maandag 11 maart 2013

1274 - DE LINXE ‘DEMOCRATEN’ AANVAARDEN HET OORDEEL VAN HET VOLK NIET


***

Maandag 11 maart

Zon 7u05-18u41

H Rosina

.

1274 - DE LINXE ‘DEMOCRATEN’ AANVAARDEN HET OORDEEL VAN HET VOLK NIET

 

°°°

 

°°°

Elders heb ik Geert Van Ist’mdaar zijn beker azijn laten uitstorten. Benieuwd wat het ventje zou schrijven over de 2 ½    maand een stad besturen zonder de Roden.
Als de man recht-door-zee zou zijn, zou hij rap de rekening van die spionnen-ambtenaren gemaakt hebben. Wat mij betreft is de zaak zeer eenvoudig. Gewoon met harde han d het arbeids-reglement toepassen : wie betrapt wordt op dé-loyauteit tegenover zijn werkgever, (zelfs op Facebook of Twitter) , die vliegt en krijgt daarenboven een klacht aan zijn been voor vergoeding van de opgelopen schade, die voordien afgesproken is met de pakbonden. Wie meewerkt, krijgt een serieuze jaarlijkse bonus.

°°°

Ter zake :

'De linkse "demokraten" aanvaarden het oordeel van het volk niet'

… Mark Grammens, journalist en publicist in Journaal

°°°

"Er staat geen enkele rem meer op de aanvallen die politiek aktieve Vlaams-nationalisten moeten ondergaan. Men waant zich in de jaren 1945 en volgende. En dit alles omdat het volk van Antwerpen in oktober van vorig jaar bij vrije verkiezingen de socialist Patrick Janssens de laan uitstuurde en de burgemeestersjerp aan Bart de Wever bezorgde.

 

De linkse "demokraten" aanvaarden het oordeel van het volk niet. Een van hun woordvoerders, wel "links" dus maar nooit een toonbeeld van demokratische overtuiging, Paul Goossens, heeft het (in De Standaard, 9.2.13, het blad dat zijn kolommen wijd openzet voor alle linkse anti-demokraten), over Bart de Wever als "de kantoorhouder van het Antwerpse stadhuis". En Rudy Vandendaele, van Humo, heeft het in zijn blad (5.2.13) over "Bart de Wever, de voorlopige burgemeester van Antwerpen". Het lijkt wel alsof De Wever een staatsgreep zou hebben uitgevoerd, en alsof het volstaat om zich "links" te noemen om ten eeuwigen dage recht te hebben op het bezit van het stadhuis van Antwerpen.

 

Volgens de laatste berichten is de haat tegen het volk dat zo vermetel was om De Wever te verkiezen boven Janssens, zo diep geworteld dat stadsambtenaren van Antwerpen, grotendeels creaturen van zeventig jaar socialistische heerschappij in het stadhuis, volop bezig zijn met het saboteren van de bestuursmeerderheid (N-VA, CD&V, VLD); zij informeren doelbewust de oppositie, zodat die materiaal uit eerste bron krijgt om de bewindsploeg aan te vallen (De Standaard, 16.2.13)...."

°°°

Ik wil alleen nog de rol van het Antwerps Stadsbestuur typeren als zijnde het proefkonijn voor wat ons te wachten staan, als de Roden en/of de Tsjeven de volgende veerkiezingen verliezen.
Laat ons onszelf geen blauwe bloempjes wijsmaken. Zij zijn in zoverre ‘democratisch’ als zij aan de vleespotten zitten. Sober bestuur zoals het een zorgzaam huisvader siert, is niet aan hen besteed. Na +50 jaar potverteren, hebben zij ons aan de rand van de afgrond gebracht. Wij zitten met een der hoogste Staatsschulden ter wereld en daar klinkt het oude liedje al weer : verboden te besparen. Hun redenering : die Staatsschuld is vanzelf gekomen en zal vanzelf ook weer weggaan.
Als ze de verkiezingen veerliezen, zullen ze deze, net als in de bananen-republieken, als ‘ondemocratisch’ weigeren  te erkennen. Ze zullen hun vriendjes van de Europese mensenrechten ter hulp roepen en desnoods aansturen op burger-oorlog, zodat de Uno-Vredesmachten moeten tussenbeide komen.
Stel U voor : UNO-Blauwhelmen aan de taalgrens, terwijl de skut-raketten over de hoofden van de Brusselaars Vlaanderen binnenvliegen. Geert Wilders die oprukt naar de Luikse staalbekkens, terwijl Marine Le Pen met het kruis in de vuist ons hulptroepen zendt om ons bij te staan.
Het zou van de kant van onze voormannen, van goed doorzicht spreken, moesten ze voordien de Coburgers over gebracht hebben achter de linies,  naar Wijnendale bij Torhout. Die zijn daar bekend en van daar uit hebben zij ooit al eens gesmeekt om een wapenstilstand. Dood of levend : ze zijn veel waard!

°°°












 

°°°

 

 

Geen opmerkingen: