn om het goede nieuws te vernemen. Neen, iets verklappen doe ik niet, dat zou de brave Gerda mij kwalijk kunnen nemen.
Onthoud die naam, want hoe meer GOLFBREKERS Vlaanderen telt, hoe beter het zichzelf beschermt tegen de springtijden die ons bedreigen..

 

***

(Get) AA 3AB, strijder-schrijver op rust van blog-bubbels. Hij observeert de wriemelende mensenmassa’s en licht op klaarlichte dag het gebeuren bij met een stal-lantaarn. Want hij heeft niet graag dat Breedsmoel-kikkers in zijn zonlicht komen staan.

“Ut mien zunne, of ‘k straal joe, zei de bie”.
 

Geen opmerkingen: