zaterdag 2 maart 2013

1255 – WAT ANCIO WIL IN BELGIE WORDT AL LANG TOEGEPAST IN NEDERLAND


.

1255 – WAT ANCIO WIL IN BELGIE WORDT AL LANG TOEGEPAST IN NEDERLAND

***

 

***

 
Bij de bevriende blogs las ik over de nieuwste esbattementen van Beire den Bleiter, die met het oog op zijn uitloop-carrière bij het CGKR, zijn schaapjes probeert op het droge te brengen door een paraplu te openen boven de Godsdienst van de Wrede. Halt, dacht ik! Wat weten mijn oude vrienden van het AFF hierover?
Het AFF is, moet U weten, de spreekbuis van het vroegere Kremlin die nog altijd niet wet dat WO II al een tijdrek gedaan is. Over Ancio : niks te vinden. Volledig normaal : die lopen altijd een tijdeke achter. Maar, al zijn het tegenstanders, eerlijke luyden zijn het wel en in ieder geval geen kontdraaiers.
Ik vond niks over Ancio, maar wel over het resultaat van zaken zoals Ancio dat wil. Lees hieronder.

 

***

Ter zake :

CONSTANT KUSTERS EN AXEL REITZ VEROORDEELD

Eén van de kleurrijkste figuren van de Nederlandse extreemrechtse scene, de Eddy Hermy van Nederland, is dinsdag tot een werkstraf en voorwaardelijke celstraf veroordeeld voor racistische leuzen tijdens een betoging. Ook medestanders zijn hiervoor veroordeeld.

Constant Kusters (foto, 41 j.), voorzitter van de extreemrechtse Nederlandse Volks-Unie (NVU) is dinsdag veroordeeld tot een taakstraf van veertig uren en een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Volgens de rechtbank in Almelo heeft Kusters zich tijdens een betoging van de NVU in mei 2011 in Enschede schuldig gemaakt aan belediging van Turken en Marokkanen, en aangezet tot discriminatie. De Duitse neonazi Axel Reitz, in 2009 gastspreker op het ‘jeugdcongres’ van het Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA) in Oostkamp,  die ook op de betoging sprak, is veroordeeld tot een boete van 500 euro en een week voorwaardelijke celstraf. Twee medestanders van Kusters moeten respectievelijk een taakstraf van dertig uren uitvoeren en een boete van 500 euro betalen.

Tijdens de betoging, die gericht was 'tegen de multiculturele terreur en voor een totale immigratiestop', werden leuzen gescandeerd als 'Nederland voor de Nederlanders' en 'Ali B. en Mustafa, ga terug naar Ankara'. Ook droegen de betogers vlaggen met het Keltisch kruis, als White Power-symbool. De uitspraken komen nagenoeg overeen met de straffen die het Openbaar Ministerie eerder tegen de vier had geëist. De rechters voegden een voorwaardelijke celstraf aan de geëiste taakstraf voor Kusters toe omdat Kusters in het verleden ook al is veroordeeld voor discriminerende uitlatingen. 

Video- en radioreportage over de betoging en veroordeling. Bij de betoging in Enschede waren er tienmaal meer tegenbetogers dan NVU’ers en NVU-sympathisanten. Constant Kusters heeft aangekondigd in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechtbank. Axel Reitz zou intussen bij de Duitse politie honderduit gepraat hebben over zijn kameraden in het neonazistisch milieu.

 

***

 
Wij mogen dus ingesammt binnenkort allemaal de klop op de deur om 5 uur in de morgen verwachten. Want wij doen allemaal erger dan die Kusters.
Ik wil er wel mee stoppen, hoor! Zodra er van de kant van die BTK-ers publicaties verschijnen waarin zij ons niet langer als Ongelovige Honden, als Apen en Varkens betitelen, maar als  normale mensen die ze zijn komen lastigvallen met hun aanwezigheid.
Dat er hiermee zodanig veel bladzijden uit hun Heilig Boek zullen moeten getrokken worden, dat alleen nog de kaft overblijft…
Als Ancio zoiets zou kunnen bekokstoven, willen we gerust een lagere boom uitzoeken om hem aan op te knopen, als het zover is. De hoogste boom zoals in het gezegde, verdient hij dan niet meer….
Onbeleefd zegt U? Medeburgers in den bak draaien omdat ze de waarheid spreken…. dat is ook niet zo beleefd, hé!
 

 

***

Blogs die hier dringend aangeraden worden, met vraag ze zoveel mogelijk door te geven. We doen dat met de woorden van de Opper-Tsjeef Kris Peeters, die dit weekeind de wereld kond deed, dat hij natuurlijk DeWever kon verslaan.. Ook wij kunnen ze verslaan, de huichelaars en de woordenkramers!

De volgorde is willekeurig en de lijst zal regelmatig aangevuld worden.











 

 

 

 

Geen opmerkingen: