maandag 11 maart 2013

1275 - EEN LANDUYT-VONNIS IN BRUGGE


.

1275 - EEN LANDUYT-VONNIS IN BRUGGE

 

“Vertrapte’ Korans in Jeruzalem op de Tempelberg

 

“Verscheurde’ Korans in ’t Landuyt-ville : waar zijn we mee bezig?

Het hing al een paar dagen in ‘the clouds, maar dat vonnis in Brugge voor het beschadigen van die Koran was dermate kinderachtig, dat ik in de kritieken die links en rechts maar telkens onvolledig verschenen, dacht geen vertrouwen te kunnen hebben. Maar nu de site van het Vlaams Belang er een objectieve bijdrage aan geleverd heeft, kan ik niet meer twijfelen : lang zal het nu niet eer duren of er zullen in Brugge op het galgenveld op ’t Zand 3 galgen worden opgericht.
Jullie kennen toch nog dat gedicht van over de 3 galgen van Karel Vertommen, waar, toen de koord in ‘hoogte ging, in elke lus een rechter hing?
Brugge zucht sedert 1 Januari onder de uitgestrekte rechter-arm van Landuyt-de-Rode-Ridder, en daar moeten wij zoveel mogelijk tumult over maken. Wij zullen bijgevolg hun  esbattementen zoveel mogelijk in de verf zetten. Zo lang we dat kunnen en mogen….

°°°

Koran verscheuren? 4 maanden cel

10 maart 2013 • 08.00u

°°°

 Een bevlogen rechter in Brugge heeft Arne S. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van vier maanden. De man had vorig jaar, na een betoging tegen de komst van een derde moskee in Oostende, een koran stuk gescheurd voor de ogen van een groepje moslims. Volgens de rechter was dat een ontoelaatbare inbreuk op de racismewet. Arne S. kreeg vier maanden cel aan de broek gesmeerd en moet ook een boete van 600 euro betalen. Dat het bizarre vonnis nauwelijks weerklank kreeg in de media, laat staan enig protest uitlokte, zegt veel over het gebrek aan moed en het overschot aan politieke correctheid in de vaderlandse pers.

Vrije meningsuiting

 De verdediging voerde aan dat Arne de bewuste koran eerst naar het hoofd geslingerd kreeg en dat lijkt een plausibele verklaring, want de modale Vlaming loopt doorgaans niet met dat boek op straat. Maar daar had de rechter geen oren naar. ‘Aanzetten tot haat en discriminatie’, ‘racisme’ klonk het strenge vonnis. Sinds wanneer zijn moslims een ras? Is de islam geen religie en is religiekritiek niet meer toegestaan? En hoe zit het dan met het recht op vrije meningsuiting? Ach, wij roepen niemand op om de koran te verbranden of te verscheuren. Erg netjes en respectvol is dat niet. Maar in een democratie moet dat misschien wel kunnen. Daarom hoef je het nog niet te doen, maar het moet mogen. Bovendien wordt er in Europa wel heel vaak met twee maten en gewichten gemeten. Niemand belet je om de bijbel in de WC-pot te gooien en door te spoelen. Spotten met Jezus of Maria? Een masturberende Christus aan het kruis? Geen probleem, we noemen het gewoon ‘kunst’. Maar o wee als je aan Mohammed of de koran raakt…

Bizar vonnis

Maar er zijn nog meer goede redenen om het vonnis van de rechter te hekelen. De koran is maar een boek. Een ‘heilig’ boek. Voor de moslims, maar niet voor ons Westerlingen, ongelovigen of anders-gelovigen. Net zomin als een rechter een Deense cartoonist kan verbieden om met Mohammed te spotten omdat de islam verbiedt om de profeet af te beelden, kan een rechter Vlamingen opleggen de strenge islamitische omgangsregels met de koran te respecteren.

Guido Meeussen schrijft in De Tijd (06.03/13) dat op beledigingen aan de profeet of het verscheuren van de koran in verschillende moslimlanden de doodstraf staat. “Maar voor ons land is een correctioneel vonnis voor het beschadigen van een religieus boek eerder uitzonderlijk.” Noem het maar een primeur. Een trieste primeur. Een zoveelste aanslag op de vrije meningsuiting. Een Belgenmop.

°°°

Islam en politiek: een koran valt uit een tas en de wereld staat in brand

Posted on 10 maart 2013door E.J. Bron

°°°

Op de Tempelberg in Jeruzalem is het tot zware onlusten gekomen. Oorzaak: een zogenaamde “koranschending” door de Israëli´s. Bij nader inzien herkent men het patroon dat men al van de Deense “karikaturenstrijd” kent: een onbelangrijk incident wordt net zo lang door mondelinge propaganda tot een schandaal gemaakt tot het een grote brand wordt. Op de Tempelberg in Jeruzalem is het tot zware onlusten tussen Palestijnen en Israëlische soldaten gekomen. Na het vrijdagsgebed hadden Palestijnse demonstranten de Israëlische politie met stenen bekogeld. Volgens Palestijnse informatie zou er door de Israëli´s ook met rubberen kogels geschoten zijn. Over het aantal gewonden doen tegenstrijdige berichten de ronde. De Israëlische politie zei in een mededeling dat de 100 aanvallers vermomd waren en Molotovcocktails hadden gebruikt.

Het is al bijna een dagelijkse melding uit het Midden-Oosten. Als je het incident nader bekijkt, herkent men hoe grote branden ontstaan als de islam voor de politiek geïnstrumentaliseerd wordt.

Hoe kwam het daartoe?

In het begin van de week waren er eerst enkele, daarna steeds meer, meldingen in Arabische en Turkse kranten te vinden dat het op de binnenplaats van de Al-Aqsa moskee tot een verwoestende belediging van de moslims in de hele wereld zou zijn gekomen. De “Al-Aqsa Foundation” – de spirituele exploitatiemaatschappij van het op twee na belangrijkste heiligdom in de islam, is verontwaardigd: een Israëlische politieofficier zou meerdere Palestijnse meisjes op de binnenplaats van de Al-Aqsa moskee hebben aangevallen. Bij de handtastelijkheden zou de koran op de grond zijn gevallen. De politieman zou hier dan op zijn gaan stampen en hebben weggegooid – en hem daarmee geschonden, zee Mahmud Abu Atta, chef van de media-afdeling van de “Al-Aqsa Foundation”.

De assistent van de secretaris-generaal van de Arabische Liga, Mohamed Sobeih, zag in de actie van de Israëlische politie een agressie tegen alle moslims: “De moslims moeten nu als één man optreden”, citeerde het Palestijnse persbureau WAFA de assistent. De secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC), Ekmeleddin Ihsanoglu, veroordeelde de “brutale criminele aanvallen” en “ontwijding van de heilige plaats”. Hij ziet hierin een overtreding van het recht op vrije uitoefening van de religie, bericht de nieuwsdienst TRT. In een mededeling van afgelopen maandag neemt ook de Jordaanse Minister voor Religieuze Aangelegenheden, Abdul Salam Abadi, het woord. De “afschuwelijke wandaad tegen de heilige koran” zou gevolgen moeten hebben. Hij riep alle islamitische staten en de VN tot handelen op.

Als je echter informatie inwint bij de politie in Jeruzalem dan blijkt de zaak heel anders te liggen. Er zou een handgemeen hebben plaatsgevonden bij de ingang naar de Tempelberg. Bij de poging om de mensen uit elkaar te halen “viel er een koran op de grond, die afkomstig was uit de zak van een bij het handgemeen betrokken vrouw”. De politie zou niemand hebben geprovoceerd, aldus de politie van Jeruzalem in een mededeling in de Israëlische krant Maariv.

De woordvoerder van de Israëlische politie, Micky Rosenfeld, omschreef het incident een dag later aan de Deutsch Türkischen Nachrichten. Rosenfeld zei dat de politie de beschuldigingen onmiddellijk zou hebben nagetrokken, omdat men zou weten hoe gevaarlijk zulke twisten kunnen worden.

Rosenfeld schrijft letterlijk:

“Afgelopen zondag bezocht een groep joodse vrouwen de Tempelberg. Zulke bezoeken zijn niet ongebruikelijk, omdat de Tempelberg ook een toeristische attractie is. Enkele Arabische vrouwen zaten op een bankje en versperden zodoende de toegang tot de tempel. Ze zijn er op uit geweest om de joodse vrouwen ervan af te houden de Tempelberg te betreden. Een Israëlische politieagent schoof de bank en de Arabische vrouwen aan de kant. Daarbij is een koran op de grond gevallen, die zich in een van de tassen van de vrouwen bevond. De politieman heeft de koran onmiddellijk opgepakt en aan de Arabische vrouwen gegeven. Er is geen sprake geweest van een beschimping of minachting van het boek. Alle andere beweringen zijn fout en incorrect.”

Desondanks werd de zaak in de Arabische media twee dagen lang opgeklopt. Hierbij speelden de Turkse kranten een weinig roemrijke rol, die monter meededen met de zaak. De Sabah kopte “Gemene aanval op Al-Aqsa moskee”. “Protesten tegen de belediging van de koran door Israëlische soldaten houden niet op”, schreef de Zaman. Meningen van de Israëlische politie waren in de artikelen niet te vinden.

De westerse media berichtten niet over het incident. Het leek erop alsof het bij een verbaal strovuurtje zou blijven.

Vrijdag begonnen de onlusten. Waarnemers vermoeden een georganiseerde beweging achter de vermomde geweldplegers. Deze wil het vuurtje brandend houden.

Net zoals bij de Deense “karikaturenstrijd” is ook hier hetzelfde patroon te herkennen: een klein incident, zoals in ieder dorp kan gebeuren, wordt de vonk voor een grote brand. Wat er echt gebeurd is, weet uiteindelijk niemand meer. De globalisering van het nieuws op internet wordt niet gebruikt om na te vragen wat er precies gebeurd is. Het wordt gebruikt om een verhaal op te blazen. Op goed Oriëntaalse wijze worden bepaalde motieven versierd en versterkt. Uiteindelijk staart de tronie van de religieschenders de wereld aan. Israëlische, Amerikaanse en, indien nodig, ook Deense vlaggen worden verbrand.

 

 

 
Jozef Dewitte van het CGKR, op deze blog gemakshalve bijgenaamd Seppe Weiss, wegens de gelijkenissen tussen zijn job en de job van de Gestapo, of  van de KGB zal er zich eens moeten ee bemoeien.
Muzelmannen van bij ons mogen ten allen tijde vrij en vrank (maar meestal in ’t geheim) op stage trekken naar de landen waar de Islammerij bezig is met het te bont te maken (!). Dat doen ze om ervaring op te doen in aanvals-situaties met oorlogswapens. Dat mag, daar valt niet over te vallen, want dat zijn reis-ervaringen in de privé sfeer. Zeggen dat hun  ‘Godsdienst’ van de Wrede bij ons niet welkom is, is racisme en valt derhalve onder dezelfde Strafbepalingen als die vaqn de fameuze ‘negatie-wetten’, waarbij het verboden is ook maar één goed woord te zeggen of te schrijven over Dolf-met-de-snor. Vader Le Pen werd in zijn vaderland zwaar beboet, om te zeggen, dat naast de holocaust, er toen nog veel ergere dingen gebeurden.
Eigenlijk zouden we de wetten van de Fauna en Flora moeten toepassen op de Muzelarij, om die aanhangers ‘Kruidjes-roer-mij-niet’ te noemen. Met dien verstande, dat Kruidjes-roer-mij-niet geen bommen  gooien, geen sacochen trekken en geen vrouwen verkrachten.
°°°
Als toemaatje geef ik nog het advies door van een paar gefrustreerde vrienden om te leren omgaan met de Muzelrarij.

 

Voor wie zijn verlof nog moet plannen heb ik hier een suggestie: Wees avontuurlijk en ga  eens illegaal ...

Als je eens echt  iets bijzonders wilt meemaken, wees dan klaar  voor  avonturen zoals je het zelf nooit voor mogelijk zou kunnen houden. Denk er eens over na en veel geluk bij het proberen!

1.. Ga illegaal naar bv. Marokko,  Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

2..Trek je niets aan van immigratieregels, visa, internationale wetten of andere belachelijke voorschriften.

3.. Als je daar eenmaal bent eis je van de lokale overheid kosteloze medische bijstand voor jou en je hele familie.

4.. Eis dat alle gezondheidswerkers vloeiend Nederlands spreken en dat in hospitalen en verzorgingshuizen alle voeding  klaargemaakt wordt volgens jouw westerse eetgewoontes.

5.. Eis dat alle wettelijke formulieren, aanvragen en

 inschrijvingsdocumenten in jouw taal vertaald worden.

6.. Zorg dat je je zonder beperking voortplant.

7.. Wijs elke kritiek op dit onverantwoord kweekgedrag af met de woorden: "Dit heeft te maken met onze cultuur en godsdienst, daar begrijpen jullie niets van."

8.. Behoud je oorspronkelijke identiteit.  Hijs een grote vlag van je westers land boven op je huis, hang ze voor je raam of aan je auto.

9.. Spreek thuis en in het openbaar alleen Nederlands en zorg ervoor dat je talrijke kinderen hetzelfde doen.

10.. Eis lessen over westerse cultuur in de moslimscholen.

11.. Vraag een plaatselijk rijbewijs en het equivalent van een  SIS-kaart.

12.. Aan de hand van deze documenten eis je al de andere legale voordelen op en beschouw je het bezit van deze documenten als een rechtvaardiging voor je onwettige aanwezigheid in Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

13.. Rijdt met je auto rond zonder verzekering of keuring en beschouw de plaatselijke verkeersregels als uitsluitend geldig voor de inboorlingen.

14.. Dring erop aan dat alle lokale ambtenaren, gerechtsdienaars, agenten en iedereen die met je in contact komt Nederlands leert.

15.. Organiseer protestmarsen tegen uw gastland en haar inwoners, zet je soortgenoten aan tot geweld tegen niet-blanken,  niet-christenen en tegen de regering die je binnenliet.

16.. Verlang dat je vrouwelijke familieleden zich niet moeten bedekken in het openbaar en dat ze geen burka moeten dragen.

HIERBIJ WENS IK  JULLIE VÉÉL SUCCES!

 

Dat is omdat we geregeerd worden door politiek correcte idioten en een aantal doorgedraaide theedrinkers die geleidelijk  aan, ons en onze kinderen naar de ondergang  drijven.

°°°












 

°°°

 

 

Geen opmerkingen: