dinsdag 5 maart 2013

1262 - DE BIJBEL OVERRULED DOOR MOHBAMA


.

1262  - DE BIJBEL OVERRULED DOOR MOHBAMA
 

***


 

***

De Keniaanse zwarte die het in Amerika gemaakt heeft,  de genaamde Houssein Barack Obama, Mohammed-zoo, van zijn zwarte vader en nog zwarter moeder, beiden trouwe aanhangers van de Godsdienst van de Wrede, heeft gesproken.
Het ventje spreekt, met de macht die hem werd verleend door het Amerikaanse Volk, doet zijn mond open  om te zeggen dat het Bijbelse land van Judea en Samaria voortaan toebehoort aan een stam Arabieren die hij daar wil neerplanten, nadat hij van hen een nieuw volk, de Palestijnen, heeft geschapen, net als Jahweh, naar Zijn beeld en gelijkenis. Mohbama heeft zichzelf, ter wille van Allah en de petrol, boven God verheven, al wordt die God wel gebeden om als voorheen America te blessen.
En daar zijn de verhullende benamingen weer. Judea en Samaria zijn Bijbelse begrippen die teruggaan tot de Aartsvader Abraham vele eeuwen voor onze tijdrekening. Het wordt dus ..de Westbank, om even later, als het meeste stof is gaan liggen, ‘Palestina” te worden. Mozes zag van op zijn berg niet Het Beloofde Land, dat overliep van melk en honing, neen, hij zag…de Westbank. Evangelie volgens de Heilige Barc-k…
Dat straks de hel boven Israël losbreekt : who cares, buiten de paar miljoen Europeanen die nu al hun adem inhouden voor dat de 5de Colonne van de Islam de macht grijpt. Als alle ogen op het Midden Oosten gericht zijn, en op de slachtingen aldaar, valt de machtsovername gemakkelijker door de strot te rammen.
En raar maar waar : net als in de jaren ’40, zal de Nieuwe Orde zorgen voor (oppervlakkige) rust, orde en regelmaat, waar de mensen  nu al naar snakken. Het zit er zelfs dik in, dat de kerken weer vol stromen…. In de eerste plaats zal de straat-crimiinaliteit drastisch afnemen, want Muzelmannen  grijpen rap naar de justitie van de afgekapte handen….
Israël is ons schild en ons betrouwen, niet omwille van de romantiek, maar omwille van de pure realiteit. Daar zullen de eerste klappen vallen….

 

***

Ter zake :

'Obama eist tijdschema terugtrekking Israël uit Westbank'

Xander 04-03-2013 13:43- in israel-joden, vs

'Oprichting Palestina in 2014 prioriteit van regering Obama'

***

Omhuld door zachte woorden vol zogenaamde vriendschap zal Barack Hussein Obama als een dictator van Israël eisen zich in uiterlijk 2014 geheel uit Judea en Samaria terug te trekken, zodat daar 'Palestina' kan worden opgericht.

Volgens de World Tribune zal president Obama tijdens zijn eerste officiële bezoek aan Israël op 20 maart eisen dat de Israëlische premier Benyamin Netanyahu, die nog altijd probeert een nieuwe coalitie te vormen, een tijdsschema overhandigt met daarin de volledige terugtrekking van Israël uit Judea en Samaria, internationaal aangeduid met de Westbank of Westelijke Jordaanoever. Obama's eis zou onderdeel vormen van het plan om in 2014 definitief een Palestijnse staat op te richten.

'Obama heeft Netanyahu duidelijk gemaakt dat zijn bezoek niet voor de show is, maar over Iran en een Palestijnse staat gaat,' aldus een bron. Dat impliceert dat als Israël hem niets geeft waar hij mee kan werken, hij op eigen houtje zal handelen.' Het Congres zou achter Obama's plan staan om de oprichting van 'Palestina' een Amerikaanse prioriteit te maken.

De Obamagezinden in Washington beschouwen het komende bezoek van de president aan Israël 'als een lakmoestest van Netanyahu's leiderschap en geloofwaardigheid,' zeggen bronnen in Israël. 'Obama's supporters in het Congres hebben Netanyahu een vergelijkbare boodschap gestuurd.' (1)

De eis van Obama heeft voor onrust gezorgd in de kringen rond Netanyahu, met name omdat het vormen van een nieuwe coalitie een stuk moeizamer gaat dan gedacht.

Aanval op Iran in juni een gerucht

Begin vorige week berichtte de Times of Israël op grond van een TV-item dat Obama nog een andere belangrijke boodschap zal overbrengen, namelijk dat er in juni een aanval op Iran kan worden uitgevoerd. Omdat vrijwel geen enkel ander Israëlische mediaorgaan dit nieuws overnam moet dit vooralsnog enkel als een gerucht worden beschouwd (2).

***

Waar ik-zelf vertrouwen in heb?
Dat is in het gezond verstand van de Muzelvrouwen, eenmaal ze hun zusters in het Westen hebben bezig gezien. Opleiding, kledij, mode, kinderen. In  de Muzelmannerij zijn ze gewoon slavinnen. In het Vrije Westen zijn ze even vrij als de mannelijke bevolking. Meer nog : slechts een paar verlichte geesten met haar op hun tanden,  en de matrimoniale maatschappij is terug van weg geweest….
Weet U : liever een ontwikkelde maar niet al teveel omwikkelde Eva, dan een ingewikkelde haatbaard met kromzwaard, hitsig op zoek om zijn testosteron op peil te houden..

 

***

Blogs die hier dringend aangeraden worden, met vraag ze zoveel mogelijk door te geven. We doen dat met de woorden van de Opper-Tsjeef Kris Peeters, die dit weekeind de wereld kond deed, dat hij natuurlijk DeWever kon verslaan.. Ook wij kunnen ze verslaan, de huichelaars en de woordenkramers!

De volgorde is willekeurig en de lijst zal regelmatig aangevuld worden.












 

 

 

 

Geen opmerkingen: